Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לבחור רכב ליסינג חדש בשבוע הקרוב, וצימצמתי את טווח ההחלטה שלי ל ג'טה או לקרוז החדשה.

לצערי, אני לא יכול לקחת את האוקטביה 1.2 ל', כי ניו-קופל לא מקבלים עליה הזמנות עד להודעה חדשה.

מדבור על בחירה בין הקרוז גרסאת 1.6 LS

והג'טה גרסאת ה 1.6 הפשוטה (102 כח סוס)

כיום אני נוהג בגולף 1.6 (102 כ"ס) מודל 2008, ומאוד מתלבט...

מצד אחד אני אוהב את הגולף ואת התנהגות הכביש שלה, וה'גה צריכה להיות דומה.

מצד שני נסעתי היום בקרוז והיא לא פריירית בכלל, וגם מאוד נוחה ומאובזרת.

הפחד הגדול ביותר שלי הוא שהקרוז תהיה עגלה תוך שנה, ועל הג'טה אני סומך שתשרת אותי בנאמנות שנתיים וחצי.

הרגלי הנסיעה שלי פשוטים, לא מחפש מכונית ספורט, אך מחפש מכונית בטוחה בעלת אחיזת כביש מעולה ומערכת היגוי חזקה. על הגולף עשיתי כבר 75,000 קילומטר בשנתיים וחצי.

אודה מאוד על המלצותיכם.

תודה,

ברק.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי לחכות עם הגולף שזו אינה אופציה- אחרת בוודאות הייתי מחכה לג'טה 2011...

האם השברולט באמת הופכת להיות עגלה תוך שנה?

למה הגטה עדיפה? יש לה מנוע הרבה פחות חזק והרבה פחות אבזור...

פורסם
לצערי לחכות עם הגולף שזו אינה אופציה- אחרת בוודאות הייתי מחכה לג'טה 2011...

האם השברולט באמת הופכת להיות עגלה תוך שנה?

למה הגטה עדיפה? יש לה מנוע הרבה פחות חזק והרבה פחות אבזור...

כי קוראים לה פולקסווגן זה האוטו הכי טוב שיש ,חוץ מסקודה כמובן.

ועכשיו ברצינות, אין לי כל נסיון עם הג'טה ,אבל יש לי נסיון מועט עם הקרוז החדשה, רכב מאובזר מאוד ,עיצוב פנים יפה מאוד (עניין של טעם) יש לרכב בקרת שיוט שזה יתרון עצום במידה ואתה נהג רגוע.

קראתי פה בפורום כתבה של אני לא זוכר מי על כך שיש לרכב בעיה בעיר (ובגיר) ,שהוא יותר מדי עסוק בהעברת הילוכים והאצת הביניים מעצבנת, לאחר מכן מישהו טען שבדגמים החדשים זה נעלם ,אז זהו ,שלא.

מעבר לכך תבדוק אם תוכל לבצע נסיעת מבחן על שני הרכבים זה יעזור לך.

שיהיה בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאיפה הטענה שהקרוז הופכת לעגלה תוך שנה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הקרוז החדשה מאוד נוחה מאובזרת ומתנהגת טוב בעוד הג'טה 1.6 מאוד כבדה , איטית ולא מאובזרת כמו הקרוז.

לדעתי גם עניין המראה הפנימי והחיצוני משחק פה.

פורסם

אכן יש לי היום גיר רגיל, ובג'טה יש גיר DSG.

האם השוני כ"כ גדול? האם הגיר המתקדם בג'טה מפצה על מנוע לא חזק?

פורסם

העדפה של רכב היא כמובן עניין אישי אבל לדעתי הגטה עדיפה על הקרוז כמעט בכל היבט אפשרי.

נהגתי על קרוז (הדגם הישן אמנם) כחודשיים ואין לי הרבה דברים טובים לומר עליה. שילוב קטסטרופלי של גיר פרמטיבי ומנוע עם רצועת מומנט צרה שמוביל לנסיונות נואשים להאצה שלכל היותר גורמים לצווחות של המנוע ללא הואיל. תוסיף לזה הגה שמנותק לחלוטין ממה שקורה בכביש וקיבלת רכב שממש לא נעים לנהוג בו.

הדגם החדש אמור להיות עם מנוע וגיר משופרים אך אני מסופק ביותר לגבי התוצאות.

בסעיף הנוחות הרכב מקבל ציון נמוך גם כן עם מושבים קדמיים בלתי נוחים.

איכות הפלסטיקה הכללית עומדת באותם סטנדרטים נמוכים ופנים הרכב מרגיש "זול" ולא נעים.

הנדסת האנוש גם היא לוקה בחסר ולמשל לא ניתן היה לקרוא את תצוגת הרדיו וכל נורות הבקרה של הקונסולה המרכזית (מיזוג, תאורה וכד') בשמש ישירה.

האבזור גם הוא בסיס ואין בו שום ייחוד מעבר למינימום.

תחום האמינות גם הוא בעייתי - קיבלתי רכב חדש עם 3K ק"מ ומבהלך חודשיים נאלצתי להחזיר את הרכב לחברת ההשכרה 3 פעמים עקב תקלות משביתות.

בקיצור יצרן קוראני שרחוק מלהצטיין יחד עם מדבקה של יצרן אמריקאי שגם הוא רחוק מלהצטיין.

מנגד על האיכות של פולקסווגן אין צורך להרחיב. כבעלים של רכבי החברה ב-10 שנים האחרונות אני יכול להעיד כי המדובר באחד מייצרני הרכב המתקדמים, החדשניים והאיכותיים.

הג'טה דגם נפלא, מרווח, מעוצב ואיכותי. הוא נוח וגם עם המנוע האטמוספרי הרגיל בשילוב גיר ה-DSG החדש בעל 7 הילוכים הוא

מהנה מאד לנהיגה.

אין מה להשוות את איכות המכלולים/גימור תא הנוסעים/נוחות המושבים/הנדסת אנוש/אחיזת כביש בין שני הרכבים.

פורסם
קח את הקרוז - וספר לנו עוד חצי שנה אם היא באמת נוחה וחזקה...

עם ה100 סוסים העייפים של הVW לא צריך לחכות 6 חודשים..

• תוכן חדש...