Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

16 ק"מ לליטר בשירוקו 160HP.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מביך לנסוע ברכב עם לוק סופר אגריסבי שלא זז, לפחות כך אני חושב.

זה דווא מאוד מתאים לרוח של השירוקו המקורית ושאר מכוניות הקופה העממיות של שנות ה-70...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד אפשר לקנות שירוקו 122 ולשים צ'יפ :-D

בכל מקרה, לא רואה כל דבר פסול גם בלקנות שירוקו 122, הרי (כמו שרשמו לפניי) לא לכל אחד יש את הממון ללכת על גרסת ה-160 או 200 (כן, גם 10-15K זה סכום לא קטן!), ועדיין רוצים להגשים חלום. מה גם שגם רוב האנשים לא נוהגים בנס הרים סתם כדי להנות, ולא יהיה להם חסר כח ב-122 כלל וכלל.

וניתן עוד דוגמא קטנה - אני לדוגמא. כיום יש לי מאזדה 2 שאני נהנה ממנה מאוד, ויחסית (אולי פעם ב) כח לא חסר לי בה. אז אם אני ארצה להשתדרג, ואעבור לשירוקו 122, מה רע בזה? אני ארגיש עליה משמעותית בכח (ושינוי כמובן בהתנהגות כביש אחיזה וכו' אבל אני מתייחס לכח כרגע), ועדיין יהיה לי רכב חסכוני (יותר מה-2 אפילו!) ומהנה לנהיגה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מביך לנסוע ברכב עם לוק סופר אגריסבי שלא זז, לפחות כך אני חושב.

יש אנשים שקנו את השירוקו (כולל אנשים שרכשו 2.0) בגלל המראה. זכותם.

אתה חושב שזה מביך לנסוע ברכב עם לוק שלא זז, אני חושב שזה מביש לנסוע ברכב שנוסע מהר רק בקו ישר (ע"ע GTI MK4).

איש איש והעדפותיו שלו, לי זה נראה לא הגיוני בעליל לנהוג ברכב "ספורטיבי" שלא מתנהג, שלא לדבר על זה שהכוח עובר לגלגלים הלא נכונים...

ד"א, אם אתה רוצה את "חבילת השנה" - אז זו חייבת להיות הגולף GTI MK6. היא פשוט טובה יותר מקודמתה, ועדיין נשארה אנונימית ומבצעת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ללא ספק חבילת השנה. אין ויכוח. אין משהו יותר טוב לקנות כיום במחיר של כ180 אלף ש"ח (הם גמישים בסוכנות, בדקתי)

עם זאת לדעתי ההבדל מדור 5 לא מהותי ותפקוד הESP בדגם החדש דווקא מוריד מהחוויה.

בקשר ל- MK4, השאלה מה עדיף, לנסוע בקבריולט שמזוהה עם אנשים עם נטיות ועם אינטריור וביצועים של לנטיס 1.8 ? :)

[שלא לדבר על פרקטיות כרכב יום יומי, חשיפה לוונדליזם. אז כן, יש הנעה אחורית.]

ה MK4 סיפקה לי בזמנה את הסחורה יחסית לתקציב שעמד לרשותי והייתי מרוצה מהרכב. לא היה מבחינתי בשוק שומדבר יותר טוב לקנות בתקציב ההוא (בשנת 2007, תקציב עד 70 אלף).

היא גם סיפקה לי אנונימיות פנומנלית , אני מתגעגע לזה. כיום לא רק מביני עניין מובהקים יודעים מה עומד מולם כפי שידידי רועי5 אמר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי ההבדל בין הדור החמישי לשישי דווקא מאוד מהותי,

וכמו שנאמר - "אם נדלק לך ה- ESP, כנראה שעשית משהו מאוד מאוד לא בסדר"...

הוא דווקא לא מהממהרים להידלק בנהיגה טכנית נקייה, גם לא (כמעט) על הקשקש. ויעידו החברים בפורום שירוקו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אתה חושב שזה מביך לנסוע ברכב עם לוק שלא זז, אני חושב שזה מביש לנסוע ברכב שנוסע מהר רק בקו ישר (ע"ע GTI MK4).

.

מביך זה כשאתה מפליץ במעלית ויודעים שזה אתה. מביש זה כשזה גם מסריח.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
וכמו שנאמר - "אם נדלק לך ה- ESP, כנראה שעשית משהו מאוד מאוד לא בסדר"...

זאת אומרת שבניגוד ל-A3, ב-GTI ה-ESP לא מתחילה לעבוד עם כל נגיעה בברקס בסיבוב?

פורסם

לא מבין את הפליאה מנתון הצריכה לאילת וחזרה.

אם ה206 שלי עשתה הלוך חזור לאילת עם עוד 2 ידידות +תיקים

1:16.2לפי בדיקה של תדלוק נסיעה ותדלוק,

בהלוך יצא 1:16.4 בחזור יצא 1:15.8

במהירות של 110+-

וזה עם מנוע 1.6 בן 9 עם 180k

אז מה הפליאה על מנוע קטן יותר עם יותר כוח ומומנט ובעל עליונות טכנולוגית על שלי?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

סתם משמיצים אנשים יודעי דבר כאן.

הצריכה שDAMN ציין נשמעת בהחלט הגיונית ואני רואה את זה גם מהצריכה הכללית שלי למיכל דלק מלא.

falouלESP אין סיבה ממשית להתערב כל עוד מבצעים הכל טכני ונכון.

אם הגעת למצב שהוא מתערב, כדאי שתתחיל להכיר במגבלות של צורת הנהיגה שלך.

וכן, יש הגיון במשפט הזה.

פורסם
falouלESP אין סיבה ממשית להתערב כל עוד מבצעים הכל טכני ונכון.

זה משפט סתום.

אני חשבתי שה-ESP מתערבת כאשר יש אובדן אחיזה.

אם הגעת למצב שהוא מתערב, כדאי שתתחיל להכיר במגבלות של צורת הנהיגה שלך.

וכן, יש הגיון במשפט הזה.

לא, אין.

שומכאר נוהג כך שמערכת ה-ESP מתערבת כל הזמן. זה בגלל שהוא מכיר במגבלות שלו ורוצה שהמערכת תעשה בשבילו את העבודה. אני לא שומאכר, לא מודדים זמנים והמגבלה היחידה היא, האם אני נהנה או לא.

פורסם

היום הותקנה תוכנה , אין ספק עולם אחר לגמרי.

הרכב נושם הרבה יותר חזק בגבוהות ונראה לי שהוא לא מתרחק בהרבה מאיביזה 1.8T עם תוכנה (אם בכלל?)

1.4TSI נושם ומרגיש חי גם ב6700 סל"ד. 1.8T נחנק כבר ב6000 סל"ד 6500 הוא כבר כמעט מת.

אבל עדיין אין ספק שהיא לא מתקרבת להאצות ביניים שיש ל1.8T

נתון האצה ל0-100 הוא 7.03 שניות.

ספירה מדוייקת ע"י ספירה מפריים האצה עד הפריים שהמחוג נמצא על 100.

אני מאמין שאפשר לקזז לא מעט ע"י יציאה קצת יותר אגרסיבית.

אגב שירוקו 2.0T DSG מבצעת 0-100 בתוך 7.1 שניות.

צולם אי שם בקפריסין

http://www.youtube.com/watch?v=ismP-L-tXL8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לצורך השוואה איביזה FR 1.8T עם פילטר,מתנול,אינלט ואגזוז. (נהג + צלם)

http://www.youtube.com/watch?v=riM5LrTvYkM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=fpNPlBtOAI0 דרך יוטיוב

1 ל - 18, וממשיך לרדת.

בשיא הגעתי ל 5.2L ל 100 קילומטר.

הקילומטרז' מאופס מהתידלוק האחרון.

וזה כולל נסיעה מהוד השרון להרצליה דרך כביש החוף בנסיעה של 120 ופה צילמתי את החזרה נסיעה רגוע 80 - 100 בכביש 4 כלומר היה צריך להאט או לעצור ברמזורים והצריכה עדיין ברצפה.

שירוקו רכב מדהים, ובכלל המנוע המטורף הזה פשוט חסכוני וחזק.

מצטער על איכות הצילום :(

• תוכן חדש...