Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני לא מבין! פשוט לא מבין!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שמישהו יוכל להסביר לי! אבל אני יכול להמשיך לקוות עד מחר או עד מחרתיים או שנה ויותר אפילו! כי אף שוכן בארץ כאן עלי אדמות לא יוכל להסביר לי.

עצוב...

מה לעשות, אבל אפילו אם אותו אחד(אתם יודעים מאיפה...) יבוא וירצה להסביר ולהגיד, הוא לא יוכל, כי פשוט... פשוט... אי אפשר כי אין, אין מה להסביר, רק להיאנח ולהגיד שזה... עצוב.

אני לא מבין למה, למה אין ספורט מוטורי(חוקי ומוסדר) בישראל.

זהו אמרתי את זה(ולא רק אני) זה פשוט לא יאמן, או איך שהגרנדיוזיסטים אוהבים להגיד- "שערוריה!"

זה היכה אותי עכשיו, בזמן האחרון בשיחה עם ידיד השוכן מעבר לים, ותסלחו לי על הלשון הארכאית שאני משתמש אבל תסכימו איתי שזה מתאים לנושא, אני בעצמי תוהה לפעמים לאן הגענו או שמא נאמר יותר לאיפה לא הגענו והיכן אנחנו נמצאים בסוגיא הזאת, בעידן של גלובליזציה, אינטרנט, פייסבוק, טוויטר, וחברות תעופה שמציעות בעידן הזה של תחרות כרטיסי טיסה בזיל הזול לכל דיכפין, זה רק נותן חשק לפרוש כנפיים או פס רחב מעבר לכל הגבולות הצבעוניים שיש לנו במדינתו הננסית(לא פלא שהטרנד החדש אצלינו לפיתוח היא הנאנוטכנולוגיה לי שמבין בתחום...), בקיצור נאנו או לא נאנו אותי ידיד התפלא והשתומם עד כדי שקוטר לובן עיניו גדל פי ארבעה או חמישה מאישוניו כששמע מפי שאין אצלינו לא תרבות לא דובים(חוץ מכמה בודדים בגן חיות ואנשי מקצוע...) ולא נהיגה (יערות כן יש לנו ברוך השם, או לכל הפחות מה שנשאר מהם אחרי השריפה...) ולא הבין כל עוד נפשו בו(אולי אם נפשו תידד מחוץ לגופו יבין...) איך זה יכול להיות?! והגדיל על כל זאת בסיפורים ועובדות מכל נעץ בגלובוס שאיך זה ששם יש ואצלינו אין?!! (ובדיעבד הסתבר שכבר קראתי זאת בירחון ישראלי, מה שהפך את ההקשבה למשימת עימות עם אדון עצבים...)

למשל ידעתם שבאינדונזיה הנשיא שלהם הקים מסלול מרוצים בעלות של מיליארדים(!) כדי לארח את תחרויות הגרנד פרי של פורמולה 1 בארצו, רק שבסוף הFIA לא אישר את המסלול בגלל זווית שיפוע לא תקינה בזויות פניה, מה שלא מנע מהם עצמם התושבים להשתמש בו לתחרויות פנימיות, וזה רבותיי באינדונזיה??!! רק כדי שתבינו את האבסורד, זאת מדינת עולם שלישי(!!) שכל תושביה(כמעט) רעבים ללחם ובקושי כבישים יש שם, וגם אם אלו בנמצא כל שני וחמישי הם זוכים להצפה שטיפה ומירוק מכוחות הטבע, אז מה תגידו??

עזבו, פשוט אין מה להגיד!

כמו שאמרתי, עדיף לשבת בצד ולהיאנח עד יבוא גואל,

עצוב...

פורסם

ואני חושב שבשבילך גם וליום לא יעזור!

אני לא פונה לאנשים משועממים, שאין להם מה להגיד כמוך, כך שמלכתחילה אין מקום לתגובות אידיוטיות כמו שלך...

פורסם

MTKS אתה יודע בינינו שזה לא מזיז כלום התקנות הבבלטיות שלהם, זה נראה כאילו הם נלחמים בנו ורוצים רק להרויח זמן.

פורסם

TRONCHO אני מרגיש לפי ההודעה שלך ושל השני איך קוראים לו ACCENT... שנכנסתי במקרה הטוב לבית מרקחת ובמקרה השני לאיזה מרכז גמילה מה..שד יודע מה, אז אם תואילו בטובכם לשמור את ניסיונכם המעשי ואולי אף היום יומי בטוקסיקומניה אשמור לכם אצלי קורטוב של הכרת תודה, אל תגרמו לי לחשוב שהקיטבג המפוצץ הודעות לפורום הוא מזן ההודעות האלו...

פורסם

אתה לא היחיד שתולש שערות מהראש בגלל זה. לדעתי או שנלחמים על זה או שלא מתייחסים, אין טעם להתעצבן לחינם.

פורסם
ואני חושב שבשבילך גם וליום לא יעזור!

אני לא פונה לאנשים משועממים, שאין להם מה להגיד כמוך, כך שמלכתחילה אין מקום לתגובות אידיוטיות כמו שלך...

האמת שבדיוק היום אני לא משועמם ואני עושה בעצמי טיפול לאוטו בחנייה (רצועת תיזמון, משאבת מים, נוזל קירור, שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, בדיקת בלמים ועוד).

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...