Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אאמין לכל זה כשאני אראה את זה. מילא להקים סוכנות, ניחא , אבל גראן טוריזמו ב-750? עשיתם צחוק חבר'ה. חוץ מזה, אני מאמין שגם אם ייפתח הייבוא, הרוב יגיעו בייבוא אישי, אבל זו סה"כ דעתי.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שיש התפתחויות :-)

כבר קצת יותר מחודשיים יש רכב מבחן של אוטו איטליה בארץ (מזארטי גראן טוריסמו S).

(אני רואה את הרכב מידי פעם, לרוב במצב שאיני יכול לצלמו)

הנה אשכול שפתחתי על זה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=353799

אני מקווה מאוד שהייבוא יצא לפועל.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

לשמור על אופטימיות חברים!

אם אכן זה ייצא לפועל, כבר יהיה מלאי נחמד מאוד של רכבים מיוחדים על הכבישים (R8, SLS AMG, Nissan GTR, פרארי, מזראטי, פורשה)- מה שמראה שאנחנו בדרך הנכונה לשיפור התרבות המוטורית בארץ.

לאחר שכבר יהיו מספיק מכוניות רציניות על הכבישים והדרישה לספורט מוטורי תגבר, השלב הבא הוא פתיחת מסלולים רציניים בארץ!

הרשו לי להיות אופטימי ולקוות שישראל תשלים חלק מהפערים משאר העולם כבר בשנים הקרובות :)

פורסם

תיאבון למסלולים היה ויש בלי סוף גם עם סיטרואן וויזה ו-104 ראלי ...

R8, פרארי ומזראתי חונות ליד מסעדה הרצליה ]יתוח זה לא בדיוק עוזר לקדם תרבות מוטורית אבל זה בהחלט משמח את העיין לראות את הדברים האלו ב-LIVE :)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אני אאמין לכל זה כשאני אראה את זה. מילא להקים סוכנות, ניחא , אבל גראן טוריזמו ב-750? עשיתם צחוק חבר'ה. חוץ מזה, אני מאמין שגם אם ייפתח הייבוא, הרוב יגיעו בייבוא אישי, אבל זו סה"כ דעתי.

המחיר באמת נשמע נמוך (יחסית לרכבים ברמתו כן?) אבל (!!!) בטח "היבואן" לקח בחשבון שאנשים ירצו להביא את הרכב הזה ביבוא אישי והוציא מהחברה מחיר פיצוץ שיאפשר לו למכור במחיר כזה ולעשות עוד רווח (!).

המחיר של גראנדטוריסמו בסיסית הוא 117500 אלף דולר (רשימת התוספות ממש לא מרשימה : http://www.maserati.us/maserati/us/en/index/models/GT/GranTurismoOptions.html ) אחרי חישוב של המיסים בלבד המחיר יוצא יותר מ- 900 אלף שקל , אם רוצים להביא ביבוא אישי אז המחיר הכי זול שמצאתי לאחת שנת 2009 הוא 90 אלף דולר אחרי מיסים בלבד זה יוצא בערך 700 אלף שקל.

אז או שהמחיר אופטימי מידיי או שכבר חשבו על הכל או שאני לא יודע כבר על מה לחשוב חחח , קחו את זה לאן שאתם רוצים.

Detailer.gif
פורסם

מצער, אבל אין מכוניות יותר מיותרות מאלו בארץ, אולי ג'יפים בעצם. מה כבר אפשר לעשות כאן עם פרארי ומסארטי, חוץ מלשלוף לשונות מריירות מפיות מקנאים ? הרי אפילו על המדרכה מסוכן לעלות עם אוטו נמוך שכזה.

פורסם

מה זה משנה 750 או 900.

לאנשים שיש להם כסף לקנות רכב ספורט בישראל ב750 אלף שקל בידיעה שהם לא יסעו בו כל יום, יש גם 900 שקל לשלם עליו.

אם הם קונים פורשה במליון, אז את זה הם לא יקנו?

להגיד שזה מעלה את התרבות המוטורית? אני בספק. עדיין יהיו ילדים שישרטו לו את הרכב בכוונה, ומסלולים ממש לא יהיה. מה שכן תראו זה פראראי ומזרטי עם פגושים שבורים ממדרכות ומבמפרים.

אבל כל הכבוד ליבואנים, נותנים מגוון רב של מכוניות לעשירים שיוכלו לקנות. במקום להביא רכבי ספורט עממיים וגראות ספורטיביות של רכבים מאוד זולים, שגם העם יוכל לקנות HOT HATCH ב100 אלף.

העיקר מזרטי ופרארי.

פורסם
מצער, אבל אין מכוניות יותר מיותרות מאלו בארץ, אולי ג'יפים בעצם. מה כבר אפשר לעשות כאן עם פרארי ומסארטי, חוץ מלשלוף לשונות מריירות מפיות מקנאים ? הרי אפילו על המדרכה מסוכן לעלות עם אוטו נמוך שכזה.

אוי נו זאת כזאת אימרה של ישראל סוציאליסטית של שנות ה80-70,

בחייך,למה בלונדון ניו יורק או טוקיו יש מקום להרביץ? ההפך הוא יש מצלמות מהירות בכל פינה,המדרכות שם יותר נמוכות? יש חנייה שפע?,i dont think so. שלא נדבר על הפקקים,

בטח שלא חסר שיכורים ברחובות מלאי זעם על מנת לשבור לך מראה.

אני מברך את ישראל על התקדמותה לעבר מדינה מאוזנת שאדם בעל ממון יכול לממש את שאיפותיו החומריות.

אגב גם אנחנו פשוטי העם יכולים להנות מזה בעתיד הרחוק,בכך ששוק רכבי היוקרה גדל לו,ככל שיש מבחר כך גם יגדלו הלקוחות(אפשר לראות את זה קורה ב10 שנים אחרונות).

מה שאומר שיותר אנשים יפתחו לקנות פורשה בוקסטר,911,יגואר אקס קיי,מרצדסים ב.מ.וו חזקות וכו,מה שאומר שהרכבים הללו יהפכו להיות יותר ויותר נפוצים בכבישים (ואנשים יפתרו מקו החשיבה הזה של מה אני יעשה עם רכב כזה בארץ)מה שאומר במחירי השוק המשומשות ירד,ויותר אנשים שהם לא מיליונרים בעלי תשוקה עזה לעולם הרכב יוכלו להרשות לעצמם חלומות ,כשאר בשוק מצומצם הם בחיים לא היו מרשים לעצמם בגלל נדירות הרכב מלאי חלפים מאוד סלקטיבי,מחיר משומש גבוה ולא פרופורציונלי,וחוסר הבנה של מוסדות הביטוח לגביי רכבים מסוג שכזה.

Porsche 944 turbo

פורסם

מסכים עם התגובה של הבחור מעלי, אין שום סיבה שלא יהיה "מה לעשות" עם רכבים כאלה בארץ, פשוט צריך לדעת איפה ומתי.

גם מהסרט של ה"כבישים" הגרועים בארץ אפשר לצאת, יש מדינות עם כבישים הרבה יותר גרועים ועם טונות של מכוניות על שמרביצות (הונג קונג למשל, שפה יש לא מעט כבישים שלא עשויים מאספלט אלא מיציקות בטון, קראתם נכון).

באמפרים לא יישברו פגושים למכוניות האלה מהסיבה שלרוב המכוניות האלה יש היום מערכת שבלחיצת כפתור מגביהה את המרכב בכמה סנטימטרים שאפילו מספיקים בשביל לעלות מדרכה נמוכה (כמו למשל בעליה מהכביש לשביל גישה לחניית בניין).

בואו לא נעשה דרמות, יש מקום לרכבים כאלה בארץ ואותו אחד שיהיה צר עין על הפרארי החדשה שהעמדת בחנייה יהיה צר עין גם על הסיאט איביזה שקנית במבצע השבועי של צ'מפיון.

הצעד להביא את הרכבים האלה לארץ מבורך בהחלט, המחירים שנטענים פה מגוכחים, אני ממש לא רואה פרארי איטליה נמכרת פה ב-1.5 מליון שקל, להערכתי לא פחות מ-2 מליון וגם אז ייקח לך המון זמן לקבל את המכונית בגלל שיש מדינות עם קדימות על פני ישראל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
750 אלף ש"ח? :lol:

איזה קשקוש!

למרות שאני סקפטי אם הפעם באמת תיפתח סוכנות (זה נראה קרוב מתמיד, אבל קרוב מתמיד עדיין לא אומר שזה יפתח) בדבר אחד אני לא סקפטי לחלוטין, אין שום סיכוי שגרנד-טוריזמו תעלה 750K ש"ח.

בסוף תצא סקפטי מכאן ומכאן.

0.jpg

באמפר+מזראטי=?

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם

המחירים נשמעים נמוכים יחסית לרכבים אחרים שנמכרו בארץ.

:|

אולי רק הקליפורניה תעלה מיליון וחצי.בלי שום קשר לייבוא, נמכרו השנה מכוניות שעדיין אמורות לעלות יותר מהפרארים שייבאו.

פורסם
בסוף תצא סקפטי מכאן ומכאן.

0.jpg

לרמה כזאת של סקפטיות אני אגיע רק אחרי השתלת שיער מקיפה!:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...