Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה? למה אני צריך פרארי? כדי להראות לכולם שיש לי כסף? או כדי שאנשים יחשבו שיש לי כסף?

זאת הבעיה של אנשים, הצורך בתשומת לב. אני מעדיף רכב שלא מסגיר כמה כסף יש לי, כזה שהוא מפואר מצד אחד ונגיש מצד שני.

אם יתחשק לי לנסוע למסלול אז אני כבר אשכיר משהו או שאשאיל ממישהו.

את מה שכתבתי, כתבתי מניסיון אישי.

haters will hate

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והסמלון שלך זה לא כדי שיחשבו שבחורות עפות עלייך ?...

:wink:

אין קשר למה אנשים חושבים או מה אנשים מדברים, אני יודע שביום שאוכל להרשות לעצמי (רק מקווה שבע"ה זה לא יגיע מאוחר מדי) תיהיה לי בחנייה פרארי,לא משנה לי איזה דגם (עדיף דווקא 355), העיקר פרארי, פשוט כי מאז ומתמיד זה היה החלום שלי.

היא יכולה להיות כסופה, היא יכולה להיות צהובה או אדומה, מצידי תרסס אותה בחול ותביא לי אותה בלי צבע, העיקר שהיא תיהיה שלי.

ומעניין לי את התחת מה יגידו על זה שיש לי פרארי (לחיוב או לשלילה),במיוחד באותם בקרים שאקום מוקדם בבוקר, אבדוק שמן,מים ואצא לתת קצת בגז.

ואימרו אמן.

אגב, אני לא מאמין שהייתי מעדיף להיות במאזדה 2 מאשר בלמבורגיני בכל תנאי נסיעה.

כל עוד אין לך צורך ממשי בפרקטיות של רכב משפחתי (קרי תא מטען ומושב אחורי) המכוניות האלה (קרי למבורגיני גאיירדו או מורצ'אלגו ופרארי 458) מציעות היום נוחות נסיעה לא רעה בכלל בעיר,האמת נוחות נסיעה מאוד מפתיעה (נניח בניגוד לנסיעה ב-360 ששוות ערך לנסיעה על עגלת קניות,נניח).

זה לא שאני לא מכיר כאלה שמחזיקים במכוניות כאלה רק בשביל הפוזה, אבל אני חושב שלהגיד שמכוניות כאלה קונים רק בשביל פוזה זו כבר הגזמה פרועה, אלא אם כן מי שאומר דבר כזה לא ממש חובב מוטוריקה ולא מבין "על מה כל המהומה".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תראה, הדעה האישית שלי מבוססת על זה שאני אוהב לנהוג ואני נוהג הרבה (למעלה מ3000 ק"מ בחודש) אני מבלה הרבה זמן ברכב ולא לא נוח לי במכוניות הללו, הישיבה הנמוכה מאוד, המרכב הנמוך, הצפיפות ואתה יודע מה אפילו הרעש של המנוע יכול להיות מציק. אז כן אני לוקח את הדרכים המפותלות לפגישות שלי ואני מקפיד לבטל את בקרת האחיזה כי אז החיוך הדבילי נהיה יותר גדול. ואני מאוד נהנה שכשאני מסיים את הסיבובים ועולה על הכביש ה"רגיל" לא מתרסק לי הלב בכל פעם שאני עולה על בור, לא כואב לי יותר מדי לגלות דינגים מעצבנים מאנשים שלא יודעים לפתוח דלתות, כן נוח לי עם האוטו הקטן שלי ביום יום.

אולי בבוא היום כשהילדים העצידים שלי יהיו גדולים ואני אוכל ל"פרוש" אז את הנסיעות מהבית למגרש גולף או למרינה אני אעשה בפרארי 788XX משה משהו שתצא לה בעתיד הרחוק.

איך אני אתאר את זה כדי שתבינו, זה כמו לצאת עם בחורה ממש ממש ממש כוסית, כייף ללכת איתה בקניון, לטייל איתה ברחוב, כייף שאנשים רואים אותך איתה, היא גבוה ממך בחצי ראש ויש לה חיוך שממיס ברזל אבל מה - לא נותנת או נותנת ולא יודעת את העבודה.

אז יש לה את הנתונים למסלול אבל איפה שאתה באמת נהנה היא לא בדיוק מועילה במשהו.

הנה תמונה(לא מחמיאה) שלי מתלהב מזה שסוף סוף יש לי רכב ידני :

מי מזהה איזה רכב זה ?

12662_171944772594_517232594_3368182_3862151_n.jpg

haters will hate

פורסם

בלי קשר לוויכוח אם כן לקנות או לא לקנות, מי שחושב שהמחירים שפורסמו ריאליים, מוזמן להתעורר.

458 ב1.6 מיליון?

קחו את ה- SLS כדוגמא - עולה בארה"ב בערך 210 אלף דולר ובארץ זה האוטו היקר ביותר שנמכר. מעל 2 מיליון

עכשיו ה-קליפורניה הפשוטה עולה כאן יותר (בערך 250 אלף דולר), וה-458 עולה יותר מהקליפורניה, אז תעשו לבד את החשבון

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם
AlexN,

נכון שהמחירים הללו לא ריאליים בכלל, אך גם אתה לא דייקת בהודעה שלך.

ראשית, הSLS היקרה ביותר עולה 1.7 מיליון, לא מעל 2 (וכן ה350/400 אלף שקל + האלו משנים). דבר שני, ההנחות שהיבואן נותן הם דיי נדיבות אם להיות הגונים.

כמובן שאם אני הייתי קונה רכב על, הייתי חוסך לעצמי כמה מאות אלפי שקלים ומייבא בייבוא אישי.

מצטער לאכזב אותך, המחיר המינימלי ל-SLS בישראל הוא 2.2 מיליון שקלים.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

קודם כל אני ממש לא מסכים עם מי שאומר שאין מה לעשות עם פרארי בארץ.

אמנם יש קטע של פוזה וזה חלק מהעניין אבל גם אפשר להנות מהנהיגה באוטו הזה.

יש כבישים יפים ומפותלים בארץ וגם סתם האצה מ0-100 היא בהחלט מהנה (למרות שהיא נמשכת רק 3.4 שניות).

מה שבטוח זה שהמחיר יהיה הרבה יותר יקר מ 1.5 מיליון ש"ח.

כל מה שצריך עכשיו זה סוכנות למבורגיני...

Lamborghini Murcielago LP 670-4 SV

פורסם
וואלה? למה אני צריך פרארי? כדי להראות לכולם שיש לי כסף? או כדי שאנשים יחשבו שיש לי כסף?

יש עוד כמה דברים שאפשר לעשות עם פרארי למקרה שפספסת....לנהוג למשל :?

פורסם

ה2.2 מיליון לא משקף את המחיר את המחיר שהיבואן מקבל מהיצרן וזה מוכיח עד כמה תאבי בצע הם כלמוביל.

רכב שנמכר ב170 אלף דולר עולה ליבואן באזור ה110 אלף.

איך הגעתי לזה? אחד הלקוחות שלי זה שהתחיל את כל הסאגה עם הבוגאטי ויירון שכתבתי עליה פה הוא במקרה גם משווק מורשה של בוגאטי, הוא אמר לי שהעלות של הרכב לו הינה 1.1 מיליון דולר, החברה מחייבת למכור אותו במחיר מסויים מה גם שזה המחיר ובסכומים כאלו אין באמת הנחות, זה או שיש לך או שאין לך.

עכשיו הייתי במספיק מכרזים עם מכוניות אקזוטיות בכדי להבין שרכב עולה לסוכנות באיזור ה30-40 אחוז פחות.

אז כלמוביל לא קונים את הרכב ב210 אלף דולר אלא בפחות בוא נהמר על איזור ה160/150, תוסיף מיסים, כל השאר זה רווח.

הם מתרצים את זה בשערי מטבע ועוד תירוצים.

בגלל זה אני מתעצבן לא רק על המיסוי במדינה אלא גם על יבואנים, הוכחה חותכת לכך היא הנחות הליסינג, היבואן יתמחר רכב במקסימום שהוא יכול להוציא מהציבור למרות שבפועל הוא עושה רווח מצויין גם עם המחיר נמוך ב15-20%. זאת פשוט חוצפה.

והישראלים אוהבים פוזה, רוצים להראות לשכנים שיש להם אוטו חדש, הלו, לא לקנות מכוניות 3 חודשים לא יהרוג אף אחד אבל יפעיל מספיק לחץ ויזעזע את השוק.

עוד משהו קטן, בסוף 2010 טיילתי רבות בסוכנויות רכבב בחיפוש אחרי דילים טובים, מצאתי יונדאי אקסנט חדשה, 3 דלתות ידנית ב8500 דולר, הסוכנות עושה רווח, משלמת עמלה לנציג המכירות, אתה מקבל אחריות והכל רגיל, ואני בטוח שהיה אפשר להוציא את הרכב גם ב8. וזה לא אומר שהאקסנט היא מכוניות שלא נמכרת, היא אחת המובילות בקטגוריית הסופר מיני ומוכרת יותר מההונדה ג'אז.

haters will hate

פורסם
VIPER

אכן, ולא סתם וייפר :)

12662_171944767594_517232594_3368181_3653040_n.jpg

בחבילה הבאה שאני שולח לארץ אני מצרף בשביל יוסי לוח שנה של 2011 עם המון מכוניות קלאסיות :)

סבבה יוסי?

haters will hate

פורסם

לדעתי יש 2 סוגי אנשים שקונים מכוניות אקזוטיות,כאלה שסתם יש להם כסף וקונים כל דבר שהוא יקר\נחשב\אופנתי,וכאלה שהם חובבי רכב אמתיים,לצערי רב האנשים שתראו יוצאים מאיזו אסטון מרטין או פרארי איטליה ההיו בנקאים עם אקסטרא כסף ומשבר גיל המעבר או כדורגלנים חסרי טעם ששמים על הרכב תוספות דביליות.

אגב גם את הנקבות היותר איכותיות זה לא מרשים,הן יחשבו (גם אם אתה חובב רכב אמיתי) שאתה ילד חסר ביטחון ומלפפון קטן.

לכן הדרך הכי טובה להנות מרכב אקזוטי מבלי שישנאו אותך והדייט שלך לא תחשוב שאתה נובוריש מתלהב,

קנה רכב אקזוטי קלאסי :)

Porsche 944 turbo

פורסם
לדעתי יש 2 סוגי אנשים שקונים מכוניות אקזוטיות,כאלה שסתם יש להם כסף וקונים כל דבר שהוא יקר\נחשב\אופנתי,וכאלה שהם חובבי רכב אמתיים,לצערי רב האנשים שתראו יוצאים מאיזו אסטון מרטין או פרארי איטליה ההיו בנקאים עם אקסטרא כסף ומשבר גיל המעבר או כדורגלנים חסרי טעם ששמים על הרכב תוספות דביליות.

אגב גם את הנקבות היותר איכותיות זה לא מרשים,הן יחשבו (גם אם אתה חובב רכב אמיתי) שאתה ילד חסר ביטחון ומלפפון קטן.

לכן הדרך הכי טובה להנות מרכב אקזוטי מבלי שישנאו אותך והדייט שלך לא תחשוב שאתה נובוריש מתלהב,

קנה רכב אקזוטי קלאסי :)

במקרה של הארץ מרבית העשירים עם הרכבים האקזוטיים הם לא באמת חובבי רכב, הם פשוט אנשים שיש להם הרבה כסף ורוצים להנות מכספם ולקנות את הרכבים הכי יקרים עם המנועים הכי חזקים. חלקם גם עבריינים ולא בהכרח עשו את כספם ביושר,ויש את האנשים שהם באמת חובבי רכב שאותם אפשר לראות מגיעים למפגשי מועדון ה-5 ומפגשים ואירועים מוטוריים אחרים בארץ.

פורסם
במקרה של הארץ מרבית העשירים עם הרכבים האקזוטיים הם לא באמת חובבי רכב, הם פשוט אנשים שיש להם הרבה כסף ורוצים להנות מכספם ולקנות את הרכבים הכי יקרים עם המנועים הכי חזקים. חלקם גם עבריינים ולא בהכרח עשו את כספם ביושר,ויש את האנשים שהם באמת חובבי רכב שאותם אפשר לראות מגיעים למפגשי מועדון ה-5 ומפגשים ואירועים מוטוריים אחרים בארץ.

אותו דבר בחו"ל, ישראל לא יוצאת דופן מבחינת הבעלים של רכבי היוקרה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• תוכן חדש...