Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
458 חדשה נמכרת בטווח מחירים מאוד רחב מפחות מ200 ועד כמעט 300 אלף יורו. אין לי שמץ ממה נובע ההפרש אבל אם מתרגמים בגס את המחיר הנמוך אחרי מסוי בשקלים כאן בארץ מדובר אכן על סביבות המיליון וחצי ש"ח.

הנה דוגמאות לנמוך ולגבוה:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=126599136&__lp=8&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=8600&makeModelVariant1.modelId=2&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=en&pageNumber=1

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=132129563&__lp=8&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=8600&makeModelVariant1.modelId=2&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=en&pageNumber=7

200 אלף יורו = מליון ש"ח לפני מיסים

לכן מליון וחצי לאחר מיסים = לא הגיוני בעליל.

וכאן מדובר בגרסה הבסיסית.

פורסם

אני אסביר את זה שוב.

200 אלף יורו זה מה שהצרכן משלם, הדילר קונה במשהו קרוב יותר לחצי, היגיון, לא מדובר פה על יבוא אישי, מדובר על יבואן ישראלי שיקנה ישירות מהיצרן, על המחיר הזה, בואו נאמר 120 אלף יורו לבסיס יש לשלם מס, מה שעושה את העניין ליותר ריאלי.

נראה לכם הגיוני שהרכב עובר כ"כ הרבה ידיים עד שהוא מגיע לצרכן והוא נמכר במחיר שהיצרן מקבל?

haters will hate

פורסם

^הפרארי "הפרקטית והזולה ביותר" הזאת, היא הפרארי שנשיא פרארי הודה שהיא הפרארי בעלת הסאונד הטוב ביותר ובשבילי זה מספיק :wink:

פורסם

נלקח מתוך מגזין הגה:

חשיפה בלעדית:

פרארי ראשונה הגיעה רשמית לישראל: פרארי קליפורניה נמצאת בנמל אשדוד וצפויה להשתחרר בימים הקרובים לכבישים בצהלת סוסים. היבוא – מטעמו של היבואן הרשמי החדש, אלון מוטורס.

http://motocar.ifeel.co.il/article/13293.aspx?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=HegeBig_02_24

Fer.jpg&width=600&height=400

פורסם

יש לי הרגשה שאם אכן יתחיל ייבוא סדיר, יש סכנות אחרות העומדות בפני האקזוטיקה האיטלקית והיא האקזוטיקה המזרח תיכונית...

*התמונה להמחשה בלבד

baboons.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
נלקח מתוך מגזין הגה:

חשיפה בלעדית:

פרארי ראשונה הגיעה רשמית לישראל: פרארי קליפורניה נמצאת בנמל אשדוד וצפויה להשתחרר בימים הקרובים לכבישים בצהלת סוסים. היבוא – מטעמו של היבואן הרשמי החדש, אלון מוטורס.

filename=/download/gallery/other/2011/Fer.jpg&width=600&height=400[/img]

שיהיה במזל"ט (מזל טוב, לא מטוס זעיר ללא טייס :)) לכל מי ששפר עליו מזלו ויזכה לנהוג ברכב האקזוטי הנ"ל.

כמה שאלות לידע כללי:

1. יש חדש בנוגע לתמחור הרכב בארץ?

2. באיזה צבע הגיע הרכב הראשון?

3. יש מידע על הזמנות שבוצעו?

תודה.

פורסם

תודה על העדכון (לא שיש לי מה לעשות בעקבות זה :lol::roll:)

OFF - השבוע גיליתי שבחיל האוויר כבר לא אומרים מזל"ט אלא כטב"מ - כלי טיס בלתי מאויש.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מזל"ט זה מטוס זעיר ללא טייס,אין לי מושג לאחרונה ראית מזל"ט אבל הדבר הזה יותר גדול ממכונית וזה נקרא גם מל"ט

Vw Polo GTI

פורסם
^הפרארי "הפרקטית והזולה ביותר" הזאת, היא הפרארי שנשיא פרארי הודה שהיא הפרארי בעלת הסאונד הטוב ביותר ובשבילי זה מספיק :wink:

אני בהחלט תומך באימרה הזאת, לחלוטין מדובר בפרארי עם הסאונד הטוב ביותר, פשוט סאונד מצויין ובייחוד בהעברות הילוכים.

איזה כיף לשמוע שזה באמת קורה !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שיהיה במזל"ט (מזל טוב, לא מטוס זעיר ללא טייס :)) לכל מי ששפר עליו מזלו ויזכה לנהוג ברכב האקזוטי הנ"ל.

כמה שאלות לידע כללי:

1. יש חדש בנוגע לתמחור הרכב בארץ?

2. באיזה צבע הגיע הרכב הראשון?

3. יש מידע על הזמנות שבוצעו?

תודה.

איך אתה רוצה שיענו לך על שאלות שאין להם תשובות עדיין?

הקליפורניה שוחררה מהמכס בנמל אשדוד,עוד מאתמול....

פורסם
אני בהחלט תומך באימרה הזאת, לחלוטין מדובר בפרארי עם הסאונד הטוב ביותר, פשוט סאונד מצויין ובייחוד בהעברות הילוכים.

איזה כיף לשמוע שזה באמת קורה !

שלא תבינו לא נכון, אני חושב שזו הפרארי המתאימה ביותר ל"אקלים" המוטורי בארץ הקודש. היא בעלת מראה פחות מוחצן (בקבוצת האקזוטיות), המשקף את התכונה החזקה שלה: פרארי מהליין ה"זול" שניתן להתנהל איתה ביום-יום יותר מכל אחת אחרת בהציעה גג נפתח קשיח, תיבה רובוטית מתקדמת המשמשת כמדומני דגם בכיר אחד (או יותר?) של היצרן וכמובן תצורה סטנדרטית למדי - מנוע קדמי ומימדי רוחב ומרווח גחון המתאימים יותר לתשתית כבישים פחות מוצלחת, במדינה בה פרקי נסועה בין-עירוניים הם פחות שכיחים. זה שהיא גם הזולה ביותר הוא רק הדובדבן שבקצפת, אם כי אני מניח שממילא אין זה בראש מעייניו של מי שנמצא במעמד המאפשר לו לרכוש אחת.

:idea:

• תוכן חדש...