Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט ללא מגב אחורי-דובלו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים,

קניתי את הרכב ללא כול הזרוע של המגב האחורי,בעוד חודשיים יש לי טסט,אני אוכל לעבור בלי שצריך את הזרוע+מגב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא חושב שתהיה בעיה, אני עברתי ללא מגב.

אם זה כל כך מדאיג אותך והטסט עוד חודשיים, אולי פשוט תקנה מגב וזהו

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם אין זרוע לדעתי לא תכשל ואולי הבוחן לא יבחין כלל.

אך אם יש זרוע ואין מגב על כך תכשל והבוחן ידרוש ממך להתקין מגב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבנתי,פשוט הזרוע כדי להתקין את המגב יוצאת מהמנוע כפי שאני מבין,ואין אותה,כלומר צריך להחליף מנוע אחורי וחדש עולה 900 שקל.לא הצלחתי למצוא בפרוקיות בנתים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עד כמה שאני יודע מגב אחורי הוא לא פריט חובה ברכב, ועל כן אין קשר בין קיומו לבין מעבר רישוי.

יש דגמים של מכוניות שהגיעו בחלקם עם וחלקם בלי מגב אחורי - וזה יותר מאפיין של רמת גימור. בשנים האחרונות זה הפך להיות פריט יותר נפוץ, אבל עדיין לא חובה.

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם
...אך אני מאמין שזה גם על איזה בוחן אתה נופל - חלק מחפפים וחלקם לא.

זו התשובה הנכונה.

עד כמה שאני יודע מגב אחורי הוא לא פריט חובה ברכב, ועל כן אין קשר בין קיומו לבין מעבר רישוי.

יש דגמים של מכוניות שהגיעו בחלקם עם וחלקם בלי מגב אחורי - וזה יותר מאפיין של רמת גימור. בשנים האחרונות זה הפך להיות פריט יותר נפוץ, אבל עדיין לא חובה.

מגב אחורי חובה ברכב פרטי(M) בעל דלת אחורית(האצ'בק, דו-שימושי) החל משנת יצור 1995 ואילך, כמו-כן חובה בכל רכב אשר יצא את המפעל איתו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ללאחר שנכשלתי בטסט עם 306 (4 דלתות) מגב אחורי יבש, החוק אומר אם הרכב במקור הגיע עם מגב אחורי אתה חייב לטסט מגב אחורי, אבל ברוב מכוני הטסטים עם הזרוע לא קיימת בכלל אז לא מתיחסים למגב אחורי (הבוחן מתעצל ללכת לבדוק האם אתה חייב במגב אחורי או לא).

• תוכן חדש...