Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לא מקרר כראוי ב B4 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע יש בB4 מזגן מפוצל, כשאני מדליק את המזגן אני מרגיש ששני התריסים שבצד הימני ז"א הצד שליד הנהג מקרר יותר מאשר הצד של הנהג וזה ממש מורגש והמעלות בשני הצדדים על 15 מעלות.

האם יש פילטר מזגן לB4 אם כן איפה הוא? או שכבר מדובר בבריחת גז וצריך להגיע למוסך כדי להוסיף, הרכב שנת 2007 והאמת אף פעם לא בדקתי או כאמור החלפתי פילטר.

תודה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ במקום לפתוח דיון חדש.

לאחר החלפת פילטר בחדש הבעיה עדיין זהה, התריסים שליד הנהג עדיין מקררים יותר מאשר התריסים של הנהג, הצד של הנהג מוציא רק אוויר במשך 10 דקות אם לא יותר, בתוך העיר הצד של המזגן לא מגיע לעולם לרמת קירור כמו הצד השני, לעומת זאת בכביש מהיר הוא סוגר פער ומקרר יותר טוב אבל זה עדיין לא הרמה שלו.

יש רעיון או הצעה לפני שאני פונה למוסך?

פורסם

יש ברכב בקרת אקלים עם שני איזורים? בדוק שבשני האיזורים הטמפרטורה נמוכה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש שני איזורים, או שתכוון אותה טמ"פ בשניהם או שתאחד אותם.

ברכב הזה יש מזגן משובח.

חולק עליך.

הרכב היה ברשותי כ3 שנים , והמזגן באוטו עייף.

נתחיל מכך שהוא מנתק את עצמו בהאצות, נמשיך בזמן קירור ארוך ארוך...מסכנים הילדים מאחור.

אשתי עברה לאוטו ל7 חודשים ועל תחילת הקיץ (אפריל..) היא החליטה שהיא לא מוכנה לשע באוטו עם כזה מזגן.

הילדים..מאושרים.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

חוסר גז או תקלה במערכת בקרת האקלים. גש למוסך לבדיקה כי דרך הפורום אי אפשר לאבחן את הבעיה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לעולם לא נתקלתי במזגן עייף ברכב שלי ויש לי אותו 4 שנים, אני זוכר אותו מקפיא, אף פעם לא נסעתי ברכב נסיעה ארוכה והמזגן נשאר על 15 מעלות כי תמיד היה לנו קר, יכול להיות שהייתה לך בעיה שלא עלית עליה, כמוני עכשיו.

המזגן בעל שני איזורים וכבר כתבתי למעלה שלמרות ששניהם על 15 מעלות הבעיה קיימת.

אגש למוסך תודה חברים, שבת שלום.

פורסם
כידוע יש בB4 מזגן מפוצל, כשאני מדליק את המזגן אני מרגיש ששני התריסים שבצד הימני ז"א הצד שליד הנהג מקרר יותר מאשר הצד של הנהג וזה ממש מורגש והמעלות בשני הצדדים על 15 מעלות.

האם יש פילטר מזגן לB4 אם כן איפה הוא? או שכבר מדובר בבריחת גז וצריך להגיע למוסך כדי להוסיף, הרכב שנת 2007 והאמת אף פעם לא בדקתי או כאמור החלפתי פילטר.

תודה.

מההיכרות שלנו, זה יכול להיות כמה דברים:

1.פילטר סתום (נמצא מאחורי תא כפפות)

2.רדיאטור פנימי סתום ואז צד אחד סתום

ממליץ לך לגשת למוסך,

שבוע טוב,

אייל מסובארו

פורסם
חולק עליך.

הרכב היה ברשותי כ3 שנים , והמזגן באוטו עייף.

נתחיל מכך שהוא מנתק את עצמו בהאצות, נמשיך בזמן קירור ארוך ארוך...מסכנים הילדים מאחור.

אשתי עברה לאוטו ל7 חודשים ועל תחילת הקיץ (אפריל..) היא החליטה שהיא לא מוכנה לשע באוטו עם כזה מזגן.

הילדים..מאושרים.

אולי היתה לך תקלה, המזגן ב B4 יותר טוב מזה שיש לי בגולף, והמזגן בגולף בכלל לא פראייר...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איל,

יכול להיות שתנאי הפתיחה שלך טובים.

היינו- הרכב שלכם בחניה מוצלת, ועל תחילת העבודה הוא מתמודד עם 35 מעלות, בעוד ששלי היה בשמש, והתמודד בתחילת העבודה עם 50-60 מעלות בצל.

לאחר 10-15 דקות של עבודה, אכן המזגן היה מקרר, אבל זה לעיתים, היה מאוחר מדי.

בכל מקרה, המזגן נבדק במוסך המרכזי ולא נמצאה שום תקלה.

supreb 2016 l&k 280 4*4

• ספונסר פורום
פורסם

בתקלת מזגן ממליץ לך לגשת ליצחק וויס מפתח תקוה. הוא מומחה לתקלות מזגנים ואני גם יודע שהוא יצא צדיק בתוכנית של חיים הכט.

• תוכן חדש...