Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחודש הקרוב אני טס להולנד ואני מעוניין להביא אייפון 4, עכשיו ראיתי פירסומים של מכירה של אייפונים שהם מחו"ל במחירים יותר זולים מאייפון שנקנה בארץ.

למה? האם יש תוכנות שלא יעבדו בארץ? למשל כמו התוכנת ניווט? בגלל זה המחיר של אייפון מחו"ל זול יותר?

תודה.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

זה אותו אייפון והכל יעבוד עליו, יש גם עברית מובנית.

רק שים לב שאתה קונה מכשיר unlocked בלבד !

לגבי המחיר בארץ - הישראלים מוכנים לשלם יותר ובגלל זה המחירים יקרים יותר. המוצר לא שונה, רק הצרכן.

פורסם

אם אתה קונה מכשיר שהוא סים פרי, אין שום בעיה, והכל יעבוד לך.

אתה יכול לקחת איתך סים, או יותר נכון מיני סים מהארץ, ולבדוק שם

שזה עובד סים פרי.

בארץ הרבה דברים יותר יקרים, אז מי שיכול מביא מחו"ל...

פורסם

מזתומרת מיני סים? הסים הרגיל שלי לא יעבוד?‏

ובמידה ואני הולך לסלקום ומחליף את הסים הוא בנתיים יעבוד לי בe72"

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

רק לא סלקום

תגזור את הסים לבד והוא יעבוד

סלקום יגידו לך שבלי שתתחייב לאיזה חבילת דאטה רצחנית הם לא יחליפו לך את הסים וימכרו לך שקר שזה סים מיוחד ואתה חייב אותו בשביל איפון

עשרות כרטיסי סים גזורים ברחבי הארץ מעמידים את סלקום בשקרם הגס !

עוד שיטת בוא נדפוק את הלקוח מבית סלכלום

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הסים הרגיל לא ייכנס פיזית.

בכלל, אתה יכול להכין מיקרו סים (מיני סים זה הסים ה"רגיל". סים זה משהו בגודל של כרטיס אשראי) בעזרת סים ומספריים (לגזור את החלק המוזהב).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לי יש מכשיר שחותך את הסים, תקבל חיתוך חינם אם אתה נמצא בסביבת חיפה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...