Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי כרגע יש זוג רמקולים קדמיים מקוריים של רובר שמנגנים אבל לא ברמה אחרי 13 שנים.אני רוצה סט קומפוננט 6.5 שישדרג את המערכת כמה רמות מעל. מה אתם אומרים על הסט הזה?, האם צריך להוסיף להם מגבר?

כעיקרון מאחורה יש זוג אלפיינים (לא זוכר את הדגם-הגיוני משהו עם 300W?) שנותנים סאונד מצויין יחסית משולבים עם מגבר Boss CX600, וסאב וופר 12 של קנווד.

על כל המערכת הזאת מנצח KDC-4251URY של קנווד.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לא מספיק שזה סט שאוהב הגברה, הסט הזה דורש התקנה נכונה רצוי בתיבות.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כי סט 2-WAY הוא דורש התקנה כמו כול סט אחר.

ואם כבר אז 3-WAY, כאשר הדבר ממש דורש הגברה ראויה, התקנה מקצועית וכמובן HU באותה רמה.

לאומת סטים 3-WAY אחרים ההתקנה שלו פשוטה יותר, מידים וטויטרים קטנים כאשר מיד לא דורש נפח בכלל. קרוסים פאסיבים של סט ממש אופציונלים וכו.

רק אחרי שנה עם סט ELATE 2-WAY אני שדרגתי ל-3WAY ועד שהתאמתי רכיבים מתאימים (HU והגברה)...

אבל זה היה שווה את ההשקעה.

מה שאני ממש אהבתי בסטים של מורל, שאם יש כל בעיה ברכיב אני קופץ למפעל ומקבל חדש בעלות התיקון (במקום).

זה יתרון וחיסכון למתחילים בתחום. :-D

מבחינת סאונד אני אהבתי אותו שונה מכל סט ששמעתי עד היום. כמו שאמרו לפני הוא יחודי וממש מוצלח.

פורסם

נאמבר וואן אמרת פה דברים שנשמעים לי כמו אבחזית ספרותית למתקדמים, אני לא כזה מבין גדול בסאונד, אלא בצורה מינימלית.

מה שאני אומר זה שירדתי מהדגם הספציפי שבראש השרשור, אני רוצה סט קומפוננט איכותי שלא דורש בניה של תיבות, ויכול לעבוד עם הגברה. המלצות?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

Elate לא בהכרח צריך תיבות, וכן צריך הגברה.

אם אתה לא רוצה רמה גבוה ומספק אותך רמקולים פשוטים ונחמדים אני ממליץ על דוטק. היה לי את הסט הזה קרוב לשנה וסט נותן תמורה אדירה לכסף.

בהצלחה

פורסם

אני היתי הולך על משהוא נציל יותר כמו HERTZ, ובמיוחד שזה לא יעבוד אם מגבר אפילו על הסידרה הנמוכה שלהם DICI.

לא יודע כמה הם עולים בארץ אבל בזמנו עשיתי עליהם מחקר מעמיק והם ממש ממש חמודים.

פורסם

אם יש לך עד 1800 שח להשקיע.

הייתי הולך על סט קומפוננט איכותי ללא שידרוג מגבר.

חבר את המגבר לקומפוננט ולסאב בגישור ואת הרמקולים האחוריים תגביר ע"י

ההגברה הפנימית של הרדיודיסק.

הייתי הולך על סטים כמו:

מורל הייבירד

הרץ HSK165

ריינבו SLC265

פורסם

אם אני אוותר על תיבות לELATE אבל אוסיף מגבר נוסף כמו שיש לי ברכב יש על מה לדבר?

כי הייבריד חדשים 1900 אני משיג ELATE משומשים ב1600, מה כדאי?

אגב כמה תעלה התקנה מקצועית של הELATE וכמה של ההייבריד?

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...