Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם האוטומטיות של פיאט פונטו ספייס משנתון 2001-03 חווה הרבה בעיות ?

האם כדאי ללכת על אחת בשנתון 2001 שעשתה רק 87KM ?

האם חובה עליי ללכת לבדיקה ?

 

תודה.

פורסם

באופן כללי, הפונטו ספייס האוטומטית לא סובלת מהרבה בעיות. פונטו מודל 2001 שטופלה בצורה טובה לאורך כל חייה תראה אמינות טובה גם היום. אבל חשוב שתדע שלא מדובר בסובארו מודל 83, יש כאן דברים שיכולים להתקלקל ויעלה כסף לתקן אותם (למשל ההגה החשמלי).

 

כן, חובה לקחת את הרכב לבדיקה. במוסך או במכון בדיקה, זה כבר לבחירתך, אבל חובה לתת למישהו שכן מבין משהו בתחום הרכב לבדוק את הרכב שאתה עומד לרכוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי חבר שהוא בעל מוסך, האם יספיק לתת לו להסתכל על הרכב ?

או שרצוי בכל זאת להוציא כסף על מכון בדיקה (להזכיר האוטו עשה 87KM).

 

*אגב, כמה עולה בדיקה לאוטו הזה (מחירון 18.5)?

*האם רק ממבט ה"חבר המוסכניק" יכול לדעת האם האוטו באמת עבר רק 87KM?

*יכול להיות שמשנים את כמות הקילומטרים המחוג ?

פורסם

אם יש לך חבר מכונאי שיכול ומוכן להקדיש זמן לבדיקת הרכב בצורה יסודית והוא גם מכיר את הדגם הזה - זה לא רע בכלל. החיסרון הוא שלא תקבל "תעודת ביטוח" של מכון בדיקה שהרכב לא עבר תאונות רציניות.

 

בדיקה במכון לרכב כזה עולה משהו כמו 400-500 ש"ח. יש מכון בדיקה בחולון שנותן הנחה של 100 ש"ח לחברי הפורום, אם זה רלוונטי אליך.

 

לגבי זיוף הקילומטראז' -

בפונטו יש שעון דיגיטלי ולא מחוג, אז בכל מקרה אי אפשר לסובב את המחוג :wink: . זה לא אומר שאי אפשר לזייף קילומטראז' בפונטו, זה פשוט אומר שצריך לעשות את זה עם ציוד ממוחשב.

מכונאי טוב יוכל לעלות על זיוף רציני של קילומטרים. אם הרכב עבר בפועל 287 אלף קילומטרים, יהיה קל למכונאי לעלות על הזיוף. אם הרכב עבר בפועל 120 אלף קילומטרים - קצת יותר קשה לעלות על זה, אם בכלל אפשר. זאת אחת מהסיבות שבגללה אנחנו ממליצים חזור והמלץ - לבדוק את היסטוריית הטיפולים של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...