Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כיסויים בחנויות אביזרים הגדול ביותר הוא XXL ורשום עליו שהוא מתאים לרכב עד 5.5. מטר אבל כנראה המטר שלהם קצר. הקאדילק שלי 5.4 מטר והכיסוי לא מכסה את כולה. יתכן כי מדובר ברכב גבוהה לעומת רכבים חדשים ולכן נעלמו כמה סנטימטרים. בארץ לא ראיתי כיסוי באורך 6 מטר.

אפשר להזמין כיסוי במספר חנויות שמוכרות ברזנטים ובדי גומי עמידי מים.

חבר הפורום נתי עם סיטרון אמי צהובה הזמין כזה בנצרת ועשו לו ממש חליפה לרכב.

שלמה דן גדרון

פורסם

אני הזמנתי מרפד מאוד מאוד ותיק בחיפה שתופר כיסויים לרכב יש לו שבלונות להמון סוגי רכבים. אני הזמנתי לחיפושית כסוי איכותי המחירים לא בריצפה אבל גם לא בשמיים. הכיסוי מאוד איכותי מחזיק כבר שנים ומתאים כמו כפפה לאוטו.

תתקשר ותתרשם.

תגיד לו שג'ורג' עם החיפושית הפנה אותך.

לבחור קוראים יעקב אלמקייס

04-8676484

קיבוץ גלויות 66

חיפה

sound connecting people

פורסם

קניתי ל LTD כיסוי "4 עונות" (כלומר מחזיק מעמד בדיוק שנה) אצל הפרסי בדרך השלום בתל אביב במשהו כמו 100 ש"ח, ותפרו לי בהזמנה מברזנט כיסוי נוסף אצל יצרן הכיסויים בסלמה. את הברזנט אני שם מעל ל 4 עונות, וככה זה מחזיק כבר כמה שנים.

פורסם
היום שיחררתי מהמכס כיסוי שהוזמן מEbay

אני משער שיש לכל סוגי הרכבים.

160$ כיסוי |+נשלוח +270שח מכס =830שח

פשוט נישבר לי מהכיסויים ה1 יומיים.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250835732546&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

במחיר הזה לא עדיף לצבוע את הרכב כל חודשיים? :wink:...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
במחיר הזה לא עדיף לצבוע את הרכב כל חודשיים? :wink:...רן

באמת יקר!

אבל הכיסוי הסטנדרתי בארץ, 4 עונות שווה לתחת!

חוץ מזה אני לא משלם, יש לי סוג של כרטיס.... הכל עליו:lol:

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

פורסם

יש בסלמה יצרן כיסויים, תוצרת לא רעה, בטוח אפשר להזמין לפי מידה, זה גם בטוח יהיה יותר יקר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בדיוק אתמול הוצאתי מהאריזה כיסוי שקניתי בארה"ב לקדילק שלי שאורכה 5.73 מ'. נשאר מספיק מקום בכיסוי שוודאי יתאים גם לרכב של 6 מ'. הכיסוי נקנה באיביי מחנות מלוס אנג'לס שמאוד מומלצת, באיכות טובה ובמחיר מצחיק.

השאלה היא אם הרכב עומד בחוץ או בפנים. שלי עומד בפנים (לא נכנס גשם ושמש), וצריך רק הגנה מאבק. כיסוי כזה לרכב כמו שלך עולה בארה"ב 27$ (עודף ממאה שקל): http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CADILLAC-VILLE-CONVERTIBLE-CAR-COVER-1961-1962-1963-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3f09fc97e9QQitemZ270750488553QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

אני הבאתי אותו במזוודה מארה"ב, אבל גם אם תזמין אותו לארץ לא צפוי שתחויב במכס. שים לב שכיסוי זה לא עמיד למים, אך מצד שני "נושם" יותר טוב ומאדה לחות. כיסוי 4 שכבות עמיד למים לקדילק 6 מ' עולה שם 43$ לפני משלוח. יש כמובן כיסויים יותר איכותיים ויותר יקרים, אך אז יוצא שמשלמים מכס ומתקרבים לאלף שקל, כפי שתואר כאן בשרשור זה.

רון

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תוכן חדש...