Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה אין ספק אבל יש איזושהי תקלה רצינית לגבי זה שכדאי בגללה לא להתקרב לרכב הזה לא לקנות אותו?

פורסם

אוקיי...עכשיו הבנתי שיש שתי נורות אחת אדומה ואחת צהובה של אנשים כאלו בפונטו ספייס ששייכות לכריות אוויר.האם זה נכון שלרוב הן דולקות סתם וזה נפוץ בפיאט פונטו?

פורסם

יש לי פונטו 98 ויצא לי כמה פעמים ליסוע ת"א- שומרון. יש שם כמה עליות מכובדות.

אז אצלי אישית, כל עוד הרכב עד 2 אנשים הוא נוסע סביר, יש עליה אחת ממש ארוכה שבה

עיכבתי את אלה שאחרי ועוד עליה, קצרה אומנם אבל נסעתי בה על 20 קמ"ש. הרכב לא נתן יותר.

אבל בסך הכל היה סביר.

ברכב מלא אין מה לדבר- לא מומלץ בכלל.

פורסם
אוקיי...עכשיו הבנתי שיש שתי נורות אחת אדומה ואחת צהובה של אנשים כאלו בפונטו ספייס ששייכות לכריות אוויר.האם זה נכון שלרוב הן דולקות סתם וזה נפוץ בפיאט פונטו?

נורות שמתריעות על תקלה לא אמורות להשאר דולקות ולא אמורות להבהב תוך כדי נסיעה,

הן אמורות להדלק לשניות בודדות בזמן ההנעה ולאחר מכן להיכבות.

so far so good so what

פורסם
יש לי פונטו 98 ויצא לי כמה פעמים ליסוע ת"א- שומרון. יש שם כמה עליות מכובדות.

אז אצלי אישית, כל עוד הרכב עד 2 אנשים הוא נוסע סביר, יש עליה אחת ממש ארוכה שבה

עיכבתי את אלה שאחרי ועוד עליה, קצרה אומנם אבל נסעתי בה על 20 קמ"ש. הרכב לא נתן יותר.

אבל בסך הכל היה סביר.

ברכב מלא אין מה לדבר- לא מומלץ בכלל.

מצטער לבשר לך אבל יש לך ברכב תקלה.

אני לקחתי איתי לטיול 4 חברים, שניים מהם עבי בשר. אני עצמי לא בחור רזה.

נסענו בפונטו ספייס 60 כ"ס (יש גם גירסת 75 כ"ס בפונטו הישנות) - עם מזגן דלוק וציוד מאחורה.

אני לא יכול לומר שהרכב הרביץ את העליות כמו נינג'ה, אבל בטח שלא נסעתי בשום שלב על 20 קמ"ש, פשוט הורדתי הילוך לשני ונסעתי על 50 קמ"ש. בסופו של דבר הרכב עדיין אכל 1:15 בבין עירוני, למרות המזגן ולמרות הכובד הבלתי אנושי.

אז תקן ת'רכב שלך :wink:

פורסם

מוסכניק שלי אמר לי שזו תקלה נפוצה בפיאט פונטו וב-80 אחוז הנורות האלו הצהובה ואדומה של איש יושב כזה דולקות סתם ואין בעיה בכריות אוויר...איך כדאי לבדוק את זה?והאם זה בהכרח נזק של כמה אלפים?

פורסם

1- תחליפי מוסכניק, ברצינות, יש לו משהו נגד פיאט?

2- ב 95% מהפעמים שנורה דולקת סתם זה נגמר בהחלפת חיישן כלשהו , 5 דקות, ו 100 שקל.

פורסם

מה פתאום נגד פיאט הוא אומר שהוא חושב שזה סתם אולי באמת חיישן אני אבקש ממנו לבדוק את זה שוב לעומרק השאלה א יך..אני לא הכי מבינה בזה..

פורסם

לא הבנתי- כבר קנית רכב? את עוד מתכננת לקנות? ולמה הכוונה ב "איך"? לצערי אני לא מוסכניק ולא יודע להסביר איך בודקים את החיישנים.

פורסם

הלכתי למוסך שלי לבדוק את הרכב והתגלו דברים שיש לטפל הורדתי את המחיר בהתאם ולגבי הנורות הוא אמר שבדרך כלל הן דולקות סתם וזה לא בהכרח משהו רציני כרגע האוטו אצלו לטיפול.אני חושבת שמחר אתקשר ואזכיר לו שוב לבדוק האם 100 אחוז אין בעיה כי אחרת זה כמה אלפים כי לקנות כבר קניתי את האוטו..סך הכל אוטו טוב

פורסם

יש בעיה, וצריך להתחבר למחשב עם אגזמינר של פיאט.

כאשר הנוריות האלה דולקות - כריות האוויר לא יפתחו בזמן תאונה.

הן יכולות לדלוק בגלל שמישהו פתח סוויטצ' בזמן שמשהו היה מנותק ורק צריך למחוק את התקלה, והן יכולות לדלוק בגלל שמחשב כריות האוויר לא מתפקד, או בגלל שיש קצר במערכת שלהן.

בכל מקרה הן לא ייפתחו בזמן תאונה. אגב, אני לא ראיתי אף פונטו ספייס שהנורות האלה דולקות אצלה סתם ככה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אין מחלת נורות דולקות בפיאט. המכונאי שלך טיפש ובלי קשר אין לו דרך לדעת מה זה אומר בלי המחשב המקורי של פיאט.

בדיקה ממוחשבת תעלה בין 300 ל-350 ש"ח, עלות שאפשר להוריד אותה לחלוטין כאשר מטפלים ברכב באופן קבוע במוסך מורשה.

פורסם

ספייס 2006 עם ה60 כוח סוס ידנית, מסתדרת לא רע בכלל עם העליות של ירושלים לסוגיהם, גם העליות של מעלה אדומים על 80 בערך

• תוכן חדש...