Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לזה אתה מצפה, לצערי אתה הולך להתאכזב. אבל יש כמה הפתעות (אם כי אין ספק שה-458 היא גולת הכותרת).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"לצרכי תצוגה" .. נאיביות נחמדה.

אין דבר שהוא לא למכירה. מי שקונה רכב כזה לא צריך לראות או לשבת בו ובטח שלא לנסוע בו. גשו לסוכנות פורשה ותראו איך זה מתנהל, התצוגה היא המלאי (ולפעמים זה נשאר ריק), המכוניות נקנות מהקטלוג לאחר שמעיפים בהן מבט חטוף אם נמצא הדגם באזור (לאחרונה מכרו טורבו S, טרגה וGTS סתם ככה בלי שהייתה קררה לתצוגה באיזור בכלל).

פורסם
לא קראתי את הפוסט בכלל אבל גם אני ראיתי אותה באיילון

התמונה מהאייפון ,צולם בנהיגה, בגלל זה רואים כל כך גרוע.

זאת הגראנד טורסימו...

ממש לא נאיבי.

לצרכי תצוגה כלומר להשקה, ברור שהיא תימכר מתיישהו...

Detailer.gif
פורסם

כבר היו בארץ לא מעט רכבים שהגיעו למתרת תצוגה והוחזרו אחר כבוד לחו"ל ללא ששווקו בארץ אז אני לא ממש מבין על בסיס מה אתה קובע את מה שאתה אומר.

1.ייתכן שלרכב אין בכלל תקינה.

2.ייתכן שיש איסור של היבואן על מכירתה בארץ, אתה יודע, דרישה לסטנדרט מסוים של ציוד או נסיון לפני שמשווקים אותה.

3.ייתכן שהיבואן לא מעוניין או עדיין לא מוכן לתחזוקה של הדגם הזה ולכן לא מעוניין בשלב זה למכור אותה.

4. סתם מתוך עניין, אתה היית מצרף את הבת שלך כבונוס?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רכבים שמגיעים לפה באופן זמני מגיעים עם לוחיות מחו"ל ולא חדשים לגמרי. פה רואים רכב בלי לוחיות ועדיין עטוף כולו בניילון הגנה. אני בטוח ב99 אחוז שהיא פה כדי להישאר.

פורסם

בהחלט ייתכן, בטוח שלא בטוח.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמו שBMW RICER השכיל להסיק, כמוני, וחשבתי שגם אתה, רכב שמגיע למטרת תצוגה (SLR סטרלינג מוס, SLR בתערוכה של 2008 (אם אני זוכר נכון, שניסו לשווק אותה)) מגיע משומש וכחלק מ"סיבוב הופעות" ברחבי העולם. הרכב הזה הגיע כמוצר שנרכש על ידי אוטו איטליה (שעיסוקה הוא מכירת מכוניות, כיוון שאני מכיר את השוק ויודע שאין זה כלכלי ביחס של עלות מוצר התצוגה אל מול השפעתו על המכירות, המסקנה שהרכב הזה למכירה) אין כזה דבר לא בשלב זה. הרכב הזה למכירה ברגע זה לכל מי שיראה כסף, גם אם זה אומר שצריך להביא מישהו מאיטליה כל פעם שצריך להחליף גלגל. כמובן שפרארי\דילר אחר ישמחו לקבל אותו חזרה, כיד שניה ובחצי מחיר כמובן.

אני אישית לא הייתי מצרף את ביתי כבונוס, אבל אני יודע מי כן.

פורסם

מקורות יודעי דבר אומרים שהוזמנו 2 458 וכן קליפורניה ושיש כבר בארץ (תמונה אחת כבר המחישה ),

כמו כן נסגר מקום ההתקנות לרכבים כך ש...

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...