Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם אחרונה שתדלקתי יצא 1ל 18 (לאחר נסיעה שרובה גם אם לא כולה הייתה בין עירוני)ובתדלוק האחרון כולו יצא 13.5

לליטר ורובו היה בנסיעה עירונית

ההפרש נשמע תקין או קיצוני מידי?

פורסם

זה הזכיר לי את שרשורי הבכי של האלטו.

13.5 בעיר זה נתון מצויין, וההפרש הגיוני ביותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אצלי צורך 1:11 בערך וזה 70% עירוני. לא יודע מה לעשות זה גרוע. האוטו עבר 145 אלף מה שכן הוא עמד שנה בערך ואחרי זה עבר טיפולים וכרגע נוסע הרבה. יכול להיות זה בגלל שהרגל טיפה כבדה על הגז? זאת אומרת שאני לא מושך הילוכים רק מגיע ל3-3.5 אלף סלד ומחליף הילוך.

פורסם

תלוי איזה אוטו וכמה אתה לוחץ

גם אני כרגע בלימודים אז אני עושה המון נסיעות של 2 קילומטר בעיר ואני גם לא בדיוק חוסך אז יוצא לי 1:10, בפונטו 1250 :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הבעיה היא בטח בנסיעות קצרות. אחרי עמידה ממושכת.

כשהרכב קר, הוא זורק יותר דלק למנוע. אם תסעו בו כשהוא רק קר, ולא מספיק להתחמם, תבזבזו המון דלק.

לכן, לנסיעה קצרה, עדיף לקחת אופניים.

פורסם
לבדוק אם יש תרמוסטט תקין, יכול לשפר מעט.

אני עם טווינגו במעורב הייתי עושה 1:17.5.

איך אפשר לבדוק דבר כזה?

ואיך זה משפיע כ"כ דרמטית?

פורסם
איך אפשר לבדוק דבר כזה?

ואיך זה משפיע כ"כ דרמטית?

1. פיזית.

2. להתקין שעון חום.

זה לא משפיע דרמטית, אבל הרכב מגיע מהר יותר לטמפ' עבודה, נשאר שם גם בימים קרים בכביש מהיר בירידות. מה שאומר שהמנוע עובד כמו שצריך בחלק יותר גדול של הזמן.

הצריכה שציינתי היא בנסיעות מעורבות (כביש עירוני+בין עירוני) בנהיגה כמו סבתא (85-90 בכביש המהיר והאצות מ0-100 ב20 שניות).

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...