Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

16 ק"מ לליטר בשירוקו 160HP.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

VW אשמים ששחררו גירסה חסכונית וחלשה יותר לרכב שאמור להיות שחזור האגדה

מהשנים ההם.

נכון, הם היו צריכים לשחזר את אגדת ה-75 כ"ס מאז.

אתה כל כך רציני שזה מצחיק.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה פעמים אני אציין שלא נסעתי בצורה חסכונית כמו שאתה מתאר פה?

היה לי 1.8T ואין מה להשוות בכלל , בעיר עם מזגן המנוע הזה בהמה ונותן תצרוכת דלק של 1ל5-6. כשבקושי הייתי יוצא מהעיר עם האוטו הייתי מדלק פול טנק לפני 280 ק"מ בשעון.

חמש שנים היה לי 1.8T , היו זמנים שהיה סטנדרטי והיו ימים שפחות. אין מה להשוות בינו לבין 1.4 בתצרוכת דלק.

280 ק"מ ב-50 ליטרים? (לא מכיר את גודל מיכל הדלק) - נשמע לא פחות ממפחיד :).

אם אתה כבר מציין זאת, אז יהיה נחמד אם תציין את הצריכה שלך עם השירוקו, בעיר עם מזגן/בלי מזגן.

פורסם

נו כנראה שהחבר שהתלונן על צריכת הדלק של הפיקנטו בהחלט צודק. מכוניות כבדות וחזקות בהרבה מהפיקנטו שלו צורכות אותה כמות בנזין, אולי אפילו פחות. מסתבר שגם לפיזיקה אפשר להתחכם וזה יפה.

פורסם

לגבי סיבובים בחיפה , תודה לך על ההזמנה , אני מעדיף לראות את השירוקו 1.4 שלכם נעלמת אצלי במראה האחורית.

בחור חביב, רגליים על הקרקע לא יזיקו לך, סך הכל v6 slowmotion. הצחקתי אותי לעת שבת :lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
VW אשמים ששחררו גירסה חסכונית וחלשה יותר לרכב שאמור להיות שחזור האגדה

מהשנים ההם..

לא יודע בן כמה אתה אבל אני הייתי בעל רשיון רכב כשהשירוקו הקודמת נמכרה בארץ ובעולם ותשמע לי, לא בארץ ולא בשום מקום בעולם לא היה מדובר ב"אגדה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בחור חביב, רגליים על הקרקע לא יזיקו לך, סך הכל v6 slowmotion. הצחקתי אותי לעת שבת :lol:

פחחח ליאור , מאוד מקורי

ותאמין לי שאני עם רגליים על הקרקע , אפילו 4

עזוב דיבורים, אתה לא מכיר את הרכב שלי, כשיהיה מפגש נגיע ונוכיח.

יאללה שבת שלום לכולם

:beerchug:

פורסם
פחחח ליאור , מאוד מקורי

ותאמין לי שאני עם רגליים על הקרקע , אפילו 4

יאללה שבת שלום לכולם

:beerchug:

תוכיח מה - שיש לך מנוע V6 יחסית מיושן והנעה כפולה סתמית ומעיקה? או שאולי תזכיר לנו את העובדה שיש לך את הגולף עם השלדה הכי פרווה שיש?

האמת שיש לי פינה חמה מסויימת ל-V6, ורק בגלל הצליל המשכר שבוקע מהמנוע המדובר.

בדברים החשובים באמת - התנהגות והנאה מנהיגה, השירוקו עדיפה משמעותית, לא משנה מה תגיד או תעשה. אף אחד לא דיבר על הספק - אין לך מה לקפוץ ולצאת בהצהרות ילדותיות על "שירוקו נעלמת במראה אחורית".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה 4? אני מדבר עם סנופי?:shock:

חביבי, אני האחרון שיזלזל ברכבים של אחרים. הייתה לי כזאת, בגרסה היותר ''טובה'', הגודשת. אם נדבר בשפת שכונה אז כנראה בכל יום ובכל מצב היית מושפל עם הslowmotion, אבל קו ישר כבר לא מעניין ולא מדבר אליי.

במפגשים כנראה לא ניפגש כי אני לא מגיע לכאלה, לפחות לא לאלה שבהם במקרה הטוב מגיעים ל1.6 בפיקים על סרק.

אנחנו לא בתחרות ידידי, אך אל תזלזל בשירוקו ולא באף רכב אחר, בסוף אתה לא יוצא באור טוב.

סע בזהירות וניפגש על הצד, אתה כנראה תהיה בצד השני:wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

scotbond אתה בחור משעשע.

ציטוטים כמו "מחיר שווה לכל נפש" כשמדובר ברכב שעלותו 160 אלף ש"ח וזלזול במנוע שנותן 25 קג"מ ו 160 כ"ס ומצד שני צריכת דלק פנומנלית מ 1.4 ליטר מציגים אותך כפוץ לא קטן.

אין ספק שאתה בחור יוקרתי שאוהב לשלם הרבה ולהיות מיוחד. אתה ממש מביא אושר למודל העסקי של צ'מפיון מוטורס. אשריך. :-)

פורסם
מזל טוב! בן משפחתך הצליח לגבור על חוקי הפיזיקה. נראה אותו בטקס פרס נובל הקרוב?

איתמר.

דרך אגב, איתמר, DAMN שכח לציין שלבן משפחתו יש את השירוקו 160 טורבו דיזל! :lol:

בהתחלה רשמתי פה תגובה ארוכה ורצינית שמסבירה הכל ואז התעשתתי, שתי התגובות שלכם לא שוות את ההסבר שלי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

עוד אחד שחושב ששלו הכי גדול. אל תשכח לצרף אבטיח לצורך ההשוואה.

פורסם
scotbond אתה בחור משעשע.

ציטוטים כמו "מחיר שווה לכל נפש" כשמדובר ברכב שעלותו 160 אלף ש"ח וזלזול במנוע שנותן 25 קג"מ ו 160 כ"ס ומצד שני צריכת דלק פנומנלית מ 1.4 ליטר מציגים אותך כפוץ לא קטן.

אין ספק שאתה בחור יוקרתי שאוהב לשלם הרבה ולהיות מיוחד. אתה ממש מביא אושר למודל העסקי של צ'מפיון מוטורס. אשריך. :-)

שירוקו 2009 1.4 127K ש"ח

זה מחיר של משפחתית 2011

יש הרבה מאוד אנשים שיכולים להרשות לעצמם , לזה התכוונתי.

לי אישית אין תקציב כזה , ואם היה הייתי קונה GTI בלי לחשוב פעמיים. אפילו דור V.

וברור שאין זלזול במנוע TSI המעולה , רק בשילוב הלא מוצלח של ה1.4 ברכב קופה "יוקרתי"

כמו השירוקו עם בסיס גלגלים רחב וכו'. פשוט לא מתאים.

לכן אני צופה שבעוד שנה שנתיים גם המחירון של ה 1.4 יפול חזק הרבה יותר מהגירסה הטובה של 2.0

חוץ מזה מתחילים לראות אותה יותר מדי על הכבישים וזה די מוריד מהערך המיוחד שלה.

ולא הבנתי מה קשור המודל העיסקי של צמפיון , ממני הם גם ככה לא רואים אגורה.

פורסם

למה זה שילוב לא מוצלח? גם זה שרואים אותה הרבה בכביש לא מוריד מהערך שלה.

משהו בתפיסה שלך לגבי השירוקו, ולגבי השילוב של המנוע לרכב - מוטעה.

פורסם

תעשה בדיקה שנית, כי מהפעם האחרונה שבדקתי v6 כמו שלך ראתה רק את התחת של השירוקו שלי.

קנאות אוכלת אנשים, תהיה בריא חבר וסע בדרכים טובות.

Got To love It

• תוכן חדש...