Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא פרעה ולא רעמסס! בעצם רעמסס NSU רעמסס!

lior_baruch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מסתבר... והפתיע אותי מאוד הדבר... שבין השנים 1958-1969 יוצרה במצרים מכונית תחת השם רעמסס, אשר הייתה מבוססת על השלדה, מנוע ומכלולים של NSU.

הרעמסס היו מבוססות על שלדת הפרינץ III בתחילה ועל הפרינץ 4 בהמשך הדרך, עם מנועי ה-600 סמ"ק מקוררי אוויר. רוב חלקי פנים הרכב לרבות לוח השעונים, המושבים, ההגה וכו' היו זהים לחלוטין ל-NSU.

היו גרסאות סגורות, פתוחות, סלון ומה לא... וואי וואי :-D

מי שסקרן ורוצה לקרוא עוד על ההיסטוריה, ניתן לקרוא כאן סקירה מלאה:

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=fr&tl=en&u=http%3A%2F%2Fpassionnsujcb.canalblog.com%2Farchives%2F2011%2F01%2F26%2F20225773.html

Ramses_nsu63_Sedan.jpg

61220403_p.jpg

61221031.jpg

nsu_ramses_utilica.gif

61219930.jpg

61221243.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתי תמונות צדו את עיני במיוחד. ראשית, התמונה עם מספר פיאט מילצ'נטו ברקע. ותיקי הדור מספרים שמכונית זו היתה מאד פופולרית ברצועת עזה, גם כמונית.

attachment.php?attachmentid=247779&stc=1&thumb=1&d=1309802190

התמונה השנייה היא של המכונית האדומה, אשר הפרונט שלה מאד מזכיר לי אב-טיפוס מסויים של תעשיית הרכב הישראלית בשנות הששים, אאל"ט של אוטוקרס.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שיש לך תכונות על, אם יתברר שהמכונית באמת אדומה אתה רואה את המצאת הטלויזיה הצבעונית כמיותרת לחלוטין.

אפילו הוולוו שכמעט בוודאות הייתה אדומה אני לא יכול להגיד שהיא אדומה.

אבל זה אולי בגלל שאני עיוור צבעים? (סתם אני לא) :wink:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התמונה השנייה היא של המכונית האדומה, אשר הפרונט שלה מאד מזכיר לי אב-טיפוס מסויים של תעשיית הרכב הישראלית בשנות הששים, אאל"ט של אוטוקרס.

נכון - אבל למיטב זכרוני היתה של "אילין", לא "אוטוקרס".

ואם אני לא טועה היא היתה אמורה להתבסס על ה- ב.מ.וו. 700 - יריבתה, באותן שנים, של ה"פרינץ 4".

לשתי המכוניות היה מנוע אחורי, 2 צילינדרים מקוררי אויר, ושתיהן היו מצוידות ב- "דינוסטארט" של "בוש" (מתנע/דינמו).

ואם היה האבטיפוס קם לתחיה, איך היו קוראים למתחרה הישראלי של "רעמסס"? "אברהם אבינו" או "משה רבנו"?

עודד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה גם גרסה מתוצרת ברית המועצות, אם אני לא טועה שם המכונית היה ZAPAROJEC או משהו דומה לזה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

.

צודק, גם לי ישר קפצה לעין - דומה למדי לאבטיפוס רכב השטח דרגון.

14.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתי תמונות צדו את עיני במיוחד. ראשית, התמונה עם מספר פיאט מילצ'נטו ברקע. ותיקי הדור מספרים שמכונית זו היתה מאד פופולרית ברצועת עזה

הדגם שהיה פופולארי בעזה היה הפיאט 1100D שהורכב במפעלי אל נאסר במיצרים.

כשצה"ל כבש\שיחרר (תלוי מאיזה צד של המפה הפוליטית מסתכלים על זה..) את הגדה המערבית ורצועת עזה, היה הכרח "לאזרח" את כל צי הרכבים של התושבים המקומיים, ומשימה זו הוטלה על המנהל האזרחי שהנפיק לוחיות רישוי מיוחדות בצבע כחול, כשהאות הראשונה סימלה את מקום מגורי בעל המכונית - ש שכם, ט טול-כארם וכדומה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שיש לך תכונות על, אם יתברר שהמכונית באמת אדומה אתה רואה את המצאת הטלויזיה הצבעונית כמיותרת לחלוטין.

אפילו הוולוו שכמעט בוודאות הייתה אדומה אני לא יכול להגיד שהיא אדומה.

אבל זה אולי בגלל שאני עיוור צבעים? (סתם אני לא) :wink:

רפ"ק אנגל רואה נסתרות.

ורועה נסתרות..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדגם שהיה פופולארי בעזה היה הפיאט 1100D שהורכב במפעלי אל נאסר במיצרים.

כשצה"ל כבש\שיחרר (תלוי מאיזה צד של המפה הפוליטית מסתכלים על זה..) את הגדה המערבית ורצועת עזה, היה הכרח "לאזרח" את כל צי הרכבים של התושבים המקומיים, ומשימה זו הוטלה על המנהל האזרחי שהנפיק לוחיות רישוי מיוחדות בצבע כחול, כשהאות הראשונה סימלה את מקום מגורי בעל המכונית - ש שכם, ט טול-כארם וכדומה.

גם היא היתה פופולרית(וחדישה, זהו דגם של שנות הששים) אלא שהתכוונתי ל-1100 העתיקות יותר, שיוצרו עד 1953, דוגמת ה-1100E של ידידנו Eלחנן.

ולעניין המכונית האדומה, הנה התמונה שלה. במחשב שלי היא מופיעה באדום - וכך גם הפרסומת לרעמסס(אדום על רקע ירוק).

attachment.php?attachmentid=247780&stc=1&thumb=1&d=1309802190 attachment.php?attachmentid=247781&stc=1&thumb=1&d=1309802190

עם רגל בחוץ... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...