Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש תחליף לחברת החשמל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במקרה הצצתי בחשבון וראיתי שם חיוב קבוע על 25 שקלים, התקשרתי מוקד ושאלתי על מה קבוע, לא זוכר שהתחייבתי ולא זוכר שיש לי איזו תחזוקה.

נאמר לי שזה עבור קריאת מונה והנפקת חשבונית.

האם יש תחליף לחברת חשמל שיכול לספק לי את השירות? לא! אז למה אתם כובלים אותי יותר?

מישהו מכיר שיטה להשתחרר מהחיוב הזה ואם הוא בכלל חוקי?

עוד לפני שהדלקתי נורה בבית אני משלם להם 25 שקלים על נייר (הי, תעברו לשליחה במייל!!!) ושליחת עובד שיתן קריאה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

החיוב הזה חוקי ואי אפשר להתנתק ממנו בלי להתנתק מהחשמל.

מונופול או לא מונופול, מי שקובע את התעריפים היא לא חברת החשמל אלא רשות החשמל הממשלתית. חברת החשמל יכולה רק להמליץ לרשות על התעריפים, אבל בסופו של דבר לא היא קובעת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אם תחפור באר, תקנה גנרטור/פנל סולארי, תגדל את האוכל שלך בעצמך, ולבית שלך יהיו גלגלים (כדי לא לשלם ארנונה), המדינה הזאת עדיין תמצא דרך לדפוק אותך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אם תחפור באר, תקנה גנרטור/פנל סולארי, תגדל את האוכל שלך בעצמך, ולבית שלך יהיו גלגלים (כדי לא לשלם ארנונה), המדינה הזאת עדיין תמצא דרך לדפוק אותך.

במקרה הזה אתה תחוייב לשלם אגרת רישוי ולעבור טסט :wink:

פורסם

עוד לפני שהדלקתי נורה בבית אני משלם להם 25 שקלים על נייר (הי, תעברו לשליחה במייל!!!) ושליחת עובד שיתן קריאה.

בוקר טוב אליהו, מתי פתחת חשבון חשמל לאחרונה ? בימי המנדט ?

במדינה הזו אתה משלם 1000 שקל בממוצע (אגרת רישוי) לשנה עוד לפני שאמרת "בוקר טוב" לאוטו או הכנסת מיליליטר דלק ונסעת, 25-55 ש"ח ל"בזק" עוד לפני שהרמת את השפורפרת לחייג (או בכלל, לקבל שיחות) וגם 20-30 ש"ח לחברת הגז - עוד לפני שהדלקת את הגז להכין חביתה בבוקר...אז על חברת חשמל אתה מתלונן ???

תנוח...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ומה עם אגרת טלויזיה, לא משנה שאף אחד היום לא צופה בערוץ ה"ממשלתי".

אגרת רדיו שהוכנסה לנו לאגרת הרישוי.

להמשיך?

מתחדשת*

פורסם

זה לא כזה קשה.

ארנוה על השטח החקלאי של גידול האוכל שלך, קנסות על הרחבת בנייה (פאנל סולארי) או על רעש (גנרטור), חפירה ללא היתר, טסט ואגרת רישוי לבית, קנס על שינוי מבנה (צ'מע, חביבי, זה ג'אנטים של פיאט, אז זה היה פיאט. זה לא בית של 2 קומות. לפחות עד שלא תאשר את זה ברישיון), השלכת פסולת ברשות הרבים (על שרותים לא דיברת), וכמובן שאם יהיו מספיק אנשים שבכל זאת יחליטו, יומצא מס חדש- " מס המתבודדים". אדם המתבודד וחי באופן עצמאי מהמדינה, חייב בתשלום מס עבור השירותים שהוא לא צורך. כך שאת ה-25 ש"ח לחח"י לא תחסוך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...