Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגי אמבולנס נוהגים (או לפחות בעבר היו נוהגים) לדווח על כל מעבר ברמזור אדום. גם עליהם יש בקרה כלשהי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמבולנס, כבאית וניידת משטרה מודרים בחוק כרכבי בטחון. אי לכך ובהתאם לזאת הם לא יקבלו דו"חות שונים ומשונים וכן הם לא נדרשים לספק הסברים לפעולותיהם.

שלושתם נועדו להציל חיים. זה שעושים איתם דברים אחרים זה כבר בעיה אחרת.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אמבולנס לא משלם על עבירות תנועה בזמן הסעת פצועים או בדרך לאירוע.

זה רכב ביטחון היחיד שלא מבקשים ממנו הסברים על מעבר באדומים או נסיעה במהירות גבוהה.

ל'

במבצע חומת מגן ,אדם שאני מכיר (שהיום קצין רכב בצבא) הסיע פצוע באמבולנס לבית חולים סורוקה, הוא עלה על אי-תנועה שהוא בעצם מדרכה/מדשאה (לא זוכר בדיוק מה זה היה) ונסע עליו לאורך כ-500 מטרים, שוטר תנועה שראה אותו נסע אחריו, ולא עצר אותו עד שהגיעו לבית חולים.

ברגע שיצא מהבית חולים אמר לו השוטר: "חביבי, אתה הנהג? בבקשה הנה לך שי באדיבות משטרת ישראל".

לפי מה שאת טוענת, הדו"ח אינו חוקי?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם זה אמבולנס עם הדוח לא תקין .אני גם נהג אמבולנס ועברתי כמה אדומים שצולמתי בהם נסיעה בנתיב הנגדי וכל מיני עבירות שהייתי חייב לבצע כדי להגיע במהירות ובזהירות ושום דוח לא נשלח אלי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
ב

ברגע שיצא מהבית חולים אמר לו השוטר: "חביבי, אתה הנהג? בבקשה הנה לך שי באדיבות משטרת ישראל".

לפי מה שאת טוענת, הדו"ח אינו חוקי?

זה מה שהוא אמר לו. במילים האלו?

תבקש מהחבר הקרוב שלך שיתן לך את הדוח שקיבל.

אני מאוד אשמח לראות אותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מבצע חומת מגן היה לפני יותר מעשר שנים, לכן מסופקני שהדו"ח עדיין אצלו.

השוטר ממש לא השתמש במילים האלה, אני לא יודע באילו מילים הוא השתמש, אבל נתן לו דו"ח על העבירה הנ"ל. (הוא שאל אותו אתה הנהג? ונתן לו דו"ח,).

אני גם הופתעתי מהסיפור, אבל זה מה שסופר לי.

לכן אשאל שוב: אמבולנס שמסיע פצועים חסין לפי חוק מכל עבירה שהיא?

האדם שאני מכיר אינו יותר ממכר (היה קצין רכב שלי), מעולם לא כתבתי שמדובר בחבר קרוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם מדובר בהצלת חיים גרידא - הרי שאין לשוטר את הזכות לתת דו"ח, ואם נתן - הרי שהדו"ח, אם יוכח אכן כי מדובר היה במקרה של הצלת חיים, שעקב דחיפותו הצריך עבירת תנועה זו או אחרת, בטל. אם המשטרה לא תבטל, בימ"ש יבטל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...