Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מי שחושב / מתכוון להיעזר בחברת USHOPS לצורך משלוח קניות מחול לארץ, שימו לב לעמלת המינימום שלהם שעומדת על 24$ למשלוח רגיל ו 17 דולר למוזל (WTF? זה עם כדור פורח?).

אני התוודעתי לעמלה זו כשביקשתי שישלחו לי דיסק שנקנה באמזון ב 7.14 דולר.

כשהתכתבתי עימם כמובן שהם ציינו את העובדה שהסכמתי לתנאי השימוש.

אז אני לוקח את האשמה עלי, אבל אתם...דעו והיזהרו.

אהה...נתנו לי הנחה של 5 דולר, כך שמשלוח הדיסק באמצעות כדור פורח היה עולה רק 12 דולר.

למען הסר ספק, אני אשם!

למען הסר ספק 2 - הם מחוקים אצלי לעולמים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש לי שאלה ,

אם אמאזון (ולא משנה אם זה סניפם האמריקאי או הבריטי) שולחים לארץ דיסקים וספרים, מדוע להשתמש בשירותיה של החברה הנ"ל ?

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אתה כמובן צודק.

אני לא זוכר כמה אמזון רצו על המשלוח לארץ, אבל הייתי בטוח שדרך USHOPS יהיה יותר פשוט וזול.

טעיתי.

אל תטעו גם אתם...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

תודה על האזהרה.

תמיד חכם לבדוק היטב את חוזה ההתקשרות עם לא חשוב איזה חברה, תמיד יש שם אותיות קטנות, ובד"כ כתוב בהם שיש לחתום בדם...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אותה סחורה שיש באמזון US אתה גם יכול להזמין דרך אמזון UK, גם עלות המשלוח יותר נמוכה וגם המשלוח עצמו הרבה יותר מהיר - 7-10 למשלוח סטנדרטי דרך UK לעומת עד 18-31 דררך .US

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תודה על האזהרה.

אני דווקא רוצה להמליץ על החברה המתחרה MUSTOP .

לפני חודשיים שלחתי דרכם ולנטיין והוא הגיע תוך זמן קצת בעמלה כוללת של 33 דולר (הולנטיין שווה 415 דולר).

באותה נשימה אני ממליץ לכם לקנות ולנטיין בחול ולשלוח דרכם, יצא לי 1650 שקל כולל משלוח והכל (היבואן מוכר ב 3600) :shock:

וכמובן שהמכשיר עובד פיקס וכבר הציל לי את הרשיון פעמיים החודש.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אין, ואם יש, הוא היה כלול ב 33 דולר, כי התשלום היחידי שלי היה 415 דולר לאתר של ולנטין, ו 33 דולר למוסטופ.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

היתרון של mustop או ushops הוא שבד"כ הם מציעים מחיר משלוח נמוך + חישוב המיסים, ככה אין הפתעות ובלאגנים עם המכס ברגע שהחבילה מגיעה לארץ (לא תקף לחלקי רכב ואישורי משרד התחבורה למיניהם).

רק השבוע ביצעתי הזמנה מארה"ב, ועל אף שמשלוח ישירות לארץ היה מסתכם ב 10$ פחות, היה לי ברור שכדאי לעבור דרך USHOPS ושהם כבר יחשבו ויגבו את המיסים במקום שתהיה לי הפתעה בארץ בדמות מיסים בערך גבוה משמעותית מ 10$.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן, אחד היתרונות הגדולים של האתרים האלה הוא בטיפול במיסים.

במקרה האישי שלי, שוב - ב א ש מ ת י, משלוח "מוזל", בצירוף מס עמד על 14$ ~ 50 שקלים. שילמתי (בכל זאת דיסק של ג'ניס איאן), והודעתי להם שזו הפעם האחרונה שאני עושה איתם עסקים. אני בטוח שהם כינסו ישיבת הנהלה לדון במשבר החמור... :cry:

אגב, גם שער הדולר שהם גובים מאיתנו הוא לא בדיוק השער המקובל. הם מנצלים את ההזדמנות לזיין אותנו באמצעות כל פרצה (חור) אפשרי.

לשעבר:

פורסם

אני דווקא רוצה להמליץ על החברה המתחרה MUSTOP .

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

רק שבחים... כבר לא זוכר כמה פעמים הזמנתי מהם, אבל תמיד יצאתי מרוצה.

אפילו עכשיו יש לי חבילה עם בגדים מארה"ב בדרך לארץ.. :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני רק יכול לבשר לכם שאנשי USHOPS קוראים את האתר הזה...לא שהשתנה משהו בעלויות, רק שוחחנו רבות על הנושא, והיה נראה שאיכפת להם.

לשעבר:

פורסם

Discover , אני מניח שאתה מזמין משם בגדים כגון A&F , lacoste ; ralph loren וכו'?

תוכל לשלוח לי בפרטי מהיכן אתה קונה , ומה המחיר בערך שיוצא לך לחבילה , אני הרבה זמן מתכנן לקנות ביגוד מחו"ל , אף פעם לא ידעתי מאיפה אפשר לקנות ביגוד טוב ודיי זול , ומה קורה במקרה והבגד קטן\גדול עליך , או שיש בו פגם?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...