Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בשעה טובה קיבלתי את הרכב שלי ! סיאט איביזה "ספורט" 1400 ידנית...

רוצה לציין לטובה את כל הנוגעים בדבר בסוכנות המרכזית בהרצליה,

השירות היה ממש אדיב ומהיר, הרכב הגיע צ'יק צ'אק והכל באווירה חויבית .

גם לאחר שהתגלה קרע קטן ושיפשוף בגומיית חלון אחורי נאמר לי שאני אגיע ביום חמישי ויתקנו לי את זה .

הרכב הגיע כמו שצריך, ובאמת היה ממש ממש תענוג .

חוץ מהמנהל אולם, כל הסוכנים נחמדים מאוד צעירים ומביני עיניין..

הצבע אגב, הוא לבן .

פורסם

רק בסקודה (שזה גם VW כמובן) מוסרים רכבים בלי בעיות (באופן יחסי) ? :) נראה שכל פעם יש שרשור על בעיה כלשהי בפולו\איביזה\וכו'.

שלי נמסר נקי לחלוטין,בלי שום דבר קרוע,או שריטות כלשהן,או כל בעיה אחרת שהייתה עלולה להעיב על קבלת הרכב ולמרות שהנציג לא ממש ציפה ללקוח "בררן",לא הייתה לו ממש ברירה מהסיבוב (20דקות) שלי בחקירת הרכב לפני החתימה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
שלום לכולם,

היום בשעה טובה קיבלתי את הרכב שלי ! סיאט איביזה "ספורט" 1400 ידנית...

רוצה לציין לטובה את כל הנוגעים בדבר בסוכנות המרכזית בהרצליה,

השירות היה ממש אדיב ומהיר, הרכב הגיע צ'יק צ'אק והכל באווירה חויבית .

גם לאחר שהתגלה קרע קטן ושיפשוף בגומיית חלון אחורי נאמר לי שאני אגיע ביום חמישי ויתקנו לי את זה .

הרכב הגיע כמו שצריך, ובאמת היה ממש ממש תענוג .

חוץ מהמנהל אולם, כל הסוכנים נחמדים מאוד צעירים ומביני עיניין..

הצבע אגב, הוא לבן .

איך ראית את זה? כי אני עוד שבועיים מקבל גם רכב.

פורסם

שמע, זה לא טוב.

אני הייתי מתעצבן. מה אני עובד אצלהם?

גם הולך ומשלם סכום לא מבוטל על מנת לרכוש רכב חדש.

גם מקבל רכב לא תקין.

וגם תלך-תבוא?

לא הולך ולא בא.

פורסם
איך ראית את זה? כי אני עוד שבועיים מקבל גם רכב.

חדש או לא חדש,

בדיקה מעמיקה של חוץ הרכב ופנים הרכב בחיפוש אחר התקנות שערוריתיות.. בכל זאת רדיו מילאנו

וכמובן שהחתמתי אותם על מסמך לגבי הגומיה, וקיבלתי גם טיפול ראשון חינם .

תודה רבה לכולם.

פורסם

עדר המשמיצים כבר מחמם את המדורה.

הפיצוי שהוא קיבל יותר טוב אפילו מזה שקיבל הבחור שסיפר על הג'אנט שצריך להחליף לו בקרסו (אם אני זוכר נכון). אבל שם - הכל בסדר. כאן? סדום ועמורה. שיבושם לכם, חברים יקרים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איזה פיצוי הוא קיבל מצ'מפיון? יש נזק ברכבו החדש, אמרו לו שיגש למוסך על מנת לסדר את הליקוי.

אני לא רואה כאן שום פיצוי, אלא אם כן המינ' הסביר הוא בגדר פיצוי בצ'מפיון. מעבר לכך, כפי שנאמר זה עוד לא בוצע. אני בהחלט מאחל לבחור שהכל יתקתק בלי התחכמויות מיותרות אך בוא נדבר לאחר מעשה.

הודעות על שירות גרוע, אותו מקבלים בצ'מפיון, אנו רואים חדשות לבקרים. אנו קוראים על שלל וירטואוזים יצירתיים של צ'מפיון כיצד להתחמק מאחריות, לא לבצע את המינימום הנדרש ולעיתים אף להאשים את לקוחותיהם בכך. אם תשאל את האדם הסביר, אז כן, זאת דוגמא טובה ל"סדום ועמורה" כדברייך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
bar72, הפתעה!

גם הסיפור עם הג'אנט השרוט והצמיג הפגוע הוא מתוצרת צ'מפיון :?

לא חבר יש פה אשכול שרץ על מישהו שקנה פגו עם שריטות מינוריות בגאנט, שם הציעו לו טיפול חינם וכולם רשמו על הכבוד וכמה הם טובים.

לא מבין אנשים שמלכלכים על צמפיון בלי סיבה. למען האמת גם לי היה איתם קטע לא כל כך נעים אבל לבסוף יצאתי עם שני טיפולים חינם, על משהו דיי שטותי.

אנשים שהם חסידיים של יפניות ובאים ומתלכלכים על גרמניות סתם, זה באמת רק הורס תשם וחבל!

פורסם
שלי נמסר נקי לחלוטין,בלי שום דבר קרוע,או שריטות כלשהן,או כל בעיה אחרת שהייתה עלולה להעיב על קבלת הרכב ולמרות שהנציג לא ממש ציפה ללקוח "בררן",לא הייתה לו ממש ברירה מהסיבוב (20דקות) שלי בחקירת הרכב לפני החתימה.

אילו היית מכניס אותי לרכב הייתי מוצא וגם מוצא. אין חייה כזו: רכב ללא רג'קטים.

פורסם
אילו היית מכניס אותי לרכב הייתי מוצא וגם מוצא. אין חייה כזו: רכב ללא רג'קטים.

יש ויש גם במאזדה6 שהיתה לי לא היה, גם ב159 וגם באינפיניטי.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...