Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש ותהנה. נראית לא רע באפור, למרות שאין בזה שום דבר "יחודי". מאוד אלגנטית.

ה-A6 3.0T הרבה יותר מעניינת :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברים, ראשית תודה רבה לכולם.

לגבי הצבע, הוא לא מיוחד באופן כללי, פשוט משום מה נדיר לראות אותו על סוויפט.

34769368.jpg

לגבי השאלות וההערות:

המנוע יותר ממספיק לנסיעות בין-עירוניות מהנות. מי שמצליח לזהות את הרכב שברקע (עם מנוע 2.8 טורבו), יכול להבין שיש לי רפרנס לא רע, ואם אני נהנה מהסוויפט, כנראה שהיא תספיק לרוב האנשים גם לנסיעות ארוכות.

זה אכן דגם GLXi, ולא ביררתי לגבי אופצייה של סנרוף. היו לי כבר שני רכבים עם סנרוף, ובעיניי זה אחד האביזרים הכי פחות שימושיים ברכב.

המבצע של "חבר" במקרה הזה מקנה 7,000 ש"ח הנחה ובנוסף אופציות מימון ייחודיות שלא ביררתי לגביהן. על דגמים אחרים ההנחה שונה, בחלקם גדולה יותר ובחלקם קטנה יותר. אחרי האגרות, זה יצא 102,500 ש"ח. לדגם ה-GLX, תוריד 4000 ש"ח וללא הנחה תוסיף 7,000 ש"ח...

לגבי ההבדלים בין הספלאש לסוויפט. המנוע זה הדבר הדומה היחיד (ואני מאוד שמח על ההחלטה שלהם לקחת אותו). מעבר לזה, רמות שונות מאוד של רכבים.

תודה לך על התשובה המפורטת.

תתחדש ותהנה!

היא יפהפיה!

פורסם

הסוויפט יפיפייה! ויפה שבחרת בלי הסאנרוף, שזה לדעתי חלק מיותר שסתם מוסיף לביטוח.

אצלי הסוויפט בהחלט נכנסת לשיקול של מה יהיה הרכב הבא =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סוזוקי סוויפט רכב מצויין אני מתעניין מאוד ברכישה שלו...

התרשמתי מאוד מהדגם הקודם וכמובן מהדגם החדש.

הייתי רוצה לדעת פרטים על צריכת דלק, התנהלות יום יומית בכביש בן עירוני

ובכל הכתבות שקראתי על הסוויפט החדשה 2011 אין התייחסות לרמקולים של הרכב.

כרגע אני נוסע על מאזדה 3 1.6 הבדל משמעותי 1.2?

אשמח לקבל פרטים נוספים.

בתודה מראש. 

פורסם

שני דברים :

א. תחדש- הרכב יפה מאוד!

ב. בתור אחד שיש לו במשפחה סוויפט דור קודם, ויצא לי לסוע בו כמה פעמים, תמיד הרגשתי שהיתרון שלו היה מנוע ה1.6 בגוף יחסית קטן. איך החדשה? הרגיש לי כאילו קצת הרסו אותו עכשיו עם המנוע הקטן הזה.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
האמת היא שהחסרון הכי גדול שלה לטעמי זה דווקא המנוע 1.25 הזה. שפשוט לא מספיק לחלק מהאנשים שמצד אחד נסועים הרבה ובבין עירוני ומצד שני לא רוצים רכב גדול.

דווקא הטרנד של מנועים גדולים לרכבים קטנים או קטנים וחזקים זה מה שהולך יותר.

והמנוע 1.25 החלשלוש על רכב לא קל - לא יודע איך זה עובד.

אני עם סוויפט שנת 92 מנוע 1.0 (55 כ"ס בחברה, היום בטח 40) נסעתי עד מעכו בצפון עד ירושלים + העליות של בית זית וגילה עם 4 אנשים וציוד מאחורה.

הסוויפט גם נסעה מנהריה לאילת וחזור.

שאני לא אדבר על הנסיעות לצפת, מירון ושאר קברי צדיקים.

(כן כן היא עלתה את העליות של צפת עם 4 אנשים גם)

אז תגיד לי אתה, מנוע 1.2 לא מספיק? :lol:

אם לא אכפת לך לשייט כל הדרך ב90 אז זה עובד מצויין למען האמת.

או להעביר להילוך שני ולעלות עליות על 40.

8)

מצד שני, היא שוקלת מקסיייייימום טון כולל אנשים ציוד (750 ק"ג בלי אנשים וציוד) משמע הסוויפט החדשה יותר בטטה

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תתחדש חבוב! אחלה רכב. אני דווקא העדפתי באותו מחר את האיביזה TSI כי לדעתי מקבלים רכב יותר מאובזר ובעל מנוע מוגדש.

בכל מקרה תהנה זה אחלה רכב!

פורסם

תודה על האיחולים!

לגבי צריכת דלק, בינתיים יצא לי לסיים מיכל אחד בלבד. צריכת הדלק היתה 1:13, 90% נסיעה עירונית, אבל בהרצה עם נסיעה לא אגרסיבית.

את המיכל הנוכחי אני כבר בודק עם סגנון הנהיגה הרגיל שלי, שהוא לרוב הרבה יותר בזבזני מהממוצע.

בשביל לבדוק צריכת דלק, צריך לחכות עוד קצת ולבדוק כמה מיכלים.

לגבי המנוע. אין ספק שהיא לא זריזה כמו הקודמת, אך ההבדלים לא גדולים, והרבה יותר חשוב - היא מרגישה זריזה.

בכלל, כל ההיגוי והתנהגות הכביש מאוד מאוד מהנים.

פורסם

תתחדש!

יש לי סוזוקי שנת 2009 אני מאוד מאוד מרוצה, צריכת הלק בניסעה משולבת מגיעה לאחד ל12.5.

הרכב יושב טוב מאוד על הכביש ובנתיים טפו טפו טפו ללא בעיו.

מצטער לבאס אותך אך איכות ההרכבה היא על הפנים, לאחר כשנה וחצי התחילו להישמע כל מיני קיקושים מכיוון הדש וזה ממש מציק!

• תוכן חדש...