Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוצפה של טרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שחלק מכם בטח יודעים, יש לי סאנגיונג מוסו ספורט (טנדר), הרכב משרת אותי נאמנה אבל זהוא, הגיע הזמן לרענן את צי הרכב, והגיע גם שעתו של המוסו.

מאחר ואת המחליף שלו כבר רכשתי, הנישה שחסרה היא רכב קטן לאשה ולכן הלכתי לטייל קצת בסוכנויות רכב ולהציע לבצע טרייד אין עליו.

ידעתי מראש, מדובר ברכב בעייתי למכירה, אין לו שוק, אין יותר מידי קופצים אבל רק לקבלת מושג כללי המחירון המשוקלל הוא 57K ש"ח ויש תוספת 1500 ש"ח על ארגז סגור מה שמביא אותנו למחיר תאורתי בלבד של 58.5K ש"ח.

אז להלן התוצאות של הסקר המדגמי:

קאיה - בקניית פיקנטו יתקבל זיכוי של 20K ש"ח.

שברולט - בקניית ספארק יתקבל זיכוי של 20K ש"ח.

טרייד מוביל - מהם נרכש הרכב ויש להם התחייבות לרכוש ממני את הרכב בחזרה - לפני בדיקה 25K ש"ח ונראה מה נוריד אחרי הבדיקה. כשהתעקשתי שיקנו אותו ממני באותו אחוז הורדה מהמחירון כמו שאני רכשתי מהם, הסתכלו עלי כאילו אני חולה נפש.

לטעמי האישי, סתם חזירות!

אז נכון לעכשיו המוסו ישאר לשרת אותנו, עשה עד עכשיו 270K ק"מ עם אפס תקלות ואפס תיקונים למעט תחזוקה שוטפת וקפדנית.

לאחרונה התחיל לאכול שמן, בשבת נבדוק אם יש בעיה בגומיות שסתומים.

נקווה שימשיך בכזאת אמינות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לומר את האמת, הרכב נרכש לפני הרבה שנים ואני ממש לא זוכר מה הבטיחו ואת תיק הרכב של הקניה והבדיקה לצערי הרב איבדתי :evil:

פורסם

יש פה שתי בעיות.

הבעיה הראשונה שזה אכן רכב לא סחיר ובטרייד אין פשוט לא יודעים איך "לאכול" אותו. אני מניח שאין להם שום מושג לגבי השוק של הרכב הזה וכמה באמת יהיה קשה למכור אותו ולכן זרקו לך מחיר כדי להבריח אותך (כמו ביטוח ישיר שהציעו לי בזמנו ביטוח מקיף לאוקטביה ב- 7000 ש"ח, סתם הצעה כדי לתת הצעה ולדעתי מוטב היו שאומרים שלא מבטחים כזה רכב וזהו).

הבעיה השניה שאתה מתעניין ברכב בו שולי הרווח קטנים. כמה רווח כבר יכול להיות מרכב שעולה כ- 65K מהם יותר מחצי הם למעשה מס למדינה? אם הייתי מתעניין בטנדר דומה מאותו סגמנט של המוסו שלך (דימקס, ויגו, האנטר, נאבארה) אני מבטיח לך שהייתי מקבל הצעה טוב יותר משמעותית. אמנם לא מחירון בגלל הסחירות של הרכב, אבל קרוב הרבה יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כן, אני מניח שאתה צודק.

פורסם

יש דבר אחד משותף לכל רכבי דיזל מסחריים אחרי 250 אלף ק"מ - אף אחד לא מוכן לשלם אפילו חצי מהמחירון (לא טרייד אין, ולא אנשיפ פרטיים).

השוק לא קשור למחירון או אפילו קרוב לזה.

ולא משנה, האם זה רכב "מיוחד" כמו מוסו או מסחרית אחרת, נפוצה יותר .

לצערי זה המצב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זו בעיה מוכרת לכל מי שקנה רכב שאינו מקבוצה 2 פלוס מינוס, וזה אפילו ביצרנים מובילים, לא סאןיאנג.

אתה קונה מחליף, נתקע עם הקודם עם הצעות נמוכות שלא משתלמות בכלל ובסוף משאיר את הקודם כרכב שני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני חושב ש 20K זה מחיר סביר על הדבר הזה שקראת לו טנדר

WHAT EVER

וזה אפילו ביצרנים מובילים, לא סאןיאנג..

זה טוסטוס (שאתה כ"כ חש חיבה אליהם) :wink:

הרכב זה סאנגיונג.

מה רכשת במקום המוסו?

C3 פיקאסו. לא רכשתי, ליסינג.

פורסם
WHAT EVER

זה טוסטוס (שאתה כ"כ חש חיבה אליהם) :wink:

הרכב זה סאנגיונג.

.

זה רק מראה לך כמה זה לא יצרן מרכזי שאפילו אני לא יודע להבדיל... :)

בהצלחה במכירה,אני הייתי מעדיף שישכב בבית ולא להפסיד בכזה סדר גודל. למכור ב25 אלף יהיה אפשר גם בעוד שנתיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן, בגלל זה הוא ישאר איתנו עוד קצת, למרות זה שהוא לא טנדר לדעת טובים ומבינים מאיתנו.

פורסם

תנסה למכור אותו בלי לחץ דרך אחד הלוחות.

לכל סיר יש מכסה וגם את שלך תמצא.

גם עם ה C4 אתה מתכוון לעשות טיולי שטח? :wink:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...