Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס SLR Stirling בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מבין שראית אותה ביום ראשון בבוקר ,זאת הייתה SLS שחורה שיצאה מכיוון ירושלים.

גם אני ראיתי אותה

נכון.. יום ראשון בסביבות השעה 8 בבוקר, ירושלים לכיוון תל אביב, זה היה ליד מחלף טלז-סטון

פורסם
לא זאת לא הייתה S קבריולה, היה לה סמל ע-נ-ק של מרצדס על הגריל והפנסים היו מעוגלים כאלה כלפי מטה, מזכירים את הסקיילן החדשה.

וזאת לא הייתה מיאטה, אני יודע מה זה מיאטה וזה היה עולם אחר ממיאטה, גם מבחינת הנוכחות שהייתה לה על הכביש וגם מבחינת האורך של האוטו =/

אולי כניראה דמיינתי והיה לה גג..

לא יודע אבל אני מאוד מקווה לראות אותה עוד הפעם ולדעת באמת מה ראיתי

אני הייתי מהמר שראית אוטובוס לתיירים... :-)

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
אז ראיתה מרצדס מה אתה כל כך מתרגש :lol:

אם אתה היית רואה סטירלינג לא היית מתלהב?

אבל בסוף זאת לא הייתה סטירלינג מוס.. לא נורא אולי בפעם הבאה :p

פורסם
נכון.. יום ראשון בסביבות השעה 8 בבוקר, ירושלים לכיוון תל אביב, זה היה ליד מחלף טלז-סטון

יש מצב שראית את הSLS השחורה הזאת עם הריפוד האדום,של בחור דתי אולי נסע להתפלל בכותל :?

enwa5ymj1qwz.jpg

פורסם
יש מצב שראית את הSLS השחורה הזאת עם הריפוד האדום,של בחור דתי אולי נסע להתפלל בכותל :?

enwa5ymj1qwz.jpg

אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים ...

מזה הדבר הזה :?

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

חתיכת קנאי עלוב.

הוא חייב לך דין וחשבון באיזה אוטו לנסוע?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תגדיל את התמונה, זו לא סיגריה אמיתית ככה שאתה לא יכול לבוא אליו בתירוצים: "עישנת באוטו, אה? אני חותך לך במאה אלף מהמחירון ואין פה ויכוח בכלל!"

פורסם

בגלל שיש לו כיפה אז אין לו שיניים? יפה לך מר מיטו.

תשתמש בספריי של השירותים להורדת הריח

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
בגלל שיש לו כיפה אז אין לו שיניים?

כן!

חתיכת קנאי עלוב.

כן בריבוע!

יופי בואו נדרדר את הפורום לאשכנזים נגד ספרדים ודתים נגד חילוניים ושמאלנים נגד ימניים...

• תוכן חדש...