Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

16 ק"מ לליטר בשירוקו 160HP.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת אומרת שבניגוד ל-A3, ב-GTI ה-ESP לא מתחילה לעבוד עם כל נגיעה בברקס בסיבוב?

לשאלתך, זה תלוי.

בtrail braking אין שום בעיה, הESP לא מפריע והGTI מאפשרת להוציא את התחת ולתפוס את הסיבוב "כמו כפפה ליד".

לעומת זאת, בבלימה חזקה מאוד וארוכה, בכיוון של בלימת חירום, תגרום לא רק לESP להכנס אלא כמעט לכל מערכות הבטיחות ברכב, כמו בכל רכב חדיש - חלוקת כוח בין הגלגלים, ABS וכו'.

מניסיוני בGTI דור6, הESP נכנס לעבודה כתלות בזוית ההגה, זוית הרכב ואגרסיביות התמרון מה שמאפשר לו להיות נורא מתירני.

בשורה התחתונה, אין בעיה לקחת את הרכב על הצד עד לזוית מסויימת (ללא כלי מדידה אני משער משהו כמו 30-45 מעלות במקסימום כתלות בסיטואציה)

אני לא יודע על איזו A3 נהגת אבל יכול להיות שיש לה מודול ישן יותר של ESP (כמו של הדור5) שהוא הרבה פחות מתירני ומרסן את הרכב במיידי לאחר הפרובוקציה הכי קטנה.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הייתי לוקח שירוקו 160/122

למרות שה160 נוסעת לא רע, לפי דעתי זה לא זה.

או לוקח GTI בשנתון נמוך יותר, או חוסך לשירוקו 2.0 (זה כמובן אם אני מתעניין ברכבים מהסוג הזה).

אני קנאי ?

לא הייתי קונה פרארי הייתי חוסך עוד קצת ללמבורגיני.

אגב הגעתי ל 1 - 18.3 יכולתי עוד אם זה לא היה כביש 4 אולי הייתי מגיע ל - 1 - 20

• תוכן חדש...