Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים....

אני מחפש רכב בתקציב של עד 10000...

וראיתי שהסיטרואן קסרה אוטומט מילניום 1.6 עונה על התקציב..מודל 2000

מה אתם אומרים על הרכב..?...

מומלץ...? בעייתי...?

אם בעייתי יש המלצה אחרת בתקציב הנ"ל..?

ההתלבטות שלי זה בן זה לאפלהאוז...אבל אפלהאוז אני לא מצליח למצוא שנתון של 99 ומעלה...

תודה !!!!!!!!!!!!

פורסם

אישית, מנסיון כמובן,הייתי מציע לך לקנות אותה רק במקרים הבאים:

1. אתה אוהב להתעסק עם רכבים בזמן הפנוי שלך/יש לך מקורב עם ידע במכונאות שיכול לעזור עם "הפתעות".

2. אתה אוהב לבקר בפירוקיות ולחפש חלקים מהדשבורד/ידיות חלופיים.

3. אתה מתכוון להשאר עם הרכב להרבה מאוד זמן, כי למכור אותו, זה משימה קשה, מאוד.

4. יש לך חיבה לגיר אוטומטי לא מהאמינים ולא מהמבריקים ביותר שיוצרו.

בהצלחה!

פורסם

תודה על ההמלצה...

אני אחד ששהיה לו רובר 214...אז זה אומר הכול על הרצון שלי להיתקל שוב בבעיות...

יש רכב אחר שאתה ממליץ באזור ה- 10K ..?

הבעייה שהמחיר של הסיטרואן מאוד מפתה...

ואני מחפש רק אוטומט...

תודה ...!

פורסם

תקציב בעייתי לרכב באופן כללי ובמיוחד לאוטומט...

באופן כללי מומלץ לא להנעל על דגם מסויים, אלא לברור את הרכב השמור ביותר, כמובן שעל הדרך הייתי יותר ממליץ על היפניות, כי הם קצת יותר עמידות להתעללויות והזנחה.

תתקשר לאנשים שהרכבים שלהם עומדים בקריטריונים מינימליים, תנסה להוציא מהם כמה שיותר פרטים על טיפולים והמועדים שבהם הם עשו אותם.

מתוך אותם שעברו את הסינון, תעשה סינון נוסף של כאלה עם הוצאות גדולות שעתידות לבוא(צמיגים,טסט, מצבר וכו'...)

אח"כ מתוך אלו שנישארו שתוכל לבוא לבדוק פיזית, אם יש הרבה תעשה סינון נוסף על פי בדיקה פיזית שלך, ומתוך הבודדים שנישארו, קח אותם לבדיקה במוסך, ותיקח את זה שבמצב הכי טוב.

אמנם עבודת נמלים לא קטנה, אבל אין ברירה, בתקציב הזה, יש לך הרבה יותר מה להפסיד מאשר להרוויח.

פורסם

כן אני דיי מקיז דם בנושא....

אין מציאות בשוק במחיר הזה....

אני חושב שאני אלך על אפלהאוז ואני יעשה שם סלקצייה מחמירה...

פורסם

נסעתי הרבה בקסארה כזו, גם בגירסת דיזל ידני וגם בגירסת אוטומט.

רכב נחמד מאוד, גיר אוטומטי רגיל לחלוטין של ZF שמותקן ברכבים רבים.

הפלסטיקה לא מדהימה אבל גם לא גרועה - נקודות תורפה הן התריסים של המזגן (שאנשים נוטים להוציא מהמקום) והכיסוי של תאי האיחסון. זה בסה"כ כל נקודות התורפה. לא משהו שצריך לשוטט בשבילו בפירוקים ללא הרף - אלא אם קנית רכב הרוס.

הייתה לי את הקסארה במשך כמעט 3 שנים ולא נתקלתי בהפתעות.

לא הייתי צריך חבר מכונאי והחלפים בד"כ זולים מאוד.

האוטו לא חסכוני ומשיג צריכת דלק של 1:10 בגירסת האוטומט - לא שונה מרכב יפאני מקביל.

המחיר מפתה והרכב מעולה - עד היום לא נסעתי על רכב יותר נוח מהקסארה והיה קשה לי מאוד לעבור לפיאט פונטו אחרי הנוחות העילאית של הקסארה.

קנה ותהנה.

פורסם

שמע, אין לי מושג על איזו קסרה drsubaru נסע, אני נסעתי קרוב לשנה על אחת שלא הייתה מתוחזקת בצורה הכי טובה בוא נגדיר את זה ככה, והרכב היה נכנס פק"ל כול חודש עם הפתעה חדשה למוסך.

אולי עם קסרה מטופלת היטב זה לא יקרה, אני לא יודע, אבל הסיכוי שלך למצוא אחת מטופלת בישראל, שואף ל-0, זה מה שאני כן יודע.

פורסם

לכל רכב ישן יש לא מעט הפתעות יפני,צרפתי,גרוזיני,וכו

הקסארה בעקרון הוא רכב טוב ואם תבצע יישור קו כמו בכל רכב ישן הוא יתן לך שקט

זה שאנשים הופכים רכב לפח זבל ומצפים שהוא יתפקד כמו שצריך,זה כבר בעיה שלהם.

פורסם
עכשיו ממש בילבלתם אותי....

אחד מכם אומר לא להתקרב והשני ממליץ מאוד...

מה עושים.....?

:roll:

דייב נסע על קסארה שכנראה לא הייתה שלו (רכב חברה גמור). אני נסעתי על קסארה שלי ועוד אחת שהייתה בבעלות אבא שלי במשך שנה.

מה אתה אומר? למי יש יותר ניסיון?

לגבי הסיכויים למצוא אחת מטופלת - וואלה, לא קל במיוחד. בטח לא באוטו במחיר זול שהוא כבר בן 11.

אבל מה - אם תחפש בכל רחבי הארץ ולא תגביל את עצמך לאיזור מסויים, אולי תמצא אחת שמטופלת רק במורשה ורק בחלקים מקוריים.

אגב - הקסארה האוטומטית עדיין שייכת לקרוב משפחה, נוסע איתה הרצליה-רעננה לנכדים, האוטו לא רואה מוסך למעט טיפולים תקופתיים ושלום על ישראל.

פורסם

הקסארה אוטו נוח ומפנק ברמה שתתקשה למצוא גם במכוניות חדשות. כמובן שרכב כזה בן 10 שלא תוחזק כיאות עלול ללמצוא עצמו במוסך יותר מאשר כזה שטופל נכון ובהתאם להוראות היצרן, מבחינה זו הוא אינו שונה מכל רכב אחר, ללא קשר לארץ מוצאו. הקסארה גם לא יקרה לטיפול וחלפים תחליפיים וזולים קל למצוא. עוד יתרון, אבל זה כבר קשור למקום המצאה, הוא מוסך שאפט בתל אביב.

פורסם

יש לי יותר משנתיים קסארה 2001 (הדגם החדש יותר, יש 2001 מהדגם הישן גם), 1.6, אוטומטית

חוץ מהחלפת רדיאטור, לפני כשנה בעקבות שימוש במי ברז אצל הבעלים הקודמים, לא היתה שום תקלה ברכב (חמסה חמסה!!!)

פורסם
יש לי יותר משנתיים קסארה 2001 (הדגם החדש יותר, יש 2001 מהדגם הישן גם), 1.6, אוטומטית

חוץ מהחלפת רדיאטור, לפני כשנה בעקבות שימוש במי ברז אצל הבעלים הקודמים, לא היתה שום תקלה ברכב (חמסה חמסה!!!)

לא רוצה לבאס אותך, אבל זמנו של הראש מנוע(במקרה הטוב) קרב ובא...

דר.סובארו, אצלי היא הייתה פרטית, היא הייתה בבעלות של אבא שלי לפני, והוא לא הזניח אותה בצורה פושעת, אלא לא הכי הקפיד על טיפולים בזמנים(כמו 90 אחוז מהאנשים בישראל), אני אישית טיפלתי ברכב כמו שצריך, אני גם נוסע לא נוסע הרבה(8-9 אלף בשנה,כמעט הכול מחוץ לעיר), והרכב פשוט לא הפסיק להתקלקל. החל מהידיות של הדלת שצריך לקנות אותם בכמויות(אולי תקבל הנחה?) ועד לראש מנוע.

אם עוד פותח השרשור היה רוצה ידנית, עוד ניחא, אבל האוטומטית? פשוט תיכנס ליד 2 ותיראה כמה קסרות יש עם 160 אלף ויש להם תקלות בגיר.

פורסם

הבעייה שבטווח המחירים הזה אין לי יותר מדיי אפשרויות...

הדעות לגבי קסרה דיי חצויות...חלק ממליצים בחום חלק אומרים לא להתקרב...

יש לכם משהו להמליץ במקון הקסרה באזור ה- 10 אלף אוטומטי..

תודה אנשים !

• תוכן חדש...