Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי לנדקרוזר 2006 יד ראשונה במצב מצויין.

מה ההמלצה שלכם? לתת אותו כטרייד אין לרכב חדש שאני קונה או לנסות למכור בעצמי?

לפי מה שנראה אפשר במכירה פרטית לקבל מעט מעל המחירון לרכב מהסוג הזה - האם זה נכון להערכתכם?

כמו כן ההנחה שאני מקבל על זה שאני לא עושה טרייד אין גדולה יותר. אז תאורטית אני יכול להרויח ממכירה בעצמי.

תודה

פורסם

אם אתה יכול למכור את הרכב במחיר מחירון, אפילו קצת פחות, משתלם למכור לבד.

קח את הכסף , תציע תשלום במזומן ותתמקח על מחיר הרכב החדש שאתה הולך לקנות.

ההנחה שתקבל תהיה שונה משמעותית כשתבוא עם כסף או כשתבוא עם רכב לעשות עליו טרייד אין.

לגבי השאלה האם אפשר למכור מעל המחירון, שאלה טובה.

תנסה.

ללנדקרוזרים שמורים שלא עברו התעללות מסיבית בשטח או לא נסעו המון קילומטר יש ביקוש בשוק המשומשות.

פורסם

תיכנס ל "יד 2" ותראה מה וכמה אחרים מבקשים על הדגם שלך ועם הנתונים כמו שלך (לא ציינת את הדגם בצורה מדוייקת, לכן תסנן בעצמך):

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=87&SubModelID=&FromYear=2006&UntilYear=2006&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

אני מניח, שאת מה שצמיעים לך בטרייד אין אתה גם יכל לברר.

בהתאם לתשובות מטרייד אין ומה שאתה רואה בלוח המודעות, תקבע מחיר התחלתי.

אם לא יתקשרו אליך בשבועיים הראשונים, תתחיל להוריד במחיר.

יילך למכור מעל מה שטרייד אין מציע - הרווחת.

אני לא יודע לגבי 2006, אבל את הדגם הקודם ( מודל 2002) מוכרים הרבה מעל המחירון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מעל המחירון זה דבר ששמור או לרכבים יוצאי דופן ( טיוטה כמו שלך 30000 אלף ק"מ יד 1 מודל 2006 שמורה ביותר ) , או לרכבים מיוחדים ונדירים.

הרכב ימכר בהתאם למצבו , ודאי שבטרייד אין תקבל פחות הם גם רוצים להרוויח כמה אלפים , לדעתי לגיטימי.

אם בא לך להתעסק עם המכירה אז תמכור לבד, אם לא בא לך אז תלך לטרייד אין .

מכרתי לא מזמן גולף במצב מצויין ונדיר , נמכרה במחיר מחירון + , לא לפני שכמה אנשים בזבזו את זמני ובלבלו לי את המוח.

כאב ראש רציני , שלא לדבר על הלחץ שמכניס אותך כל הסיפור הזה.

כך שזה תלוי 1000-2000 פחות מהמחירון שווים לפעמים שקט נפשי !!

בהצלחה.

פורסם

אם מדובר בלנדקרוזר קצר, אני מכיר מספיק אנשים שיחטפו ממך את האוטו. אתה יכול להעיף אותו במחירון ללא בעיות גדולות.

בהצלחה !

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לא יודע איזה רכב אתה קונה, אבל יש בהחלט יבואנים שנותנים מחיר מחירון בטרייד אין. תבדוק זאת. בהחלט מהווה שקט נפשי, אתה לא צריך להתעסק עם כל הארחי פרחי שמנסים לחתוך לך את המחיר ומספרים סיפורים על כך שבמגרשים מציעים להם גם אחריות, גם תשלומים וכו'.

בהצלחה

פורסם

אם המחיר שאתה מקבל על הלנד קרוזר נגיד פחות מהמחירון ב1000-2000 ש"ח מהטרייד אין אני אישית הייתי הולך על הטרייד אין, כדי להימנע מהכאב ראש של מכירת רכב לפרטי (יש כאלה שהולך להם חלק המכירה ויש כאלה שסתם מבזבזים זמן וכסף על נסיעות על אנשים שלא סגורים על עצמם שזה מעצבן)

אם הרכב במצב ממש טוב תנסה ללחוץ על היבואן ותנסה להעביר לו שאם לא נותנים לך מחיר מחירון זה "דיל ברייקר"

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...