Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכן בבניין ששרט לי את הרכב ונעלם

shaulc
שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני חונה בבניין שחונים בוא רק דיירים קבועים.

לצערי היום שחניתי בחנייה אחד השכנים שרט לי את הרכב במפתח וברח.

הלכתי לאחד השכנים שידוע שיש לו אינטרס בעניין , טוען שהוא זה שבנה את הבניין וכל החניות שייכות לו , למרות שמכר אותם לדיירים , בעבר מידי פעם היו מדביקים מדבקות על הרכבים שחנו לא לפי טעמו.

אני יודע ושיחה עם אב הבית של הבניין שהוא דיבר איתו שעה לפני ואמר לו לשים מדבקה בצורה שלא ניתן להוציא אותה.

דיברתי איתו כמובן שבן אדם אמר שהוא לא יודע מי זה.

האם יש מה לעשות ?

משטרה !!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם מדבקות על הרכב הם פגיעה ברכוש !! אפשר להגיש תלונה !לדעתי תגיש תלונה למשטרה בכל מקרה , עצם זה שיבואו/יזמנו אותו לתחנה ירחיק אותו מהרכבים בפעם הבאה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מישהו שיודע מה התהליך של תלונה מיסוג זה במשטרה.

ז"א מה הם יעשו במידה שיש לי מישהו שאני חושד בוא , ויש לו את האינטרס לבוא ולעשות נזק .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השריטה היא בדלת האחורית מדג שמאל בחלק העליון של הדלת מדובר ברכב חדש כך שצריך לתקן.

אין לי תמונה כרגע אבל מדובר בלאון 2011 , כמה יכול לעלות תיקון ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר תגיש תלונה ישאלו אותך אם יש לך חשודים תציין הכל !! כולל מה שהוא אמר לך ומה ששמעת מהשכנים . זה ידרבן את המשטרה לזמן אותו או פשוט לגשת אליו הביתה ולתשאל אותו.

שים לב , המטרה היא להפחיד אותו בלבד ! , לדעתי למשטרה לא יהיה קייס אלה אם כן הוא יפלוט שטוייות בחקירה (ולפעמים כשלחוצים זה קורה).

כואב לי לשמוע על הליאון החדשה שלך (גם לי יש חדשה 2011 ) , אתה יכול להעלות תמונה של השירטות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה ניגש, ממלא טפסים, נכנס אח"כ לחוקר, הוא רושם את כל פרטי האירוע,

ואח"כ ככל הנראה יזמינו את השכן לבירור, וזה תלוי בחוקר, אם הוא ילחץ עליו או לא,

ותלוי עד כמה החומר הקיים יראה שהוא אכן מעורב בדבר.

אל תצפה ליותר מידי, אחרי החקירה "המאומצת" ככל הנראה התיק ייסגר מחוסר ראיות

או חוסר עניין לציבור.

והשאלה היא אם אכן זה ירתיע אותו מלעשות זאת בעתיד, ואף להתנקם בך על הגשת התלונה,

או שלא...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אתן אור קצת מהניסיון המועט שלי.

לפני כשנתיים וחצי החזקתי רכב מסוג שברולט קורסיקה V6 מנוע 3.1.

הלכתי לספר, החנתי בחנייה שם ובמקביל אליי הייתה קיה של איזה מבוגר, המבוגר ניסה לצאת ברוורס ולא הסתדר, והחליט שהרכב שלי שחונה בחנייה מסודרת לפי הסימון מפריע לו.

הוא יצא מהרכב (אני בנתיים במספרה רואה הכל מהחלון זכוכית), לוקח מפתח ומתחיל לחרוט על כל הבגאז' שלי, אבל שאני אומר חריטה, אני מתכוון לכל אות ואות! צבע לא יעזור, רק שפכטל ומילוי היה מיישר את מה שהוא עשה שם.

וחשוב לי לציין שהרכב שלי היה אחרי פחחות וצבע ב 5 אלף שקל. בקיצור אני מהר רצתי לבחוץ. הזקן ראה אותי, נכנס לרכב והתחיל לנסוע.

אני מהעצבים רצתי אחריו ברגל תפסתי אותו באיזה פנייה ופתחתי לו את הדלת, מזל שהחזקתי את עצמי ולא ניפחתי אותו, התחלתי לצעוק עליו למה הוא עשה את זה והוא פשוט התחיל לקלל אותי, את אמא שלי וכל האחים שלי , לא האמנתי שבנאדם בגיל הזה מכיר את הקללות שהוא אמר לי.

לקחתי מספר רכב, צילמתי אותו, הלכתי לרכב, הזמנתי שירות צילום פילים ולא דיגיטלי כי זה יותר תופס במשטרה, צילמו את הרכב, הלכתי עם זה לתחנת משטרה.

חיכיתי 3 שעות עד שנכנסתי לחוקרת, והכי מצחיק שאני הייתי היחידי בתור, היא חקרה אותי במשך 10 דק' ואמרה לי אנחנו נודיע לך מה הולך.

עד היום אני מחכה ואין תשובה - החלפתי כבר 3 רכבים מאז, מה אני יגיד לך, האמונה שלי במשטרה מאוד ירודה, אם זה לא רצח אז לא תראה שום פעולה ממשית =\.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקשרתי לחבר קרוב שיש לו מוסך גדול מאוד בירושלים שמתמחה בפחחות וצבע , תיקנתי אצלו כמה רכבים בעבר מדובר במוסך מאוד מקצועי.

הוא העריך את הנזק ב400-500 ש"ח , הוא אמר שיש איזה שיטה חדשה שהם הביאו מאירופה שלא צריך לצבוע את כל הדלת אבל שמים לכה או משהו כזה על הכל ואז אין שום הבדליי גוון ,הוא יראה לי כיצד זה עובד , גם בעבר שתיקן לי את הרכב בשיטה " הישנה " לא ראיתי הבדלי גוון , לצערי זה המחיר שאני הולך לשלם חוץ מהעצבנות והוגמת הנפש ,מזל שזה יקח רק יום עבודה , הפחד שלי שאותו אחד יחזור על המעשה שוב , מלבד זה אני מבין שהרבה אין מה לעשות.

אולי זה שהלכתי איליו ואמרתי לו שאני הולך למשטרה קצת הפחיד אותו והוא לא יחזור על המעשה , בהנחה שזה הוא .

להחזיק רכב זה פשוט כאב ראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד היום אני מחכה ואין תשובה - החלפתי כבר 3 רכבים מאז, מה אני יגיד לך

אני לא מבין מה יש לך לחכות, תבע אותו בהליך אזרחי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אתן אור קצת מהניסיון המועט שלי.

לפני כשנתיים וחצי החזקתי רכב מסוג שברולט קורסיקה V6 מנוע 3.1.

הלכתי לספר, החנתי בחנייה שם ובמקביל אליי הייתה קיה של איזה מבוגר, המבוגר ניסה לצאת ברוורס ולא הסתדר, והחליט שהרכב שלי שחונה בחנייה מסודרת לפי הסימון מפריע לו.

הוא יצא מהרכב (אני בנתיים במספרה רואה הכל מהחלון זכוכית), לוקח מפתח ומתחיל לחרוט על כל הבגאז' שלי, אבל שאני אומר חריטה, אני מתכוון לכל אות ואות! צבע לא יעזור, רק שפכטל ומילוי היה מיישר את מה שהוא עשה שם.

וחשוב לי לציין שהרכב שלי היה אחרי פחחות וצבע ב 5 אלף שקל. בקיצור אני מהר רצתי לבחוץ. הזקן ראה אותי, נכנס לרכב והתחיל לנסוע.

אני מהעצבים רצתי אחריו ברגל תפסתי אותו באיזה פנייה ופתחתי לו את הדלת, מזל שהחזקתי את עצמי ולא ניפחתי אותו, התחלתי לצעוק עליו למה הוא עשה את זה והוא פשוט התחיל לקלל אותי, את אמא שלי וכל האחים שלי , לא האמנתי שבנאדם בגיל הזה מכיר את הקללות שהוא אמר לי.

לקחתי מספר רכב, צילמתי אותו, הלכתי לרכב, הזמנתי שירות צילום פילים ולא דיגיטלי כי זה יותר תופס במשטרה, צילמו את הרכב, הלכתי עם זה לתחנת משטרה.

חיכיתי 3 שעות עד שנכנסתי לחוקרת, והכי מצחיק שאני הייתי היחידי בתור, היא חקרה אותי במשך 10 דק' ואמרה לי אנחנו נודיע לך מה הולך.

עד היום אני מחכה ואין תשובה - החלפתי כבר 3 רכבים מאז, מה אני יגיד לך, האמונה שלי במשטרה מאוד ירודה, אם זה לא רצח אז לא תראה שום פעולה ממשית =\.

כנראה שאתה עשיר ולא אכפת לך. אחרת היית תובע נזיקין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת אני כבר לא מוציא שקל על המראה חיצוני של האוטו, כולו מלא שריטות ושפשופים ואני כבר לא טורח לתקן, גם כי אני יודע שתוך יומיים שוב יהרס וגם כי אין לי כבר כסף.

אני מעדיף את ה500 ש"ח האלה לזרוק על טיפול "מיותר" או משהו מאשר על צביעה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שמרגיז זה שאם זו היתה תאונה אז הייתי אומר קרה מה אפשר לעשות.

אבל פה מדובר באדם שעשה לך בכוונה רע !!

האוטו שלי חדש תמיד נקי בדיוק כמו הרכב הקודם ולכן זה כל כך מפריע לי.

ברכב הקודם גם היה לי פנס שקצת נסדק אבל לא נשבר כל בוקר הייתי רואה את זה ואוכל את הלב גם שם מישהו נסע על הרכב שלי רוורס וברח , רק שהרכב היה בן 8 אז אמרתי אין מה לתקן .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...