Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם האסטרה החדשה

אני חושב שגם היא בחירה דיי טובה מול המתחרות אולי אפילו טובה יותר.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
י.ל1 ,

בין מה שאתה אומר לעובדות בשטח יש "קצת" הבדלים (קרוז עדיין לא שם אלא המאליבו) ,כנ"ל גם למה שאתה טוען כלפיי (המסקנה לא נכונה בעליל וזאת בגלל ההכרות שיש לי עם מספר רב של רכבים שבהם יצא לי לבדוק לא את הביצועים אלא את איכות החומר וכן את רמת הבטיחות )אך מזה אני כבר הרבה מאוד פעמים בוחר להתעלם (הערות דומות והודעות פרטיות) כי זה אופיו של כל בעל רכב שטיפה פוגעים בו ואז הוא בוחר לפגוע אישית (אופיו של כל נהג ישראלי),

לגבי הבטיחות אז תסלח לי שזו לא חוכמה כל כך לבדוק נזק מול יונדאי עם פח בעובי נייר .

נ.ב

למען לא תגיד שאני מכור וכד' אז אתה מוזמן לעשות סקר לקוחות של הקרוז ולבדוק כמה מתים על הרכב ,המנוע הזריז,החסכון בדלק ויקנו חדש כזה מבלי לחשוב פעמיים (או שלוש וארבע) ואז תבוא ותגיד באם אני לא אמיתי בבקשה.

דדי, לא באתי לעקוץ אותך וממש לא בכיוון פשוט נראה לי תמוהה שאתה "מגן" כביכול כל הזמן על הקונצרן VAG שמן הסתם אתה עובד בו...

לגבי הסקר שאתה אמרת? אני יכול לענות לך בתור אחד שיש להורים שלו את הרכב, ומה שאבי אמר חד וחלק נכון שהוא התבאס מהביצועים של הרכב ואנחנו עוד רכשנו את הרכב בהשקה קיבלנו את הרכב בין המשלוחים הראשונים שהגיעו. ת'כלס הרכב נותן תמורה טובה למחיר הרכב יפה, מרווח, מאובזר, בטוח והכל טוב ויפה אבל הבעיה שלו זה האי התאמה בין הגיר למנוע.

עכשיו האם אנחנו נקנה קרוז שוב שאלה טובה... אבי מחכה להגעת מנוע 1.4T שאמור להפיק ביצועים טובים יותר, וגם נגלה לך סוד הרכב אמור להגיע מארה"ב ואם לא יראה לאבי האוטו אז הוא רוצה את הביואיק ווראנו שאמורה להגיע בסוף השנה. עכשיו בטוח תשאל למה אנחנו עדיין נשארים בשברולט כי הוא פשוט קונה את הרכב במחיר מחירון, ונותן מימון טוב ללא ריבית וללא הצמדה ככה שזה קונה את אבי האמת, שזה ככה היום אצל רוב היבואנים.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

יל - בתור בעלים של אוטודיל, למה אתם לא קונים שם? הרי יש שם דילים לא רעים, במיוחד לבעלים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חזרתי היום מנסיעת מבחן בג'טה.

אני חייב לציין שאחרי נסיעה בשתי המכוניות הדילמה רק מתחזקת...

הג'טה היתה ממש כמו להיכנס לגולף שלי, והגיר החדש אכן מפצה על מנוע עם 102 כ"ס- היא שטה יפה, מאיצה מעולה, ובכלל כיף לנהוג בה.

קצת מבאס העיצוב המיושן יחסית, והפשטות שלה לעומת רכבים אחרים בקטגוריה.

בניסעת מבחן על הקרוז, היתה הרגשה טובה- היא מרגישה כמו טנק, אבל הרכב מרגיש טיפה פחות אקוסי, וממש מרגישים את המנוע בדוושות. מבחינת נוחות- הקרוז מנצחת. אני חושש שהיא תהיה לי קצת כבדה.

עדיין- שתי המכוניות היו טובות, אני תוהה אם ללכת עם הטוב והמוכר של פולקסוואגן, או "להסתכן" וללכת על הקרוז...

האם יש למישהו מה להגיד על האמינות של כל האבזור בקרוז? איך המזגן, חלונות, מתלים, ואיך היא נשמעת אחרי 50K קילמוטר?

פורסם

DKNY2 תתפלא לשמוע כי בחברה של דוד שלי סביבות ה15 אנשים עברו מפורד פוקוס 2009 שהיא בין האיכותיות והנוחות בקבוצה מלבד האיטיות שלה כמובן לקרוז החדשה והם מרוצים מאוד.

איך נאמר את זה, כל אחד והטעם שלו. להגיד שהקרוז לא בטיחותית אי אפשר כי היא זכתה בציון ריסוק מאוד גבוה , מעוצבת בטעם טוב אם זה בפנים ואם זה בחוץ , לאחר השיפור במנוע היא כן נוסעת טוב (שוב לא דיברנו על רכבי מרוץ אלא על משפחתית בסיסית) וזאת לאומת העגלות שקיימות בשוק- לאנסר החדשה, פורד פוקוס הג'טה 1.6 גם כן ועוד.

פורסם

עדיין- שתי המכוניות היו טובות, אני תוהה אם ללכת עם הטוב והמוכר של פולקסוואגן, או "להסתכן" וללכת על הקרוז...

האם יש למישהו מה להגיד על האמינות של כל האבזור בקרוז? איך המזגן, חלונות, מתלים, ואיך היא נשמעת אחרי 50K קילמוטר?

בדבר האמינות אני לא יכול להגיד לך כלכך כי נסעתי ברכב לא למשך תקופה ארוכה, אך על המזגן אני יכול להגיד כי הוא מצוין למרות שהוא היה ללא בקרת אקלים דיגיטלית ואני מדבר על ימי הקיץ החמים שהיו. חלונות- למה הכוונה? החלונות יורדים אוטומטית, עולים אוטומטית.

הנסיעה כמו שאתה בטח הרגשת מאוד נעימה ונוחה בקרוז, המתלים רכים ואיכותיים ואני אישית אוהב את ההרגשה של להרגיש גדול על הכביש להרגיש את ההרגשה של טביעה ברכב.

פורסם
יל - בתור בעלים של אוטודיל, למה אתם לא קונים שם? הרי יש שם דילים לא רעים, במיוחד לבעלים...

בר, לא מערבבים בין חלב לבשר את הרכבים שלי אני רוכש אותם בצורה מסויימת וההורים שלי רוכשים את הרכבים שלהם איפה שהם רוצים ואיזה שהם רוצים. חוץ מזה שבעבר אבי קנה X5 ואחרי חמישה חודשים של שימוש הבין שזה לא בשבילו, ולקח גולף 2.0 FSI גנריישין.

baraktz אני במקומך הייתי שואל את השאלה גם על הג'טה, במיוחד ששם היא מצויידת עם הגיר DSG שבפורום העלו הרבה טענות על האמינות שלו. חוץ מזה bar72 (שכתב מעליך) הוא בעצמו החליף איזה חלק שקשור לתיבה בגולף שלו, ועוד דברים שנשמעו בפורום על מנועים שהלכו.

תהיה טיפה הגיוני עם השאלות שאתה שואל, כי הם לא אמיתיות לרכב בשנת 2011 ועם כמות של 18,000 +- רכבים שנעים בארץ נכון להיום.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

קשה להחליט בין שתיהן, אבל היות ומדובר ברכב ליסינג, לא ממש אמור להיות אכפת לך מהיכולת מכירה של הרכב.

הג'טה לטעמי חלשה יחסית, אבל אמורה להיות אמינה יותר מהקרוז.

הקרוז מאובזרת יותר ואמורה להיות חזקה יותר.

למה שלא תשקול את הפורטה או הi30? הן מכוניות ביינים. גם חזקות יחסית, גם אמינות יחסית וגם די מאובזרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
"ייתרון עצום " ? אנו חיים באותה מדינה או שמצאת אוטובאהן בישראל ?

2 דקות על 431 ? כמה קטעים קטנים על 6 ?

קרוז קונטרול נולד באמריקה ומתאים לנו כמו ריצת העדר לאוטומטיות

אה?

בקרת שיוט זה מאוד נוח ובכלל לא מיותר (לא יודע מאיפה אנשים מביאים את זה). מאז שהתרגלתי לזה, לנהוג בלי בנסיעה בינעירונית ייחשב לי היום כעונש.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אבא שלי עם אוקטביה,(שדיי מקבילה לג'טה) המנוע 1600המדובר וDSG6 עבר כבר כ15000 בכמה חודשים בודדים, בינתיים אין תלונות, הרכב מגיב יפה, בהאצה רציפה ממהירות נמוכה, הרכב ממש "סוחב" את ההילוך עד 5000 סל"ד. בנסיעה של תאוצה -האטה -תאוצה פתאום הגיר בהילוך חמישי(סלחו לי על הניסוח הקלוקל ) . לא הצלחתי להגיע לחוקיות בגיר הזה, אבל הוא כזה משובח ע"י אנשים מומחים בהרבה ממני, כך שאני מאמין שיש דברים בגו.

פורסם

לא נהגתי על הקרוז בגירסתה המחודשת, אך כמעט כל מי שאני מכיר שהיה לו את הקרוז בתור רכב בבעלות וגם בתור רכב חלופי, לא ממש אהב אותו.

ה-DSG של פולקסווגן לא סובל מבעיות אמינות, אבל כן צריך להסתגל אליו ולהתרגל לתגובות שלו.

+1 לג'טה. (אם אסטרה באה בחשבון - זה שווה בדיקה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אבא שלי עם אוקטביה,(שדיי מקבילה לג'טה) המנוע 1600המדובר וDSG6 עבר כבר כ15000 בכמה חודשים בודדים, בינתיים אין תלונות, הרכב מגיב יפה, בהאצה רציפה ממהירות נמוכה, הרכב ממש "סוחב" את ההילוך עד 5000 סל"ד. בנסיעה של תאוצה -האטה -תאוצה פתאום הגיר בהילוך חמישי(סלחו לי על הניסוח הקלוקל ) . לא הצלחתי להגיע לחוקיות בגיר הזה, אבל הוא כזה משובח ע"י אנשים מומחים בהרבה ממני, כך שאני מאמין שיש דברים בגו.

אוקטביה 1.6 נמכרה בשידוך לגיר אוטומטי טיפטרוניק רגיל בעל 6 מהירויות ולא לגיר DSG.

• תוכן חדש...