Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות לרכב DIAMON VISION

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת בדיוק הסיבה שהורדתי אותן.

אני מתאר לעצמי שאנשים מתקינים את הנורות האלו בעיקר בגלל הצבע שהן עושות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל הפוזה והשופוני, אלא מה?

אם התאורה שלך תקינה ואתה רואה טוב בלילה אין סיבה לשנות אותה למשהו חזק ולא חוקי, רוצה שכולם יסתכלו עליך? סע עם אורות גבוהים, תסנוור את כולם בדיוק כאילו היה לך קסנון לא מקורי וגם תישאר חוקי :-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמי שנוסע עם Diamond Vision מעל 3.5 שנים - הן מאירות טוב משמעותית לשוליים והגוון שלהן הכי קרוב לקסנונים (מקוריים).

החסרון היחיד שלהם הוא מרחק הארה מעט פחות טוב, אם כי זה פחות מורגש על העדשה הנוכחית (הבית פנס שונה משל פביה טרום FL).

הפתרון האולטימטיבי לכל מי שמאס בגוון הצהבהב, מחפש סוג של תחליף לקסנון (מבחינת גוון) והארה טובה יותר לשוליים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הנורות לא חוקיות, נקודה.

אחרי שנשרפה לי נורה אחת (עקב התקנה לקויה), החלטתי לא להחזיר אותן יותר.

קניתי במקומן נורות פיליפס XTREME VISION שאמורות להעיר ברמה של 100% יותר, ז"א כפול ממה שיש לי כיום.

פורסם

והפיליפס חוקיות?

לפני כמה זמן חשבתי על הרעיון של פנסים שיאירו טוב יותר אך ישארו חוקיות.

לפעמים פשוט מרגיש שאני נוסע והפנסים בכלל לא דולקים..

פורסם

הפיליפס חוקיות.

ה 100% או ה 80% זה לא באמת מספרים כאלה, אני מקווה שידוע לכם. הן מאירות קצת יותר חזק נכון, אך הנתונים של ה 80-100% הושגו במדידות על חלקים מסויימים בספקטרום האור.

אגז, אני נוסע עם אורסם נייטברייקר שמוגדרות 90% יותר אור ואני מרוצה (והן בטוח לא מאירות ב 90% יותר).

הדיאמונד ויז'ן מאירות פחות טוב נקודה. זה עניין של פיזיקה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אז איזה סוג של נורות לרכב שמאירות הכי טוב מבחינת מרחק ולצדדים ? חוקי או לא חוקי. אשמח לקבל המלצות.

אשמח לקבל את החנות שפירסמו פעם לנורות לרכב.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
מזה הH1 לא מתאים לחיבור של הסיאט שלי.....לא הצלחתי להכניס החור יותר מידי גדול ויש לנורה פין אחד במקום 2 פינים.

מישהו יכול להסביר?

עד כמה שזכור לי, ה-H1 מתאימות לפנסי הערפל.

פורסם

אני מזמין מאתר מצוין שנקרא POWERBULBS. תמיד מגיע בזריזות אחרי שבוע ואני תמיד מבסוט מהסחורה.

לא צריך שום סוחר מעצבן מת"א שיעשה טובה שהוא מוכר לי משהו...

פורסם

כן בידיוק לאתר הזה התכוונתי איזה נורה אתה ממליץ ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

ערב טוב,

ממליץ לגשת לשרשור פתחתי לפניי כשנתיים : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254105&highlight=Automatic1

רואים בבירור כי עוצמת ההארה של ה DV חלשה ביחס לכל מנורה רגילה, במיוחד ביחס לאקסטרים.

רואים ב 2 תמונות, מול הקיר, אותו מרחק, אותה הזווית יתרון גדול בהרבה של האקסטרים לעומת ה DV.

ממליץ לעבור ולקרוא את השרשור, ה DV לא חוקיות מכמה סיבות:

1. לנורה אין תקן E1 קודם כל....

2. הנורה אסורה לשימוש בכבישים באירופה/ארה"ב

3. הנורה בעלת ציפוי עבה (ואת זה יצא לי לבדוק כאשר גירדתי אותו פיזית מאחת הנורות שהחלפתי) בצבע כחול = הארה חלשה מאוד, אבל נכון, גורם פסיכולוגית לחשוב שזה יותר, מכיוון שזה יוצר אור "לבן" יותר או תאורה "טבעית" יותר לעין

האקסטרים כן חוקיות עם תקן E1, מדוע מאירות טוב יותר? תרכובות גז מסויימות, המתחממות יותר (מן הסתם) אשר מפיקות בספקטרום מסויים עוצמת הארה רבה יותר

ברצוני לציין עניין נוסף, נראה שהנורות אקסטרים וכו' שמתגאות בעוצמות הארה שכאלו, ישנן תרכובות גז "חמות" יותר מנורה רגילה, הגורמות להן להאיר בעוצמה רבה יותר (שהרי לא ניתן להאיר בעוצהמ רבה יותר ללא העלאת מתח ישיר לנורה או תרכובת גז חמה יותר היוצרת אור חזק יותר)

במקרה של תאונה קטנה שהייתה שנכנסו בנו קלות בפרונט, הוחלפו הפנסים, בפנס שהוחלף, בפתיחה שלו, ניתן היה לראות אבקה כסופה , נראה היה שהנורה (אקסטרים) משום מה או בצורה כלשהי המיסה או פגעה בציפוי בפנימי של העדשה (בניסן יש עדשות)

המלצה לאתר מעולה להזמנות ומשלוחים מהירים: AUTOLAMPS

http://www.autolamps-online.com/home.htm

• תוכן חדש...