Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיווינו וידענו שהיום הזה יגיע - והנה הוא הגיע :)

3619253844_affb107074.jpg

iGO 8.3.1.59883

מה זאת אומרת? סוף סוף מפות R3

לא צריך יותר להשתמש במפות מיושנות ולא מעודכנות

המפות הכי חדשות שיוצאות לאייפון / אנדרויד ומחשבי כף יד עובדות על הגרסא הזאת!

טוב אז עם הידע הדי מועט שלי באייגו ( עד עכשיו עבדתי בעיקר עם סיג'יק ) סידרתי מס' דברים :

1.הגדרות בסיסיות

2.קבצי קול עברית ואנגלית

3.קבצי ממשק עברית ואנגלית

4.מפה 01/2011

5.נקודות עניין ממה שמצאתי ( יכול להיות שיש יותר מעודכנים )

6.בניינים ממה שמצאתי ( יכול להיות שיש יותר מעודכנים )

7.הפתעה חמודה בפתיחת התוכנה :)

הנה הלינק :

http://www.multiupload.com/L7JGXKEN0A

אני אשמח עם מישהו עם יותר נסיון בigo ( כמו גורל לדוגמא ) יעבור על התוכנה

ויסדר דברים שאפשר לסדר לנו

ניסיתי להוריד את רוב הדברים ששייכים לרוסיה/רוסית ( הגרסא פורסמה על ידי מישהו מרוסיה כמובן אז היא הייתה מפוצצת בשטויות שלא קשורות אלינו ) - אם יש משהו שניתן להסיר ולא הורדתי אז בכיף - זה רק יקל על המשקל של הקובץ והתוכנה

וחוץ ממפות של 2011 לא מצאתי נקודות עניין / בניינים ממש מעודכנים - ככה שאני אשמח אם מישהו יפרסם את הדברים המעודכנים

אם מישהו רוצה לבצע את הדברים האלה ולסדר עוד דברים אין שום בעייה ואני אשמח אפילו להעלות את זה מחדש עם התיקונים

תהנו ושבת שלום :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמנם אין לי Car PC אבל קבל ח''ח אופיר.

גיל תתקין במאזדה נשחק עם זה קצת.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

המפות הכי חדשות שיוצאות לאייפון / אנדרויד ומחשבי כף יד עובדות על הגרסא הזאת!

האם אפשר להתקין את התכנה על סמארטפון עם אנדרויד?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אופיר אני מוריד ואבדוק ברגע הראשו שתיהיה לי הזדמנות

אתה יכול רק בבקשה להזכיר לי מה צריך לכתוב בהגדרות של הRR בכדי לשלב את הIGO בגודל הנכון של החלון?

בכל מקרה - הקבצים של הקול, מפות, בניינים אמורים להיות אותם קבצים בין גרסאות הPDA לגרסאות הPC - מהנסיון שלי כשהוצאתי קבצי נקודות עניין לתוכנת PC הישנה של IGO זה נקלט ועבד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
האם אפשר להתקין את התכנה על סמארטפון עם אנדרויד?

לא , אבל תחפש ברשת יש מספיק פורומים כמו iandroid לדוגמא שיש להם גירסאות לאנדרויד ולכל דבר אחר שתרצה

פה מדובר על PC רגיל

אפשר הסבר על איך להתקין את זה?

תודה!

פשוט תפעיל...

אופיר אני מוריד ואבדוק ברגע הראשו שתיהיה לי הזדמנות

אתה יכול רק בבקשה להזכיר לי מה צריך לכתוב בהגדרות של הRR בכדי לשלב את הIGO בגודל הנכון של החלון?

בכל מקרה - הקבצים של הקול, מפות, בניינים אמורים להיות אותם קבצים בין גרסאות הPDA לגרסאות הPC - מהנסיון שלי כשהוצאתי קבצי נקודות עניין לתוכנת PC הישנה של IGO זה נקלט ועבד.

לא זוכר בדיוק מה הסינטקס של העניין אבל פשוט תבדוק באחד הדברים האחרים שהוטמעו כתוכנות כמו האייגו הקודם לדוגמא..

ולא הבנתי מה ניסית להגיד בשורה האחרונה כי זה מה שהשתמשתי בו...

בכל מקרה קבלו תיקון טעות שלי

הנקודות עניין ( poi ) מעודכנים ל01/2011

רק הקובץ בניינים לא

בנוסף צריך לחפש את הקובץ של המצלמות מהירות..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר

זה מוזר :-)

אני זוכר שבהגדרות של הRR היו שתי שורות - אחת שאתה מגדיר בה את שם החלון - בIGO זה פשוט צריך להיות igo8

יכול להיות גם igo8_generic

ובסיגי'ק זה Sygic DRIVE (חשוב שהדרייב יהיה באותיות גדולות)

אבל בניגוד לסיג'יק שרק מספיק להגדיר לו את השורה של שם החלון לאייגו היה צריך להגדיר עוד שורה אחת עם רזולוציה ומיקום במסך - אני לא רואה את השורה הזו יותר בהגדרות של הRR תחת הGPS - אז או שהורידו את זה וIGO8 אמור לתפוס (אני מנסה על המחשב שלי בבית) ונראה לי שזה צריך לתפוס או שאני מפספס את המקום של ההגדרה הזו - בכל מקרה ניתן בהחלט למצוא את זה בMP3CAR מה שאני אעשה כבר מחר בעבודה.

סה"כ נראה שזה ממש פצצה - באמת סוף סוף וכיף לדעת שאתה עדיין בעניינים.

שרשיר נהדר.

בכל מקרה דאגתי לשמור במחשב ברכב באיזשהו מקום קובץ טקסט עם ההבדל בהגדרות בין השניים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

העברתי הבוקר את התוכנה לרכב

הגדרתי בRR את הWINDOW NAME שיהיה IGO8

נראה כמו הטמעה חלקה :-P

היום בערב אני אכוון את ההגדרות כך שהתוכנה תראה את מקלט הGPS על הCOM הנכון, אגדיר את הגדרות המסלול, דרך, קול וכל מה שצריך ואתחיל להנות מIGO ברכב שלי.

שוב המון תודות לאופיר!

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב,

שימוש ראשוני היום

ללא ספק מנוע הניווט הוא של IGO - נהדר ויעיל.

הצליל נהדר ואין לי בעיות של משחקי ווליום שמונמך לי הWAVE אחרי כל פעם שאני משתמש בDVD כמו שהיה לי בסייג'יק - אם כי אני בטוח שזו הגדרה שפשוט לא היה לי כוח למצוא אותה...

אני עדיין נאבק עם איך לסדר את המפה ו3D זה משהו שעוד לא ממש זכיתי לראות מהמפה הזו - אבל נראה שמדובר במנוע הניווט הטוב והמוכר של הIGO.

אופיר - אם אתה יודע איך לגרום לכך שהGPS באמת יראה לי - מה הפניה הבאה, מה המרחק מהיעד, כמה עברתי מהמסלול - כי אני פשוט לא מצליח לגרום לזה לצוץ על המפה למרות שבהגדרות זה מוגדר.

אני אשמח לדעת איך אתה עושה את זה.

מוזר לגמרי לבינתיים - אני אנסה להשתמש בזה עוד קצת אבל אם יש מפות מעודכנות לסיג'יק 2011 זה גם יהיה נהדר מבחינתי.

בכל מקרה - המפות מעודכנות היטב - אימתתי את זה לפי פניה שלא היתה קיימת עד עכשיו במפות של התוכנות הקודמות שלי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...