Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג כבר 13 שנה, ללא עבירות ולא נקודות. בדרך לנסיעה צפונה עצרתי בתחנת הדלק על חניית נכים (היו 2 חניות ושתיהן פנויות) - וזאת לצורך הורדת הילד הקטן לשירותים הצמודים לחניית הנכים. אין ברשותי ואינני נכה. חשוב לציין שנשארתי עם הילד השני ברכב ומייד הגיע שוטר, ביקש רשיונות, הורה לי לצאת מהחנייה ולבוא לצד. כשהוצאתי את הרכב מהחנייה והגעתי אליו החל לרשום את הדוח ("העמדת רכב ליד תמרור ג-"43) וקנס של 1000 ש"ח.

אמרתי לשוטר שרק הורדתי את הילד ואת אשתי לשירותי מכיוון שזו הייתה נסיעה רצופה של שעה והילד הייה חייב שירותים, לכן רק עצרתי בחניית הנכים להוריד אותם.

כל האיזור מסביב היה מלא ולא היו חניות פנויות. בדוח רשם השוטר כי ראה אותי עם הילד השני ישובים ברכב, והוא רשם כי "במהלך הרישום עקב עומס, העמדתי את הניידת בתחום חניית אוטובוסים הסמוך לבניין השירותים, בזמן הרישום היו מקומות חנייה פנויים" - הוא סותר את עצמו ורושם בעצמו כי היה עומס בחנייה. הילד סבל מכאבי בטן מזה כמה ימים וקיים לכך אישור רפואי.

מה אתם מציעים לעשות ?

הם עלי לכתוב מכתב לביטול הדוח או לבקש להישפט?

מה הסיכויים למצב זה ?

תודה

פורסם

האם השוטר בדק את זכאותך להזהרה?

יכול להיות שכדאי לך לכתוב בקשה להמיר את הקנס בהזהרה (10 שנים רישיון נהיגה, 5 שנים ללא כל עבירת תנועה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יכול להיות שכדאי לך לכתוב בקשה להמיר את הקנס בהזהרה (10 שנים רישיון נהיגה, 5 שנים ללא כל עבירת תנועה).

לא הועלתה כל אפשרות מבחינת השוטר לאזהרה.

לא חניתי, רק עצרתי בחנייה והייתי ברכב עם הילד השני.

אם אני כותב מכתב בקשה לביטול הדוח בהתאם לנסיבות שקרו ובקשתי נדחית, האם אני יכול לבקש להישפט ?

פורסם

אין דוח אזהרה על חניית נכים.

פורסם

לשוטר אסור לתת דו"ח אזהרה על עבירה זו, אבל למרכז פניות נהגים ארצי (מפנ"א) יש קריטריונים שונים והם לעיתים ממירים לאזהרה גם על עבירות שלשוטר אסור, כאשר כל מקרה נשקל לגופו.

הסיכוי לדעתי קלוש, היות וזו נחשבת לעבירת בריונות שבהם כל התירוצים (היו הרבה חניות פנויות, הייתי ברכב וכו') נזרקים לפח, ולרוב בצדק.

ולהבא, לא עומדים בחנית נכים. החנויות האחרות הפנויות לא רלוונטיות, מיקום חניות נכים בקרבה ליעד הוא אחת המטרות של הסימון שלהן וגם העובדה שהיית ברכב לא משנה. נכים רבים לא מעוניינים להתעמת עם נהגים שתופסים להם את החניה.

פורסם
:mm_yeah: להודעה מעלי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המשך עדכון הפרשיה:

ובכן, שמעתי לעצותיכם ורשמתי מכתב ערור עם בקשה להמרת הדוח בהערת אזהרה.

לאחר חודשי המתנה ארוכים, בקשתי נתקבלה ואושרה!

הדוח הומר באזהרה והקנס הכספי בוטל!!!

את הלקח שלי למדתי!

פורסם

הרווחת 1000 ש"ח.

כל הכבוד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כל הכבוד!

כשמגיע, אני בעד לשלם, אבל כשעוצרים לא בכוונה, רק לרגע, ואפילו לא יוצאים מהאוטו, אין סיבה.

אפשר לבקש שתעלה פה את תוכן המכתב ששלחת להם?

שבת שלום...

פורסם

העיקר שלא תעשה זאת שוב.

בסוף גם אמבולנס שעושה עבית תנועה תוך כדי שמסיע פצועים לבית חולים, משלם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני רק שאלה - האם החוק אוסר על חנייה בחניית נכים או עצירה בחניית נכים, למיטב ידיעתי בנאדם שיושב ברכב בזמן שהוא מונע, לא נחשב כחונה. לא?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

החוק אוסר על חניה או עצירה בחניית נכה. עצירה דינה כחניה בחניית נכה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יפה שאף על פי 2-3 עצות אחיתופל שניסו להרפות ידיך,ניסית בכל זאת והצלחת.מזל גדול שמכתבך נפל לידיים שמחובר להן ראש עם הגיון ושיקול דעת -מצרכים מאד נדירים במדינתנו .

ברפרוף על התאריכים רוצה אתה לומר לנו שמאז נשלח מכתבך ועד לתגובתך האחרונה עברה שנה? :idea::roll:

ליאור

פורסם
העיקר שלא תעשה זאת שוב.

בסוף גם אמבולנס שעושה עבית תנועה תוך כדי שמסיע פצועים לבית חולים, משלם.

אמבולנס לא משלם על עבירות תנועה בזמן הסעת פצועים או בדרך לאירוע.

זה רכב ביטחון היחיד שלא מבקשים ממנו הסברים על מעבר באדומים או נסיעה במהירות גבוהה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...