Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נתחיל בשאלה השנייה.

ממה בנוי מנחת בעצם? כי כרגע הכנתי סוג של מנחת בכך שחתכתי RCA וחיברתי אליו ישירות.

בהתחלה חיברתי ישירות חוטי רמקול לhigh level אבל שמעו ממש ממש חלש, אחרי זה חיברתי לRCA שחתכתי ולמגבר ושמעו הרבה יותר טוב!

ולשאלה הראשונה, הבנתי שמנחת טוב יכול לעלות 400-800 שקל.

עכשיו עד כמה שקראתי בפורום הבנתי שStinger נחשבת חברה טובה, רציתי לדעת מה דעתכם על המנחתים האלו:

http://cgi.ebay.com/STINGER-SGN11-HIGH-POWER-FIXED-LINE-OUT-CONVERTER-NEW-/330570717939?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf78cdaf3#ht_1588wt_1054

http://cgi.ebay.com/NEW-STINGER-FIXED-LINE-OUT-CONVERTER-HIGH-POWER-SGN12-/330560678249?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf6f3a969#ht_1949wt_1054

http://cgi.ebay.com/Pac-Soem-4-4-channel-Premium-Line-out-Converter-/230632523533?pt=Car_Speakers&hash=item35b2c5070d#ht_1945wt_942

האחרון לא של סטינגר אבל הוא כולל בתוכו שני מנחתים אז רציתי לדעת האם החברה מוכרת.

תודה מראש.

פורסם

PAC היא כן חברה מוכרת

הם מייצרים היום הרבה מאוד סוגים של מתאמים לתחום הרכב - מתאמי שליטה מההגה ליחידות דאבל דין.

מתאמי תזמון של הדלקה וכיבוי של רכיבים שעושים גם הרבה פעולות נוספות.

משתמשים בPAC-17 עד כמה שידוע לי בהרבה פרוייקטים של CARPC.

הייתי מציע לך להתייעץ עם אופיר - DJ GUTZ לגבי מידע נוסף עליהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסטינגר די טובים - מנסיון

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמע - כבר קלטתי לאיזה משבצת אתה משתייך - חסר הבטחון שצריך אישורים על כל דבר.

אתה מת שאני פשוט אומר לך שהPAC איכותיים כי אתה כנראה, באינטואיציה שלך, רוצה לרכוש אותו.

אני באמת לא יודע.

אני יודע שהסטינגרים טובים - יש להם בידוד רעשים מאוד מוצלח וזה מאוד מאוד חשוב במנחתים שכאלה.

אני יודע שהרוקפורד שעולים יותר מהסטינגר (אני לא מדבר על פרוססורים מנחתים כמו 3sixty שהוא מדהים) דווקא פחות מוצלחים והרבה יותר עדינים מהם.

אני יודע שהמנחת של אודיסון ושל ניפון מוצלחים גם כן וכמו כן המנחת של ג'נסיס גם מאוד מוצלח - עד כמה שזכור לי לניפון ולג'נסיס יש מנחתי 4 ערוצים (אולי גם האודיסון)

הPAC בד"כ מספקים פתרונות כוללים והם ידועים כמספקי פתרונות טובים מאוד - אם הם ישמרו גם על איכות הצליל בצורה סבירה?

אני מתאר לעצמי שדווקא כן אבל ממש אין לי שום דרך לאמת את זה.

אפרופו לאיתמר היה פעם איזה אתר של מפתח ישראלי פסיכופט - דוויד משהו - שמוכר מנחתים איכותיים מאוד, אולי כדאי לך לשלוח לו הודעה פרטית.

Pioneer TS-X150

פורסם

קראו לו דייויד נבון, ואאל"ט השם של העסק היה navon electronics. משום מה גוגל לא מוצא אותו.

אני הייתי הולך על מנחת של חברה מוכרת, אבל לא לוקח את הדגם הזול ביותר, דגם ביניים ומעלה לדעתי יעשה את העבודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נו - אז עוד יותר טוב

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

הבנתי,

השאלה האם מה שהצגתי הם הדגמים הנמוכים של החברות או שדווקא בינונים ומעלה.

את החברות האחרות לא הצלחתי למצוא בeBay...

מישהו יכול להביא לי את הדגמים המדויקים?

• תוכן חדש...