Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש דרך גוגל (שמגיע לכל המקומות כולל מועדון פיאט) ובשום וריאציה לא מצאתי מישהו שמדבר על זה, וגם אם יש אחד או שניים זה לא משהו שמעיד על תקלה ברמה של ההגה (שמתקלקל אצל כולם) או אלטרנטור בפיג'ו 205 וסובארו ליאונה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על כמה קמ"ש ועל איזה הילוך אתה עולה את טבעון (נניח אם אתה מגיע מכביש 75 דרך ג'למה/קיבוץ שער העמקים)?

כל רכב מסוגל לנסוע בעליה, השאלה היא על כמה קמ"ש הוא יעלה אותה.

כמה שבא לי, את החלק בהתחלה שישר יותר אני עושה בכיף ב 80 קמ"ש על הילוך רביעי, אפשר יותר אבל זה רעיון די גרוע (ואני ממש לא הולך לנסות, החיים שלי חשובים לי והכביש הזה לקח מספקי אנשים) וההמשך תלוי בפניות. מעולם לא נאלצתי לרדת מהילוך שלישי, גם בפניות שצריך לרדת ל 40 קמ"ש בערך (2 הפניות האחרונות בסוף העליה)

לפונטו 60 כ"ס אין הרבה מאוד כוח, אבל מומנט זמין מוקדם, אז הרכב לא מרגיש כמו עגלה.

אני הייתי קונה את הפיאט ולא את הרנו. בכל מקרה קח בחשבון שהפיאט "סובלת" מתקלות ידועות, כמו מנוע הגה חשמלי שנוטה להתקלקל, פאנל מרכזי (בקנסולה מרכזית) שנוטה לשבוק חיים, אם מדובר בדגם עם גיר רציף אז המסילה של ידית ההילוכים נוטה להישבר וכ' - אם אתה קונה את הפיאט בדוק האם כל התקלות האלו כבר תוקנו בעבר.

לגבי ההגה החשמלי, הוא לא נוטה להתפגר מהר מדי אלא אם נוגעים בכפתור ה CITY המקולל, שאם משחקים איתו יותר מדי זו דרך מהירה מאוד למוות של מנוע ההגה, לגבי הפאנל המרכזי ומסילת ידים ההילוכים זו פעם ראשונה שאני שומע. יש מקור, שאדע ממה להיזהר?

פורסם
ומה אתם אומרים לגבי רנו קליאו b אופל קןרסה אם לא פיאט?

לי הייתה קליו B עם 75 כ"ס מנוע 1.3 8 ש"ס, בכל התקופה הארוכה אצלי הייתה מאוד אמינה.

לגבי עליות מכינרת דרך פוריה או מנשר לאני' חיפה עם ציוד השווה לשלושה אנשים ומזגן עלתה ללא שום בעייה.

מה שכן לקנות רק ידנית האוט' מאוד בעייתיות.

פורסם

לגבי פאנל הקונסולה - מדובר בקצר שמוציא משימוש את הכפתורים של החלונות חשמל ומה שזה לא יהיה. ניתן לפתוח ולרסס ספריי מגעים, לא תמיד עובד. לגבי הגיר היה גם שרשור ענק של פרוייקט מצולם של תיקון עצמי.

אם לא תמצאו את השרשורים אני אחפש בשבילכם ואעלה מחר, היום פשוט אין לי זמן.

רומן - איזה רכב יש לך עכשיו?

פורסם

ביקורת רכב משומש מ-What car:

The Punto is far more reliable and robust than its reputation suggests.

Even so, the power steering system has been known to fail, and clutches can give up the ghost after as few as 40,000 miles, especially if the car has spent most of its life pottering around town.

Claims made by customers of Warranty Direct highlight the suspension as the area of main concern, closely followed by electrics and the cooling/heating system.

The suspension can start to rattle prematurely on some models, so listen out for that on a test drive. And, watch out for suspension that has been knocked out of alignment by bangs against the kerb. Examine the alloy wheel rims or wheel trims for signs of abuse and check that the car pulls away and stops in a straight line.

האתר טוען שהבעיה העיקרית זה הגה כוח חשמלי וקלאץ שהולך מהר. אין מילה על קונסולה מרכזית.

פורסם

40 אלף מייל זה 64,373 ק"מ, מה שלא מעט כל כך, ולדעתי זה שטויות, אפשר להחזיק גם מעל 100 אלף קילומטר כל עוד לא זורקים קלאץ' ומתעללים בו. צריך לדעת לנהוג.

פורסם

הרכב המדובר שהקונה רוצה זה אוטומטי.

ההגה חשמלי בעייתי? דווקא במוסכים שונים ממליצים על הרכב הזה ואומרים שמלבד טיפולים שוטפים אין איתו שום בעיות מיוחדות...

כמובן שזה תלוי איך שמרו על הרכב לפני....

כמו כן,מה זה כפתור הCITY המדובר?

פורסם

ההגה החשמלי זו בעייה ידועה של פונטו ספייס, כמו שהממיר הקטליטי והבוצה הן בעיות של קורולה.

לא בטוח שאתה תתקל בבעייה, אבל יש סיכוי טוב.

בפונטו שלי כבר החליפו את המנגנון הנ"ל, עוד בתקופה שהייתה בליסינג (מתועד במערכת).

בנוגע לשאלתך על כפתור CITY :

מדובר בכפתור שמוסיף תגבור חזק במיוחד להגה החשמלי והופך את התמרון עם הרכב לקליל במיוחד.

זה שימושי מאוד בחניות ואני אישית מאוד נהנה מהפונקציה הזו.

פורסם

בעיית ההגה החשמלי הייתה נפוצה בעיקר בדגמים משנת 2001 - 2002

לאחר מכן הבעיה הפכה להרבה פחות נפוצה. בכל מקרה תיקון ממוצע שלה לא עובר את ה-800 ש"ח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אתה מתכוון ל 2001-2003 צורה ראשונה. (ב 2003 הייתה גם פונטו MK2 צורה ראשונה, וגם מתיחת פנים, שבארץ שווקה מ 2004)

ולמרות ש drsubaru צודק והתגבור להגה החשמלי עושה השתחלות לכל חניה מטלה קלילה להפליא, משחק יתר עם האופציה מכסח את המנוע החשמלי מהר יותר, ולכן לא מומלץ במיוחד לגעת יותר מדי...

פורסם

ולאנשים שעומדים לפני בדיקה ברכב כזה? האם בבדיקה רואים אם המנוע גמור\ההגה לא מתפקד כמו שצריך?

אף פעם לא נתקלתי בהגה חשמלי עם כפתור כזה...

איך ניתן לדעת לפני בדיקה אם ההגה מתפקד והכפתור בכלל תקין?

פורסם

לבדוק אם הכפתור והמערכת תקינה- ללחוץ עליו ולראות אם ההגה הופך לסופר-רך.

לגבי המנוע החשמלי של ההגה, בד"כ לפני שהוא מתפגר שמזיזים אותו הוא נוטה לעשות רעש כמו של כבל מתח גבוה (אל תתבלבל עם רעש תקין של מנוע חשמלי שנשמע כמו שריקה גבוהה וחלשה מאוד, המנוע לא חרישי לחלוטין)

פורסם

בחיבור לאגזמינר אפשר לראות האם נרשמו לאחרונה תקלות בהגה החשמלי.

לא טעיתי לגבי השנתונים, גם בספייס דור ראשון משנת 2003 הוחלפו הרכיבים במנוע ההגה החשמלי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...