Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עומד היום על 165,000.

בהנחה שאני שומר עליו ומטפל בו כהוגן וכראוי, מתי המאזדה תשבוק חיים לחלוטין? ב-300,000?

פורסם
הרכב שלי עומד היום על 165,000.

בהנחה שאני שומר עליו ומטפל בו כהוגן וכראוי, מתי המאזדה תשבוק חיים לחלוטין? ב-300,000?

הרבה אחרי

שמע שי לי חבר טוב שמכר אחת כזאת לפני 5 חודשים החליף אותה בספיריט

בכל מקרה היה לו לנטיס 00 מנוע 1.6, עם 320 אלף קילומטר

האוטו היה יד רביעית אבל היא אצלו מאז 140 אלף קילומטר כלומר את רוב הקילומטרים, הבן אדם היה נוהג באוטו כמו חורני, אוטו ראשון בגיל 17 שנשאר איתו גם בצבא!

האוטו הזה עבר התעללויות אם מדובר בצלחות בחול, דרדור האוטו בעליה בניוטרל פול גז ודחיפה לD, בכל יציאה עם החבר'ה האוטו היה נוסע עם הדוושה עד למטה, הייתי מספר לך עוד כמה סיפורים על הרכב היום שאנחנו מסתכלים אחורה אנחנו צוחקים על כמה טמבלים היינו וטוב שזה נגמר ככה, אבל לנושא שלך, האוטו נמכר עם 320 K במחיר מחירון, הוא היה די אמין וחוץ מזה שהוא היה אוכל טיפה שמן ( וגם זה לא היה קבוע זה היה תלוי בחודשיים שהאוטו עבר לאמא שלו האוטו לא נגע בגרם שמן) וזה שהגיר השתגע טיפה הכל היה טוב.

האוטו היום פה בכפר ליד הבית עדיין נוסע עם ה"בעיה" בגיר, כשחבר שלי לקח את הרכב למוסך נאמר שהוא יכול לנסוע ככה עוד קילומטרים רבים.

אז אם אתה שומר על שלך אני מאמין שהיא יכולה לנסוע עוד שנים רבות ולעבור גם את ה 400 K בשקט

פורסם

ב- 422,671, ביום גשום, קצת אחרי הסיבוב שליד הקיוסק של רמי. אני לא יכול לגלות יותר פרטים בשלב הזה, מצטער.

וברצינות: כל רכב יכול תיאורטית להחזיק מליוני ק"מ אם שומרים עליו כמו שצריך, וזה כולל החלפת חלקים שמתבלים כך שזה לא ממש אותו מנוע.

אם יש הבדלים בין רכבים, זה דווקא כאשר לא מתחזקים רכב בכלל, ובהכללה ניתן לומר שיש רכבים שיחזיקו יותר מאחרים. סובארו ליאונה מוכרת כדוגמה קלאסית לרכב שלא דורש הרבה כדי להישאר בחיים.

חוץ מזה, מה נקרא אצלך תשבוק לחלוטין? כל דבר אפשר לתקן, השאלה היא באיזו עלות והשקעה. בפורום אספנות תמצא דברים שנראו פעם גוש מתכת חלוד והיום הם רכבים פעילים.

פורסם

מכרנו לפני חודשיים מאזדה 323 99' עם 300K שנסעה כמו בובה.

חוץ מבעיה קטנה בגיר שהשתגע שלפי הבנתי הקונה תיקן ב1500 שקל הייתה מוכנה לעוד כמה אלפים.

• תוכן חדש...