Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי כתבות הרכב היא תגיע בסוף 2011/תחילת 2012.

ולפי כתבות זרות, אם אהבת את הפוקוס הקודמת/נוכחית בגלל הניהוג שלה, אין לך למה לחכות...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הפוקוס החדשה תהיה הרכב הכי טוב בקבוצתה, אני רק מתפלל שיביאו מנוע חדש, גם אם זה 1.6 אז לפחות לא את הנוכחי, משהוא קצת יותר חזק והיא תהיה מכונית פנטסטית.

פורסם
הפוקוס החדשה תהיה הרכב הכי טוב בקבוצתה, אני רק מתפלל שיביאו מנוע חדש, גם אם זה 1.6 אז לפחות לא את הנוכחי, משהוא קצת יותר חזק והיא תהיה מכונית פנטסטית.

מישהו זוכר למי ניתנה הנבואה? ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ואני מתפלל שפורד יפשטו את הרגל ולצערי בגלל המשבר העולמי זה כמעט קרה. כמעט זה לא מספיק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

רק שיביאו את הפוקוס עם מנוע האקו-בוסט.

עובדה מעניינת, הפוקוס 1.6 שנמכרת כיום בארץ, היא בעלת מנוע יותר מיושן מאירופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ואני מתפלל שפורד יפשטו את הרגל ולצערי בגלל המשבר העולמי זה כמעט קרה. כמעט זה לא מספיק.

פורד זה לא שברולט, הם היחידים שהצליחו להחזיק את הראש מעל המים.

הפוקוס הקודמת הייתה מכונית מהנה לנהיגה, על החדשה עדיין לא נהגתי אבל התרשמתי ממנה בתערוכת הרכב האחרונה וללא ספק התרשמתי לטובה, כבר ראיתי מספר יחידות על הכביש והרכב נראה טוב מאוד, מבפנים הוא איכותי מאוד ומעוצב מצויין.

2011-ford-focus1.jpg

New_Ford_Focus_2011_24.jpg.jpg

haters will hate

פורסם

רק חבל שבארץ כנראה ימשיכו עם ה-1.6 ו4הילוכים של מדינת עולם שלישי במקום להביא את התיבה הרובוטית כפולת המצמדים החדשה שלהם ומנוע נורמלי..

פורסם

עדיין לא מיוצר אף דגם עם מנוע 1600 עם תיבה אוטומטית כלשהי אלא רק מנוע 2000.

כפי שנכתב פה בעבר - יש שני מנועי 1600 "רגילים" ולא אקו-בוסט - 105 כ"ס והשני עם 125 כ"ס. למנועי ה- 1600 אקו-בוסט יש 150 או 180 כ"ס. מה יגיע לארץ ?.....

שמועות דיברו על כך שהרכב יגיע לארץ אולי לקראת החגים הבאים. כנראה שהכל שמועות.

לקראת ההגעה של הפוקוס החדשה לארץ בטוח יהיה מישהו שיפרסם את זה כאן.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מה פורד עשתה לך שאתה כלכך שונא אותה? :shock:

פורסם

הפוקוס החדשה צפוייה להגיע באוגוסט ספטמבר השנה, כך לפי מקורות יודעי דבר, מה גם שדלק מוטורס צריכה אותה כמו אוויר לנשימה שכן הפוקוס הנוכחית כבר זקנה ואפילו בליסינג כבר לא ממש רוצים אותה ומאזדה 3, מתחילה לאבד את הבכורה. השאלה הגדולה כמובן אילו גרסאות יגיעו. להערכתי, ורק כשוטה הנבואה, ה-105 כ"ס לא תגיע (כבר נמוך מידי מול המתחרות הקוראניות) אלא ה-125כ"ס ואקובוסט במקום מנוע ה-2.0 ליטר.

פורסם

הקוקפיט נראה כמו של חללית קרב רומולנית...

אני מקווה שהדגם החדש יחיה קצת את השם "פוקוס". אנשים שוכחים שהיא היתה מכונית פורצת דרך מבחינת העיצוב שלה, וגם הניהוג בדגם הראשון היה לא רע, וודאי ביחס לדגם הנוכחי.

נהגתי רבות בשניהם (דור ראשון 2L ג'יה, דור שני ליסינג).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מה פורד עשתה לך שאתה כלכך שונא אותה? :shock:

תקרא טוב טוב על קורות החיים של מייסד חברת פורד. שים דגש במיוחד מה הוא עשה בשנת .1922

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...