Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

16 ק"מ לליטר בשירוקו 160HP.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדידה התחילה מהבית שלי (מרכז ראשון) עד פתח תקווה.

רוב הנסיעה הייתה שיוט על קצת יותר מ110 קמ"ש (נמנע מלתת נתונים מדוייקים אתם מבינים למה)

הצריכה ירדה אפילו ל6.1 אח"כ.

ירידה ל5.5 הייתה אפשרית בהחלט.

השירוקו 1.4TSI 160HP משלבת צריכת דלק נמוכה מאוד עם זריזות נחמדה (הכל יחסי כן ? :lol:) התנהגות כביש פנטסטית , נוחות שלא נופלת ממשפחתית ומראה נדיר על כביש.

IMG_0446.JPG

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שירוקו היא המכונית הריאלית הכי יפה לדעתי בישראל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
ממה הפליאה בדיוק?

שזו מכונית ספורטיבית עם צריכת דלק טובה יותר ממאזדה 2. יש צורך להזכיר מאזדה 3 2.0 סמ"ק או אימפרזה 2.0 ?

פורסם

אני לא רוצה להעיב לך על השמחה, אבל אתה יודע שמחשב דרך לא שווה הרבה בנוגע לחישוב הצריכה, כן? אני יכול בפיאט בראבו להביא את המחשב למצב שהוא מראה 4 ליטר ל 100 ק"מ, אבל הצריכה בפועל ממש לא תהיה 1:25....

פורסם
שזו מכונית ספורטיבית עם צריכת דלק טובה יותר ממאזדה 2 ושלא נדבר על מאזדה 3 \ שברולט קרוז

אל תשכח שבסופו של דבר מדובר במנוע 1.4 ליטר, והנסיעה הייתה בשיוט קבוע על 110 קמ"ש ו-2K סל"ד ללא משחק עם המצערת. שוב, מה הפליאה?

פורסם

יפה מאוד. ה-1.4 עושה את שלו.

אצלי ב-FR בנסיעה מחיפה למרכז בלי מזגן - הצריכה שהמחשב מציג היא 6.7 ליטר ל-100 ק"מ על מהירות נסיעת רגועה יחסית של 110-120 קמ"ש בממוצע.

השבוע, בירידה ממודיעין לכיוון המרכז המונה הציג 5.5 ליטר ל-100 ק"מ עם מזגן.

השאלה האמיתית היא עד כמה באמת מחשב הדרך מדייק בקטעים האלה...

מה שבטוח זה ש-VW יודעת מה היא עושה עם המנועים שלה.

פורסם

האיביזה FR שהייתה לי ממש לא הייתה מסוגלת להתקרב לנתונים שאתה נותן פה.

כשהייתי נוהג כמו זקן (כשאחד ההורים באוטו) הצלחתי להגיע ל7.8 , לא יותר.

פורסם

אני רוצה לחזק פה את מר בחור - יש לי שירוקו 1.4 ידני (נטורל). בנסיעה משולבת רגועה (כן כן, כולל פקקים לעבודה וחזרה מן העבודה) אני מוציא 750~ ק"מ ממיכל. יוצא לי בערך 1:14 ואני עוד לפני טיפול ראשון על הרכב. מהתדלוק האחרון היה מצב לסגור אפילו 800+ ק"מ מהמיכל אבל הייתי קצת עצבני היום 8)

פורסם

עם איביזה קופרה 08,רשל"צ- באר שבע,ממוצע 100 קמ"ש,הגעתי ל 6.5 ליטר ל100 קילומטר.להפך ,אם כך,אז 1.4 טונצ'רג'ר מאכזב

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...