Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונה יותר טובה של ה SLS

עריכה, ואללה זה אותו רכב, איזה קטע אני ראיתי אותו בכלל בצד השני של הארץ :D

271496_2138161011737_1177497302_32631946_569210_o.jpg

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוי די כבר עם התירוץ הזה,

באירופה ובפרט בערי הבירה הגדולות מצב הכבישים לא יותר טוב מאשר בארץ ועדיין *איכשהו* מכוניות העל שם מצליחות להגיע מנקודה A לB בחתיכה אחת בלי להשאיר את הטמבון באמצע הדרך.

אני לא כתבתי את זה במובן של מדוע הרכבים הללו מיותרים, להיפך לדעתי מדובר בצעד מבורך. בקשר לכבישים בארץ לעומת אלו באירופה לדוגמא, נכון במרכזי הערים באירופה איכות הסלילה גרועה מהכבישים המהירים שלהם, אבל במרכזי ערים בארץ המצב עוד יותר גרוע. בחיפה יש מקומות שכל קשר בינם ובין אספלט הוא מקרי בהחלט, לאורך שנים וללא שיפור בקו האופק.

ייאמר לזכות הרשויות שהכבישים בהר הכרמל (מחוץ לעיר הכוונה: בית אורן, מחצבות, דאליית אל כרמל-אלייקים) סלולים היטב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לא מדויק, ברוב המקומות שמוכרים רכבי על, בעל הרכב יכול לנסוע בסופ"ש למסלול הקרוב ולנצל את מלוא הפוטנציאל של הרכב בנהיגת מסלול טובה ואינטנסיבית, פה זה עדיין בעייתי בלשון המעטה.:wink:

מסלול? אולי למסלול הסוסים. אולי פרארי אחת ממאה רואה זמן מסלול כלשהו, אולי. מזארטי כנראה שבכלל לא.

לא רק זה, אלא שאם תסתכל פעם בEBAY על פרארי למכירה, תראה שרובן בעלות מאות בודדות עד אלפי מיילים בלבד. מכוניות בנות 4 שנים עם 4000 מייל על השעון וכו'.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

למזראטי אין שום בעיה עם הכבישים של הארץ. מדובר במכוניות נוחות במיוחד. גם פרארי הן לא מרסקות עצמות כיום. אגב, בפחות ממיליון ש"ח הגרנדטוריזמו היא כנראה עסקה לא רעה בכלל ביחס למתחרות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ידוע כבר איזה דגמים היבואן החדש מתכוון להביא ארצה?

מעניין אם יביאו רק מספר דגמים מצומצם מוגדר מראש או בשיטת "תמורת מספיק כסף נייבא לך כל רכב".

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אני ראיתי פרארי "קליפורניה" לבנה עם לוחית במבחן, אז ככל הנראה זה אחד הדגמים שיוצעו.

אח, איזה רכב! מעניין אם יש להם מבצעי מימון... :wink:

פורסם
אני ראיתי פרארי "קליפורניה" לבנה עם לוחית במבחן, אז ככל הנראה זה אחד הדגמים שיוצעו.

אח, איזה רכב! מעניין אם יש להם מבצעי מימון... :wink:

אני דווקא אלך על אפשרות של ליסינג להחליף פרארי כל שלוש שנים.

ולפי השמועות וכל מיני תצפיות מסתובבות פה בארץ כמה למבורג'יני ופרארי אני אף פעם לא ראיתי גם לא את הSLS, הדבר היחיד שראיתי זה R8

פורסם

עכשיו אפשר להאמין.

מזראטי עם לוחית צהובה...מזל טוב לקונה המאושר.

האם התחילית של הלוחית היא 9? אם כן אז הייבון החדש עדין לא קיבל הקצאה ממשרד התחבורה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם כבר אז כבר...

קרדיט לפורום תצפיות FXP .

ואלו שלי:

זה ניראה הכל במקום אחד, איפה זה נמצא אם אפשר לדעת איפה זה נמצא?

פורסם

או, זה כבר באמת מעניין! אבל למה באדום, למה??!?!?!?

(כן, אני טיפוזי ששונא אדום... פרדוקס? אני לא חושב)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה יש לעשות בארץ עם מכונית כזאת?

נראה אותו מסתדר עם כבישי הפאר של הממונים\מקורבים במע"צ.

נדבר בפקק באיילון, לא עכשיו.

חרא מדינה.

רגע, צריך למלא חנקן בצמיגים? כי אז באמת ישראל בבעיה.

• תוכן חדש...