Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה תתפלא כמה ה-458 (למשל) נעימה בתנועה עירונית (לא פחות מקליפורניה,מנסיון),גם מבחינת מרווח גחון היא יכולה להתמודד עם מפגעי מע"צ (בו לא נסחף,נוסעות בכבישי הארץ מספיק מכוניות מונמכות "היטב").

בקיצור, רכבי פרארי יכולים להתמודד עם כבישי הארץ,הכל תלוי במחיר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי מכם נסע לאחרונה בכבישי ניו יורק? ואני לא מדבר על ברונקס.. תסתכלו מה קורה במנהטן ועוד יותר על ה"קופצניות" על הגשרים ותבינו שאצלנו המצב משמעותית יותר טוב.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

בחיים לא ראיתי כל כך הרבה חארטות בכתבה אחת.

נתחיל בכך שיבואן פרארי ומזראטי הוא זוהר אלון, ואין לו שום קשר לחברת "אלון מוטורס" שבכלל מייבאת משאיות ורכבי פיאג'ו.

בנוסף, נמצאת בארץ מזראטי גראנטוריסמו קופה כחולה, שבבעלות זוהר אלון. הייתה מזראטי קוואטרופורטה אחת סגולה שבאה לביקור בארץ וחזרה לחו"ל.

פורסם
בחיים לא ראיתי כל כך הרבה חארטות בכתבה אחת.

נתחיל בכך שיבואן פרארי ומזראטי הוא זוהר אלון, ואין לו שום קשר לחברת "אלון מוטורס" שבכלל מייבאת משאיות ורכבי פיאג'ו.

בנוסף, נמצאת בארץ מזראטי גראנטוריסמו קופה כחולה, שבבעלות זוהר אלון. הייתה מזראטי קוואטרופורטה אחת סגולה שבאה לביקור בארץ וחזרה לחו"ל.

תרשה לי לתקן אותך בכמה פרטים:

א. המזארטי שפה כרגע היא גראן טוריסמו S שחורה (אכן שייכת לזוהר אלון).

ב. הקווטרופורטה הייתה כאן לפני שנתיים או שלוש ועזבה, ואינה קשורה לייבוא.

באמת כתבה שקרית, אני מקווה שהם רק טעו (או שיקרו אם תרצו) בפרטים, אבל הקליפורניה באמת בארץ.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

3 רכבים חדשים שיצא לי לראות ולצלם לאחרונה, SLS שחורה עם סיומת 74, פחות מחודש על הכביש, S65 AMG בצבע לבן מאט,שהגיע לפני 3 שבועות לארץ כרגע במבחן וכמובן הפרארי קליפורניה עם כל המדבקות עליה :|

IMG_3575.jpg

IMG_3373.jpg

IMG_3163 copy999.jpg

פורסם
3 רכבים חדשים שיצא לי לראות ולצלם לאחרונה, SLS שחורה עם סיומת 74, פחות מחודש על הכביש, S65 AMG בצבע לבן מאט,שהגיע לפני 3 שבועות לארץ כרגע במבחן וכמובן הפרארי קליפורניה עם כל המדבקות עליה :|

היה נהדר לראות את הפרארי, במיוחד כשהיא עמדה ליד הגראן טוריסמו S :-D

רק חבל שהמצלמה שלי נתקעה ולא הספקתי לצלם תמונות שלה (חוץ מתמונה אחת שיצאה סבירה).

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

זה כ"כ כיף לראות תמונות כאלה, אני חושב שהתקדמנו ממש בכמה שנים האחרונות מבחינת הרכבים שאנחנו רואים על הכביש, אם עד לא מזמן תצפיות היו מוסטנג וTT היום אנחנו כבר רואים פרארי, SLS, R8 וקשה להאמין שזה מהארץ

פורסם
מי מכם נסע לאחרונה בכבישי ניו יורק? ואני לא מדבר על ברונקס.. תסתכלו מה קורה במנהטן ועוד יותר על ה"קופצניות" על הגשרים ותבינו שאצלנו המצב משמעותית יותר טוב.

צודק,

הכבישים בכל האזור הצפון מזרחי של ארה"ב פשוט נוראיים. טונות של משאיות, שלג, קרח ומלח הורסים את הכבישים באופן נוראי. כבישי הארץ באופן כללי במצב לא רע כל כך.

בקליפורניה יש כבישי בטון שלפעמים ברווחים בין גושי הבטון אפשר להכניס פחית שתיה. בסאו פאולו שבברזיל המצב הרבה יותר גרוע ועדיין מוכרים שם כל אקזוטית שתרצו.

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

הS65 היא פשוט חלום ,איזה רכב!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפני איזה שנתיים עמדתי ברמזור עם S65 AMG אמיתית בוודאות, כל האדמה רעדה, והייתה לו מדבקה מאחורה

של "סובארו יותר טוב..." אתם קולטים?!!? יצאתי מהרמזור עם בקרת שיגור אבל כלום לא עזר מולו :cry:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפני איזה שנתיים עמדתי ברמזור עם S65 AMG אמיתית בוודאות, כל האדמה רעדה, והייתה לו מדבקה מאחורה

של "סובארו יותר טוב..." אתם קולטים?!!? יצאתי מהרמזור עם בקרת שיגור אבל כלום לא עזר מולו :cry:

מכיר , יצאתי מהבסיס יום אחד עם עוד בחור חובב הגה , ושנינו נעמדנו על המדרכה ליד האגזוזים . הרגשנו את הדפיקות בחזה של המנוע .

סובארו יותר טוב ... אתה יודע למה ? כי יש מלא חלפים בפירוקיות :wink: לך תחפש לי צמיג ל S65 .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...