Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאפילו לא יצא לי להתעסק איתה בניווט בתכלס ( לימודים , מה נעשה? :) )

כנראה שאני אפעיל אותה רק בסופ"ש הבא..

אני אנסה לבדוק איך אפשר לראות את מה שרצית , אני מעריך שזה תלוי דווקא בסקין ויש שם 2 בפנים אז תבדוק אולי השני נותן את זה

בלי שיהיה לי מקלט gps בתכלס זאת תהיה קצת בעייה בשבילי לבדוק , אבל בכל זאת אולי אני אנסה עם האנדרויד שלי ונראה איך זה תואם לדברים בגרסאת pc

בשביל 3d אתה לוחץ על הכפתור של החץ צפון בצד ימין למעלה

לגבי סיג'יק החברה בישראל סגרה את הבאסטה

האתר שלהם לא פעיל כבר כמה חודשים לפחות

אז - לא נראה לי שזה יקרה..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדקתי את התוכנה היום, הכל היה מצויין מלבד שהאנימציהשל התנועה של הרכב הייתה מקוטעת... יש התקדמות ואחרי שניה קפיצה אחורה וזה קורה כל הזמן.

פורסם

אופיר

הכל בסדר - גיליתי שאני פולני :-P

אני רגיל ללחוץ בIGO על "מפה" בכדי לראות את הדרך - בתוכנה הזו זה באמת מראה לי בתצורה של מפה - בכדי לראות משהו נורמאלי בתצורה שכזו צריך ללחוץ על הפלוס עד הסוף או פשוט לבטל את "מבט מעל" בהגדרות.

אבל - ברגע שלוחצים על "ניווט" במקום על מפה בכדי לראות את הדרך

רואים הכל!

רואים שילוט בצורה מטמטמת.

רואים את הדרך, לאן לפנות, מאיפה אני בא, לאן אני הולך, כמה זמן סה"כ, כמה זמן נשאר, כמה מרחק סה"כ וכמה מרחק נשאר.

פצצה של תוכנה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמה שאלות זה בלי אמולטור? רוסים כבר פרצו? :)

אני אבדות אחרי שיהיה לי IGO הזה עם צריך משהו חדש כמו מפות שהיו לי לגרסה הזות.

לגבי שם של חלון של IGO 8.3 אני זוכר שב שם של חלון היה IGO8 - PNA

ב

IGO 8.0

זה אותו חברה מקבוצה PNA :)

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

לא רק שרוסים פרצו את התכנה הזו, הוא גם פולט פה ושם משפט ברוסית למרות שהשפה מוגדרת עברית באופן מובהק :-P:-D:-P:-D

אשתי נקרעה מצחוק :-D

IGO8 וגם IGO8_GENERIC צריכים לעבוד לפי הקבצים בתוכנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הורדתי תוכנה לא ראיתי שינויים בין 8.0 ל 8.3.2 יש דברים שצריך לשפר כמו מקלדת, אם מחקתם שפה רוסית אז תמחקו גם דיבור.

אגב אני יודע מי הבן אדם הזה שפרץ "CHIP" זה כינוי שלו בן אדם חכם, קצת עזר לי עם שליטה מהגה.

פורסם

כיכר לפניך, בעוד כ160 מטרים, צא ביציאה השלישית, בליאט! אידי נה-לייבו סוקה, המשך על הדרך הראשית כ14 קילומטרים

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

העברתי הבוקר את התוכנה לרכב

הגדרתי בRR את הWINDOW NAME שיהיה IGO8

נראה כמו הטמעה חלקה :-P

היום בערב אני אכוון את ההגדרות כך שהתוכנה תראה את מקלט הGPS על הCOM הנכון, אגדיר את הגדרות המסלול, דרך, קול וכל מה שצריך ואתחיל להנות מIGO ברכב שלי.

שוב המון תודות לאופיר!

לא מצאתי איפה נמצא הwindow mode, אשמח אם תוכל לפרט יותר.

פורסם

לא window mode

אלא window name

בתוך ההגדרות של הRR בתוך GPS.

Pioneer TS-X150

פורסם

אלייט לייט 1.6

גם אצלי יש איזה רווח קטן שאני עוד צריך לסדר אבל סה"כ התוכנה של הIGO נלכדת בתוך החלון של הGPS וזה כל מה שאני צריך.

בכדי לסדר את הרווח הזה צריך להתחיל להתעסק בהגדרות של הרזולוציה ואת הפקודה הזו יש לי באיזה קובץ שמור איפשהו או שהאופציה השניה היא שוב לחפור קצת בפורום של MP3CAR ולמצוא את זה - לא בעיה גדולה אבל ממש אין לי כוח לקוסמטיקה הזו עכשיו.

התוכנה עובדת פיצוץ סה"כ.

אבל הייתי מנסה גם בתוך הקובץ sys_pc.txt

לשנות את הרזולוציה מ800 על 480 להיות 600 על 480 שזו התצוגה של הסקין - אולי זה יפתור את הבעיה... שווה לבדוק.

בכל מקרה אם מתישהו יהיה לי כוח לעבור על זה שוב אני אעדכן.

Pioneer TS-X150

פורסם

כפי שידוע לי ומנסיון צריך לרשום שם של חלון נכון ורזולוציה אוטומטי התאים לחלון, לא בדקתי בRR אבל בCF כן.

פורסם

היות ואני מבין טיפה רוסית (בכל זאת ההורים של רוסיים פולניים)

הGPS מדבר ברוסית בכל פעם שיש הודעה שקשורה להגבלת המהירות או כאשר עוברים את המהירות המותרת - הורדה של הודעות וחיווים לגבי הגבלת המהירות אמורה לבטל את התופעה הזו :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...