Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה ישירות מהמפעל בנס ציונה.

תנסה גם מהבסטה של ציון בתחנה מרכזית - לא צוחק - יש שם לפחות בסטה אחת שהיא משווקת של מוראל ונדמה לי שמדובר בבסטה של ציון - אם עדיין קיים ואם לא השתלתו עליו איזה 200 סודנים :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אולי המחיר היחסי שלהם ייצא קצת יותר גבוה, אבל אני מאמין שיש מספיק חנויות שתמכורנה בנפרד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

המפעל של מורל לא מוכר ציוד אודיו לרכב באופן ישיר, יש לפנות אל אחד המשווקים שלהם.

אני מאמין שכל חנות שעובדת חזק עם מורל תוכל להזמין לך רק את הוופרים. לחילופין מדי פעם מופיעים כאלה ביד שנייה, לא מזמן רכשתי כאלו.

לחילופי חילופין ניתן לרכוש את הסט המלא ולמכור ביד2 את המידים והטוויטרים. גם אם זה יקח קצת זמן בסוף יבוא קונה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

או לחילופי חילופי חילופין מחולפים במחלופה - למה דווקא הרכיבים האלה? אין מקום לרכיבים אחרים שאפשר לקנות בחלקים?

או קיי - עייפות מצטברת, עברתי את השעתון שלי :morning:

עמכם הסליחה.

יצאתי מדעתי, תיכף אשוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ראשית, תודה גם לאיתמר.

lanosforce, דווקא יש מקום לרכיבים אחרים. יש הצעות למשהו ברמה -/+ של ה- Dotech Ovation Woofer?

פורסם

האמת, לא... לא במחיר שהדוטק עולה היום כסט שלם.

Pioneer TS-X150

פורסם

מצטרף לדעתו של הפולני המלומד, גם אני לא נתקלתי בסט טוב יותר עד 1,000 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...