Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים עבור שברולט אופטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ברשותי אופטרה 5 דלתות.

ברצוני לשפר אותך מבחינת נוחות וגם אם אפשר ביצועים.

להתחלה הוחלפו 4 צמיגים לצמיגי דונלופ איכותיים.

אשמח לעצות בנושא שיפור אחיזת כביש וכוח.

נאמר לי שניתן להוסיף פילטר פתוח,אבל לפי מה שהבנתי הוספה של פילטר פתוח תגרור צריכת דלק גדולה יותר ( כידוע הרכב זללי גם ככה ).

אגב התקציב שלי - 2000 ש"ח.

תמונה על הדרך של הרכב:

l8tthamdqjwm57zc0plj.jpg

יפני זה הכי אחי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקציב שלך נמוך מידי וגם אם תשפר את הרכב הזה שהוא חלש ממיילא ולא בנוי לשיפורי כוח ואחיזה אתה לא תרגיש הבדל גדול.

תסתפק במה שיש,אם אתה רוצה אוטו קצת יותר חזק וקצת יותר ספורטיבי,תמכור ותחליף את הרכב למשהו אחר.

אם אתה אוהב את הרכב, תשקיע קצת קוסמטית לא חסר במה. אולי באיזה מערכת נחמדה, אבל לא הייתי מציע להיכנס לשיפורי אחיזה וכוח ועוד עם רכב כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי, בהתחשב בסוג הרכב שיש לך - עשית כמעט את המקסימום האפשרי (החלפה לצמיגים איכותיים היא מבורכת).

עצתי - שמור את כספך לשיפורים, לרכבים בהם יש באמת פוטנציאל רב יותר ומשמעותי יותר לשיפורים.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלפת צמיגים - כל הכבוד!!!

עכשיו שנה תנוחת השיבה שלך לאנכונה ולא לשכיבה.

אם אתה מותרד מצריכת דלק - שכח משיפורי כוח כלשהם.

אולי רק החלפת ממיר קטליטי ל-FREE FLOW (או ביטול לגמרי - אבל זה לא חוקי ולא עובר טסטס וגם פוגע בסביבה) יתן לך עוד טיפה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד כוח, לא בעיה.:twisted:

אתה נוסע לאזור מצפה רמון, מעמיד את הרכב מול צוק (הצוק הוא הכרחי), מניח סלע על דוושת הגז, קושר חוט לידית הילוכים, משחרר אמברקס.

מתרחק מהרכב מושך חוט, החוט מעביר לD.

בחיים לא תראה שברולט אופטרה מפתחת מהירות כה גדולה בזמן כה קצר.

ובנימה רצינית, אל תנסה להפוך את הרכב למשהו שהוא לא, רוצה יותר כוח, תמכור ותקנה משהו אחר.

חופש גדול נעים לכולם.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אולי שיפור שניתן יהיה לפחות לשפר את תגובת הגז ?

הרכב הקודם שנסעתי עליו היה ליאנה,שם בכל קיק הטורים בתוך שניה היו קופצים ל6-7...

פשוט בשברולט הגיר או המנוע אינלי מושג פשוט עצלים.

יפני זה הכי אחי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוצא לי היום להחליף את האגזוז,לאגזוז זרימה חופשית של דראגון , בנוסף פילטר פתוח של חברת בשם סימוטה(משו סגנון).

מכייון שיש לי עוד פחות מ3 חודשים טסט לא אבצע את השינויים האלו כרגע,אבל רציתי לדעת לידע כללי האם הוספה של הפריטים הנ"ל ישפרו את ביצועי האוטו פרט לרעש ספורטיבי במשיכת הטורים .

יפני זה הכי אחי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלת וענו לך , אין מה לעשות לרכב הזה בסכום שהקצבת .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככל שתפתח את מערכת הפליטה (אגזוז פתוח, ממיר חופשי וכו') ככה האוטו פחות יסחוב בטורים נמוכים, ואולי ימשוך קצת יותר בגבוהים. איכות הנסיעה תפגע והאוטו ירגיש עגלתי מאוד.

כמו שקודמי אמרו לך, ובעיקר בגלל התיבה האוטומטית, אף שיפור זול שתעשה, לא יתן לך את התוצאה המבוקשת, ותרגיש שזרקת כסף לחינם.

רוצה בכל זאת לשפר? תעשה הסבה לגיר ידני בראש ובראשונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוצא לי היום להחליף את האגזוז,לאגזוז זרימה חופשית של דראגון , בנוסף פילטר פתוח של חברת בשם סימוטה(משו סגנון).

מכייון שיש לי עוד פחות מ3 חודשים טסט לא אבצע את השינויים האלו כרגע,אבל רציתי לדעת לידע כללי האם הוספה של הפריטים הנ"ל ישפרו את ביצועי האוטו פרט לרעש ספורטיבי במשיכת הטורים .

חבל על הכסף. תוכל לשפר רק את חשבון הבנק של המוסכניק שהציע לך "זרימה חופשית" ופילטר פתוח. לך תעשה קורס נהיגה מתקדמת, תאמין לי, גם תהנה וגם תלמד הרבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל על הכסף. תוכל לשפר רק את חשבון הבנק של המוסכניק שהציע לך "זרימה חופשית" ופילטר פתוח. לך תעשה קורס נהיגה מתקדמת, תאמין לי, גם תהנה וגם תלמד הרבה.

מחזק את קודמי, השיפור הטוב ביותר ב 2000 ש"ח שתוכל לעשות הוא קורס נהיגה מתקדמת ,

ישפר את התנהגות הרכב ... :-P

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...