Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסופר לנסר 96, ידני.

יש לי גם סופר לנסר 96 אוטומט, לפני חודש בערך ניסו לגנוב לי את האוטומט אבל לא הצליחו...

עכשיו אני פוחד שיבואו שוב, התקנתי הזעקה בשתי הרכבים וקודנית.

כמו שהבנתי זה ערבים מחברון הם גנבו לשכן שלי סופר לנסר והוא שילם להם 6אלף כדי להחזיר את הרכב.

מה אני יכול להתקין ברכב או משהו אחר שלא יגנבו לי אותו?

פורסם

שום דבר לא ימנע גניבת רכב. לא קודן, לא איתוראן לא דוברמן ולא שרשרת שבה תקשור הרכב לעמוד.

אם הרכב שלך סומן כמטרה, הוא יגנב אפילו בלי לפרוץ אותו, ירימו על גרר ויסעו.

לכל היותר זה יכול לעכב את הגנב בקצת, אבל כמו שאמרתי, אם הרכב מסומן, ימצאו דרך לקחת אותו.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

פתרון שאחד השכנים שלי החלי למגן את רכבו הפרטי, ואת המונית שברשותו לאחר שז נגנבה.

אולי זה לא ימנע, אבל יעכב, ואולי הגנב יחליט לדלג לרכב אחר בעקבות הקושי שהוספת לו.

ל'

800.jpg

801.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כאשר אני נמצא במצב שאני בטוח שרוצים לגנוב לי את האוטו דבר ראשון להחנות את האוטו במקום כמה שיותר מואר דבר שני מנתק את אחד החוטים שמחוברים לפלגים בו נאמר שיצליחו אבל לא יוכלו לנסוע גנבי הגרר בדרך כלל מתעסקים עים הרכבים היותר יקרים בהצלחה

אלפיסט

פורסם
פתרון שאחד השכנים שלי החלי למגן את רכבו הפרטי, ואת המונית שברשותו לאחר שז נגנבה.

אולי זה לא ימנע, אבל יעכב, ואולי הגנב יחליט לדלג לרכב אחר בעקבות הקושי שהוספת לו.

ל'

שאלה.

מה קורה אם שכחתי להוריד את הסנדל, נכנסתי לרכב והתחלתי נסיעה?

כן כן אני יוע שאני הרגיש שינוי ובלה בלה בלה.

השאלה היא, האם יגרם נזק? או שזה פשוט יגרר?

פורסם

חבל שהתקנת הזעקה וקודנית, גם עלה לך כסף, גם נזק לאוטו, גם אי נוחות וגם זה לא יעקב את הגנבים ביותר מדקה אחת...

לאוטו יש אימובילייזר מקורי שזה מה שבאמת מעכב את הגנב, הקודנית המטופשת שעוקפים בגזירה של חוט בודד שנמצא במקום ידוע לכל, פשוט מיותרת לחלוטין.

הפתרון היחיד הוא לחנות במקום שגנב לא יסתכן לגנוב ממנו. כמו רחוב שקט ומואר עם שכנים ששומעים כל צעד של חתול זבל (ככה זה ברחוב שלי, אפשר להשאיר פה את האוטו מונע ופתוח ולא יגעו בו..), או חניה פרטית עם מחסום פיזי כלשהו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בסמוראי שהיה לי נהגתי בחניות ארוכות או במקומות מועדים לקחת איתי את רוטור המפלג (מתפרק עם קליפס).

פורסם

שים מצלמות אבטחה, כולל כמה במקום בוהק כדי להרתיע. במקרה הכי גרוע יהיה לך חומר למשא הסברה עם הוכחות מי גונב רכבים.

במקום בוהק שים מצלמות עם לדים ובמקומות אחרים שים מצלמות גוף איכותיות.

כל זה יעלה כמו מחיר כופר שעלולים לדרוש ממך על הרכב שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יכול לקשור את הרכב מהמשולשים עם שרשרת פלדה למשהו שמעוגן לאדמה. אף גנב לא יוציא דיסק ויתחיל לחתוך באמצע הלילה, בגלל הרעש. רק אל תשכח שזה קשור לפני שאתה נוסע:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...