Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלויות רכב ליבואנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאמין לי פשוט בזיון.

אתה קונה רכב במחיר של 3 לא יאומן כמה כמה כמה הישראלים יכולים לאכול חרא.

זה רק מוכיח שאנחנו הישראלים מוכנים לאכול הכל.

אשכרה שמים לנו חרא בצלחת מערבבים עם מים ואומרים לנו שזה מרק.

הבעיה היא שעדיין שהישראלים לא חושבים על החברה הישראלית מבחינת רובם להמשיך ולשלם ככה אז זה תמיד יהיה ככה

ואין מה להיות מופתע .

צריך להתקומם כבר כולם ולעשות קצת חרם על החיים שלנו פה בארץ.

פורסם

אני לא מבין מה כולם מופתעים. הייתי יותר מופתע אם הם היו משלמים יותר.

קח את המחיר, תוסיף משלוח, דמי פה דמי שם תכפיל ב2 בגלל המס, מסתבר שהיבואן מרויח רק 10-20 אלף לחתיכה.

עוד כתבה משעממת ולא מחדשת מבית YNET, רק לעצבן את העם הם יודעים.

פורסם

היבואן הוא עסק שנועד להרוויח, ואין כל טעם להכנס למאזנים הכספיים שלו.

הבעייה האמיתית היא הסבסוד הצולב ואי-תחרות.

מתוך הכתבה:

"במשרד האוצר טוענים מזה שנים כי בשוק הרכב מתקיים "סבסוד צולב": מחירי המכוניות המיועדות לצרכנים פרטיים "מנופחים", על-מנת לאפשר ליבואניות להעניק הנחות מפליגות לחברות הליסינג."

המשפט הנ"ל מתאים לשירשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=363649

-

פורסם

על האלטו המיסוי נמוך יותר, הרי לפני ההוזלה של המס הירוק האלטו עלתה 75. (יותר נכון לא הייתה אז ידנית אבל האוטומטית עלתה 88 )

אבל כן פחות או יותר, הייתי מהמר על 25-28.

פורסם

תפסיקו לבלבל את המוח היבואן לא מרוויח רק 10k אתם חיים בסרט רע

הכתבה הזאת צריכה להעיר אותכם משנתכם הארורה !!

בגלל אדישות שכזאת אנחנו נפגעים בכול דבר שאנחנו קונים

לציטוט "דמי פה דמי שם " בדיוק איפה שמצליחים לדפוק אותך הכי הרבה זה בדמי פה דמי שם אז מספיק לבלבל תמוח צריך להתעורר

פורסם
צריך להתקומם כבר כולם ולעשות קצת חרם על החיים שלנו פה בארץ.

אני אחריך.

אתה תביא את הבנזין (יקר לי), אני אביא את הצמיגים, ויחד נחרים את החיים, ע"י זה שנדליק את עצמנו בכיכר רבין.

במצרים זה עבד, אין סיבה שפה לא!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תפסיקו לבלבל את המוח היבואן לא מרוויח רק 10k אתם חיים בסרט רע

הכתבה הזאת צריכה להעיר אותכם משנתכם הארורה !!

הכתבה צריכה להעיר אתכם?

אם היית שואל אותי אתמול כמה לדעתי היבואן של מאזדה משלם על ה-3 הייתי מעריך שבין 40 ל50 אלף שח.

אתה שוכח שיש בארץ מעל 100 אחוז מיסוי, וכן יש להם גם דמי משלוח, יש להם צוות שמטפל ברכבים בארץ, יש כל מיני עלויות ומן הסתם הם רוצים להרוויח. אם הייתי במקומם הייתי לוקח על המאזדה עוד 20 אלף שח. למה? כי הישראלים עדין היו קונים :-D

בכל מקרה, זה ממש לא הפתעה כל ילד יודע שעל רכב חדש מוסיפים עלויות אלו ואחרות ואז מכפילים בגלל המס, לא חישוב מתמטי מסובך במיוחד.

פורסם
קח את המחיר, תוסיף משלוח, דמי פה דמי שם תכפיל ב2 בגלל המס, מסתבר שהיבואן מרויח רק 10-20 אלף לחתיכה.

הצחקת אותי. באמת.

התכוונת שגם אחרי הנחה כזו שהוא נותן לצרכן הפרטי (אם הוא היה נותן) הוא עדיין מרוויח כך, אם לא כפליים, בגובה ההנחה שהוא נותן לליסינג.

עד שעלות הליסינג לא תהיה אמיתית - נמשיך לאכול פה חרא שכזה, ולממן את ציבור מנצלי הליסינג (והכוונה כמובן לא רק לנהגים, במגזר הפרטי והציבורי, אלא גם לחברות הליסינג למיניהן, ולמעט כמובן מי שמתוקף תפקידו כטכנאי וכו' נוסע הרבה לצורך עבודתו ולא כת"ש).

אני מזמן כבר לא קונה רכבים שנפוצים בליסינג, ותמיד (אבל תמיד) מתעקש לקבל הנחה שמייצגת, ככל הניתן, את הרצון של היבואן למכור רכב לפרטיים.

באופן משעשע, לו היה מוטל מס אמיתי על הליסינג, ומספר רכבי הליסינג היה יורד, היה יורד גם המחיר לפרטיים, ומוזלת בהתאם עלות השימוש בליסינג...

ותיכף יבואו הנהנתנים ויספרו לי כמה הם סובלים בעצם מהליסינג והמיסוי מכביד עליהם ובכלל צודק והם עושים לי טובה שהם ממשיכים לנסוע בליסינג - אבל לא יוותרו עליו לעולם. ממש קורבנות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני הפגנתי נגד הדלק עם הרכבים. [נקודה בסוף משפט]

אני עמדתי מול משרד האוצר וצעקתי להורדת עלות הדלק. [נקודה בסוף משפט. זו שגיאה לכתוב "צעקתי ל...".

ועוד. [נקודה בסוף משפט]

מה אתה עשית? [מספיק סימן שאלה אחד, רווח אחרי סימן הפיסוק בלבד]

פורסם

אני מנהל פורום רכב ומשקיע הרבה מזמני ומרצי שאנשים ייכתבו בעברית סבירה.

מעבר לזה, הלכת להפגנה, אז מה?!

מה הקשר בין זה לבין הדברים חסרי הקשר וההגיון שכתבת?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני הפגנתי נגד הדלק עם הרכבים. [נקודה בסוף משפט]

אני עמדתי מול משרד האוצר וצעקתי להורדת עלות הדלק. [נקודה בסוף משפט. זו שגיאה לכתוב "צעקתי ל...".

ועוד. [נקודה בסוף משפט]

מה אתה עשית? [מספיק סימן שאלה אחד, רווח אחרי סימן הפיסוק בלבד]

אבל למה אתה כל כך נסער? הכתבה הזאת לא מחדשת הרבה. אתה עולה חדש? אתה לא יודע שככה זה עובד?

אין מה לעשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...