Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגיע גם שעתי לקנות רכב ואשמח לקבל את עזרתם של המומחים פה.

כאמור, התקציב הוא 40K, הרכב אמור לשמש בעיקר את המשפחה (לקחת את האחים שלי לגן ולהחזיר, קניות) אבל מן הסתם שגם אותי ביציאות וכאלה ולכן חשוב שלא תשכחו שאני נהג צ'ונג.

עוד נקודה שחשוב לציין, זה שהרכב אמור לנסוע לעיתים קרובות לירושליים מבת ים ואני לא רוצה שאחרי 3-4 פעמים המנוע יתחמם לי.

אני אדרג את הדברים שחשובים לי ומה מצאתי עד עכשיו באתר יד2, ואם תוכלו לייעץ לי מה לפסול ועל מה ללכת זה יהיה טוב (בגלל שההבנה שלי ברכבים שואפת ל0 אני שומר על ראש פתוח ולכן אם ברצונכם להמליץ על רכבים שלא חשבתי עליהם, אז תרגישו חופשי:

1. אמינות - הרכב שרואה הכי פחות מוסך.

2.חלפים - שיהיו זולים וזמינים.

3.בטיחות.

4.חסכוני (במיוחד בימים אלו).

5.מרווח ונוחות נסיעה.

טוב, אז הדרישות הללו הפילו בדרך את רנו, הונדה אקורד, גולף, מיצובישי לנסר.

בינתיים מה שהכי חזק בתמונה זה מאזדה 323, פונטו גרנדה (למרות שאין הרבה היצע בתקציב שלי, השאלה אם שווה להוסיף את זה), יונדאי אקסנט וסוזוקי בלנו.

חשוב לציין שכל הסינונים שעשיתי הם על סמך מסקנות שהסקתי משיטוטים בפורום הזה, אז אם הסקת המסקנות שלי מוטעת ואחת מהרכבים שסוננו מתאימים לדרישות אל תהססו להפנות את תשומת ליבי.

בינתיים מצאתי 3 רכבים שעונים על הדרישות שלי פחות או יותר:

מאזדה GLX 323, שנת 2003, יד שניה (תמיד פרטית), מטופל במוסך מורשה ועשה 81000 ק"מ. המחיר שנקוב באתר הוא 39500.

יונדאי אקסנט FAMILY GL, שנת 2004, יד שנייה (תמיד פרטית), מטופל במוסך מורשה ועשה 67000 ק"מ. המחיר שנקוב באתר הוא 32500.

פונטו גרנדה רובוטית 1400, שנת 2007, יד שנייה (תמיד פרטית), עשה 73000 ק"מ. המחיר שנקוב באתר הוא 73000 ק"מ. הרכב נקנה מעיקול של השכרה לאחר ששת אלפים ק"מ. (החסרון הכי גדול בזה שהרכב נמצא בירושליים ואני בבת ים).

סוזוקי לא מצאתי משהו סביר.

עכשיו נקודה חשובה:

אני די אוהב רכבי האצ'בק, אז אם יש עוד רכבי האצ'בק שעונים על הדרישות אני יותר מאשמח לשמוע.

בגלל שזאת הקניה הראשונה שלי, אשמח אם תוכלו להדריך אותי גם בתהליך הקניה, למשל כיצד לבדוק את הרכב לפני שלוקחים למוסך, אם יש לכם מוסכים מומלצים באיזור בת ים-חולון, כיצד מתבצע תהליך העברת הבעלות והכסף, מתי אני בוחר ביטוח (ונגיד אם אני רושם את הרכב על אבא שלי זה יוריד בביטוח) ואיזה ביטוח כדאי לעשות. בקיצור, אני ממש בור, אשמח אם תוכלו לתת הסבר מפורט גם בתחום הזה.

זהו, סיימתי לחפור, אשמח מאוד אם מישהו הגיע עד לפה ויותר מאשמח אם מישהו יעזור לי.

תודה מראש!

פורסם

אתה בעיקרון מחפש רכב אמין וחסכוני.

אני קודם כול הייתי פוזל לכיוון הרכבים בעלי הגיר הידני בעיקר בגלל הכיף שבנהיגה ואפשר גם לתרץ שזה חוסך בדלק.

מאזדה זה רכב שיתאים לך מאוד, לא מחייב רק 323 אתה יכול להתפרע קצת לדעתי עם התקציב שלך.

הייתי בודק גם את הכיוון של הטויוטה קורולה, רכבים מצויינים.

אני אישית נוהג בגולף דור 4, רכב מדהים לדעתי, נוח מאוד, ובטיחותי, צריכת דלק קצת גבוהה ואומרים שהחלקים שלהם יקירים, אבל יש שיגידו שהחלקים שלהם הרבה יותר חזקים מרכבים אחרים ולכן מחזיקים יותר זמן.

בכול אופן אני מליץ בחום. יש לי חבר עם גולף דור 4 מנוע 1.4 שנוסע כול יום מאשדוד ליבנה ובעברב בתוך העיר (כול יום בלי יוצא מהכלל) הוא לא מתלונן על צריכת דלק מוגזמת, ועוד לא קרה מקרה של התחממות או משהו בסגנון.

בהצלחה בכול מקרה, מקווה מאוד שעזרתי.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

וואו איזו מגילה אני לא יודע מאיפה להתחיל8)

המאזדה שציינת יכולה להיות פתרון טוב יש לה מנוע חזק (1600) התנהגות כביש טובה ובגדול היא אמינה,סע על האוטו תרגיש אותו אם אהבת שקול זאת בכובד ראש. הפונטו גרנדה יפה חדשה וחסכונית יותר, אך בעלת מנוע קטן יותר שבעליות לירושלים יכול קצת להציק אך זאת גם אופציה מעניינת. אני הייתי שוקל כמו שאמרו לך גם את הקורולה בשנתון הזה וגם פורד פוקוס.

לדעתי בגדול תיצמד יותר למכוניות משפחתיות ולא למכוניות מיני במידה והרכב שלך צריך להסיע יותר משתי אנשים,נוחות הרכב זה גורם מכריע.

בקשר לכל השאלות שלך לגבי רכישת הרכב יש לך באתר מדריכים מפורטים תריץ חיפוש ותמצא מענה לכל שאלותייך. בהצלחה

פורסם

באתר של קל אוטו בדיוק מוכרים גרנדה פונטו 1400, שנת 2007 - בתקציב שלך.

אם תצליח להוציא מהם גם יישור קו לחלקים פגומים על חשבונם, הרווחת רכב נהדר בכלום כסף.

• תוכן חדש...