Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מיניוואן חדש מתלבט בין שני המכוניות הנ"ל - מצד אחד הגרנדיס יותר מרווח מאחור מצד שני דודג' 2011 מאובזרת יותר

אשמח לשמוע המלצות - שניהם עולים 184K

תודה

פורסם

למה הגבלת את עצמך לאלה?

יש את הפורדים שבמחירון עולים כמו גרנדיס ספורט אבל מרווחים ונוחים יותר, מודרניים הרבה יותר, ה-S-MAX מצוייד ביחידת כוח מעולה עם 240 כ"ס והגלאקסי מרווח כמו אולם קטן.

הפיג'ו 5008 מציע גם כן יחידת כוח טובה ועיצוב נעים בפנים ובחוץ.

רנו גרנד סניק יהיה נוח וזול יותר.

גם פולקסוואגן טוראן הוא אופציה טובה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

מלבד הפורד גלאקסי כל הרכבים שציינת הם ללא מזגן בשורה השלישית

אנחנו משפחה עם 4 ילדים כך שהשורה השלישית מאוד רלוונטית

כיום אני נוסע בטוראן והילד שיושב מאחור מתלונן בגלל המזגן , ואז מתחיל הויכוח מי ישב מאחור

ביצעתי נסיעת מבחן בגלאקסי נכון שהתא נהג שלה מאוד מפואר אך המנוע חלש בקושי סוחב , ומזגן מאוד חלש ולא מורגש יש צורך לשים את הוונטה בעוצמה הגבוהה ביותר כדי להרגיש את המזגן ואז הרעש מציק לך בנהיגה, אולי המנוע החדש ישפר את המצב אבל כרגע הוא לא משווק בארץ.

פורסם

או קיי עכשיו אני מבין, אני אישית חושב שלמרות גילו המופלג הגרנדיס עדיף גם בעיצוב, גם בתא הנוסעים, גם בנוחות וגם בהנחה שתצליח לקבל עליו.

הג'רני המחודש אמור לכלול תא נוסעים מחודש ונעים הרבה יותר שלא יצא לי להתנסות בו לכן שווה לבדוק גם אותו.

פורסם

לפני שנה הייתי בהתלבטות דומה.

גם אצלי המזגן האחורי היה חשוב.

קניתי את הגרנדיס אקזקיוטיב - (עולה פחות ממה שרשמת).

אני מאוד מרוצה. האוטו מרווח.

יש תא מטען גם כשהשורה השלישית פתוחה.

פורסם

מעניין כמה זמן ייקח להם באמת להביא את הפרימונט,והאם הוא יגיע עם התיבה האוטו' ומנוע הבנזין במחצית השנייה של 2011 כמה שדווח.

אם לא מפריע לך ידני זו יכולה להיות עסקה חסכונית למדי המשולבת במנועי דיזל.

ללא ספק נאה יותר מהתאום לבית דודג'.

ישנה טענה כי הרכב כיום לוקה באיכות החומרים אינני יודע האם זה ישתנה כאשר יגיע הנה עם מדבקה של פיאט עליו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4018264,00.html

פורסם

הפרימונט כנראה לא יגיע לארץ - כתבה בכלכליסט

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3518543,00.html

היום התברר לי שיש מבצע של חבר על דגמי דודג' הנחה של 14K כלומר הרכב יעלה 170000

חשבתי לכיוון הגרנדיס דגם הספורט - אומנם מיושנת מעט אבל מרווחת הרבה יותר וכמו שכתב orimal יש מקום בתא מטען גם כאשר השורה השלישית פתוחה

ההנחה של חבר היא משמעותית יחסית ולכן עדיין משאירה את ההתלבטות

נבצע נסיעת מבחן בדודג' ואז נקווה שאוכל להחליט לכיוון מסויים

תודה למגיבים

אשמח לעוד המלצות

• 10 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...