Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום! אשמח לקבל את עזרתכם במציאת משפחה מאמצת לכלבה שהגיע אלי לבית לפני כשבוע.

הכלבה מגזע מעורב בת כחצי שנה,בצבע חום בהיר עם כפות רגליים לבנות,בגודל בינוני,מאוד ידידותית ונותנת המון אהבה,ממושמעת,עושה את הצרכים שלה בחוץ.

אין לי יותר מדי מה להוסיף חוץ מתמונה שאני אצרף בקרוב, פשוט מותק של כלבה!!! אין דברים כאלו!!!

זה המספר שלי: 0547628536

תודה מראש לכולם!!!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הנה היא ולבנתיים קוראים לה בוני!

IMG_0208.jpg

IMG_0209.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אנשים בבקשה תעזרו לי! השכנים באו אלי עכשיו בתלונות זה שהיא מפריעה להם בזה שהיא מסתובבת בכניסה לבלוק ואיימו שאם עד מחר בערב אני לא מעיף אותה הם מזמינים כלבן של העירייה שיקח אותה!!! שזה אומר שהוא ייקח אותה לכלבייה בקיבוץ יסעור ושם לאחר 9 ימים ירדימו אותה!!! תשאלו קרובים/חברים אולי מישהו ירצה לאמץ אותה!!!

פורסם

אם הכלבה ממושמעת ועושה את הצרכים בחוץ, יש סיכוי שהיא הלכה לאיבוד, והבעלים מחפשים אותה.

אם כבר הספיקו להשתיל לה סבב זיהוי, כל ווטרינר יכול לבדוק את הכתובת של הבעלים .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאזור הצפון. היתי אצל הוטרינר ואין לה שבב לצערי!

כמו כן אם יש מישהו רציני אני יכול להגיע עד חדרה/נתניה.

פורסם

שלום!

במוצ"ש אני טס לחול לשבועיים ולכן כנראה אצתרך לשחררה לחופשי :-( שתחפש לה בית אני כבר עשיתי מעל ומעבר ולצערי אף אחד לא מוכן לעזור לי! אפילו משפחה אומנת אני לא מצליח למצוא לה לשבועים הקרובים.

אז מי שמוכן להירתם לעזרה במשך יומיים הקרובים ולמצוא לה בית/משפחה אומנת לפני שאני משחרר אותה אני מאוד אודה לו.

כמן כן במידה ותמצא משפחה אומנת אני מוכן לתמוך כלכלית בכל מה שצריך מסביב(אם זה אוכל וכד').

פורסם

מאיפה אתה? אני מוכן לספק לה בית זמני עד שתמצא לה בית קבוע, כל זה בתנאי שהיא תסתדר עם הכלב שלי (הכלב שלי חברותי, קטן ומסורס אז אני מניח שאם היא גם חברותית אז הם יסתדרו).

אתה מוזמן ליצור איתי קשר בטלפון שבחתימה מחר בבוקר כדי לתאם איסוף (כמובן שלא אקח על זה שקל, יש לי כבר בבית את כל הציוד הדרוש).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה לך ענקית!!! יצאת צדיק!!! ניהיה בקשר כפי שסיכמנו! בקבוק וויסקי מתנה עליי!!!

פורסם

אנשים בבקשה תמשיכו לנסות לחפש מישהו שיהי מעוניין לקחת את המתוקה הזאת!!! זה שאלעד עוזר לי ולה זמנית לא אומר שהיא מצאה לעצמה בית ומשפחה אוהבת לשאר ימי חייה!

תודה מראש לכולם!!!

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה! אני שמח לבשר שבעזרתו הענקית של אלעד(REDROZE) נמצאה היום משפחה מאמצת בדיוק לאחר שבוני הייתה אצל אלעד יום אחד. אז שוב פעם תודה רבה לך ענקית אלעד על כל מה שעשית למעני ולמען "בוני" הלוואי שיהיו עוד אנשים כמוך! אם איי פעם תצתרך עזרה במשהו על תתבייש לפנות אלי אני תמיד אעזור לך בכל מה שאי פעם תצתרך!

תודה לכולם והמשך שבוע טוב!

IMG_0374.jpg

• תוכן חדש...