Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לחוות דעת על הסאבים האלו מדובר ב

Hertz Mile ML3000

AA Havoc 12

לא מחפש לפרק את האוטו אלה יותר בכיוון של איכות ודיוק!

פורסם

פתוח לעוד הצעות לסאבים ברמה הזו

אבל הייתי מאוד מעוניין לשמוע חוות דעת על ההרץ ml 3000

פורסם

לגבי חוות דעת על ה-ML3000 של הרץ תיצור קשר עם yuvalfr ו-george ו-roni_n לשלושתם יש את הסאב הזה סאב SQ מעולה ברמה גבוהה {וכשצריך הוא יודע גם ליהיות חזק}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

שניהם מעולים, נסה לברר גם על IDMAX

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

איזה מהם יתאים יותר בעיקר למוזיקה אלקטרונית- טכנו מינימל, פרוגרסיב

ובעיקר לתדרים מאוד נמוכים!

שוב העוצמה פחות חשובה לי מהאיכות!

תודה לכם על העזרה!

פורסם

רום היי,

זה מאוד עניין של טעם אחד יאהב את סאב X ואחר יאהב את סאב Y.

ממליץ לך קצת לשמוע סאבים לפני החלטה,

אתה מוזמן לבוא לשמוע את שלי. צור איתי קשר בפרטי אם אתה רוצה :)

פורסם

האמת שאני חייב לשמוע אותם, קיבלתי המלצות על שניהם.

בגלל זה ניסיתי לכוון לפי סגנון המוסיקה.

פורסם
איזה מהם יתאים יותר בעיקר למוזיקה אלקטרונית- טכנו מינימל, פרוגרסיב

ובעיקר לתדרים מאוד נמוכים!

שוב העוצמה פחות חשובה לי מהאיכות!

תודה לכם על העזרה!

זה דבר והיפוכו מוזיקה בסיגנון הנ"ל היא מוזיקה עם bass bit rate גבוהה ולא בהכרח בתדר נמוך

דווקא בסיגנון הזה אני הייתי הולך על IDMAX 10 ,יש אחד כזה למכירה בפורום יש שניה

הייתי מתעניין עליו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=361860

פורסם

היות והשאלה מתייחסת לשני מוצרים ספציפיים אני קודם כל אתייחס אליהם ורק אח"כ אומר את דעתי.

שני סאבוופרים מעולים - נהדרים אפילו.

ההאבוק למרות שהוא מסוגל לספוג הספקים לא שפויים - עד כמה שזכור לי הוא מוצהר על כ1.5 קילו-וואט - הוא דווקא הסאב העדין יותר והרך יותר מבין השניים.

אפשר בעזרת ההאבוק לעבוד בצורה מאוד עדינה ומאוד נעימה לאוזן - סאב SQ פשוט אחד מהטובים ששמעתי (כשדני השתמש בו ביונדאי אקסנט שלו אני פשוט עפתי מהסאב הזה) ומצד שני אם אתה תספק לו תשתית והגברה ראויים הוא גם ישאיר אותך עם פה פעור מרוב העוצמה שלו.

ההרץ מילה הוא סאב SQ נהדר שיכול לספק הרבה מאוד עוצמה ואחד הדברים ששמתי לב בסאב הזה היא העובדה שהוא מסוגל לנגן יפה מאוד גם בתדרים יחסית גבוהים לסאב כמו 90 הרץ. הוא פחות רך מההאבוק באופן גורף והוא מספיק חזק בשביל לספק סחורה גם לאוהבי SPL.

אני באופן אישי מעדיף את ההאבוק, המילה הוא סאב שלא פוגע בטעם שלי היות ואני אוהב רכות בסאבוופרים.

אם העוצמה לא חשובה לך - למה אתה הולך על סאב וופר שדורש הגברה שכזו? אני מדבר גם על ההאבוק וגם על המילה.

לא היית מעדיף ללכת על משהו שישאיר לך את מערכת החשמל המקורית של הרכב שלמה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

כשאתה אומר רך אתה מתכוון לפאנצ'י ?

הייתי מעדיף להשאר עם מערכת חשמל מקורית בנתיים מחוסר תקציב

אולי כדאי לרדת בעוצמה ולבדוק את Chaos או Arsenal ?

איזה עוד אפשרויות יש ברמתם ?

פורסם

אתה מוזמן לשמוע את הסאב שליAudison VOCE 12 ואני גם יכול להמליץ לך על Hertz HX300 סאב מצויין,

יש גם את Focal 33KX ויש גם את המורל אולטיימו שהוא פחות לטעמי.

• תוכן חדש...