Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יכולות - מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

שמי אופיר , בחודש הקרוב המשפחה שלי עומדת ביפני רכישת רכב חדש

כנראה שהמזדה 2 תהיה הרכב.

מבחינת רובנו זו ההחלטה הנכונה

רציתי לדעת מהן היכולות הכלליות במישור ה"ספורטיבי" אומנם היא לא מכונית ספורט יעודית כלל , אבל בכול זאת רציתי לדעת

עם יש משהו במנוע /שילדה / היגוי שיכול לספק חווית נסיע אחרת ?

זהו בגדול תודה רבה

יום טוב.

פורסם

הכל תלוי בסטנדרטים שלך. ה-2 נהנית מהיגוי טוב יחסית (אם כי קל מדי לטעמי) ותגובות שלדה ישירות. גם הזנב שמח והיא בהחלט יודעת להוציא אותו כשרוצים. המנוע נמרץ והתיבה מאוד "עצבנית" כך שהתחושה היא של ביצועים לא רעים. בנוסף, אני לא יודע עם אילו צמיגים מספקים אותה כיום, אבל כשאני נהגתי על רכב המבחן לפני כמה שנים, שהיו לו צמיגים חדשים יחסית, האחיזה הייתה נמוכה. אני מניח שאפשר לשפר את זה עם צמיגים איכותיים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אופיר גם אני נמצא במצבך, משפחתי עומדת לרכוש רכב בזמן הקרוב, וזו כנראה תיהיה מאזדה 2.

אשמח אם מישהוא יכתוב פרטים על רכב זה, גם על גרסאת הסדאן.

תודה רבה.

פורסם

אני נוהגת במזדה 2 בימים האחרונים ( לאחר שמכרתי פיגו ואני ממתינה לגולף ) שהיא שייכת לאחותי הרבה נהדר תלוי מאוד כמה אנשים אתם מעוניינים להכניס אליו ביום יום כי אני יכולה להגיד שאני לא רכשתי אותה כי היא קטנה מדי למשפחתי ( זוג פלוס ילד) אין מקום לעגלה. היא זריזה מאוד וקלה, די מרגישים כל בור בכביש אבל מתרגלים ( זה גם עוזר להרדים את הילד) . כך הרכב ממש מפנק בפנים הוא מאוד איכותי וגם חסכוני בדלק.

פורסם

לפני כחודש קיבלתי מטעם עבודתי(סוכן שטח) מאזדה 2 מאלבר עם 25 אלף ק''מ.

ביצעתי על הרכב כ5000 ק''מ במהלך החודש המון נסיעות מחוץ ובתוך העיר(חיפה,קריות,ירושלים וכו').

הרשמים שלי - הרכב הינו זריז ,לפעמים יש מחסור קל בכוח בעיקר בעליות\שימוש במזגן מצריך לתת קיק\או מעבר לS (מצב מעט יותר ספורטיבי,משיכת הילוכים והורדתם).

התנהגות לא רעה(הרכב הפרטי הינו וולקן),האחיזה די טובה גם על המגבלות.

עקב משקלה הקל מושפעת מרוחות צד,דיי מתסכל.

כמו שרוני רשם ההגה קצת קל,אבל מתקשר וההיזון שלו גם כן טוב.

צריכת דלק לא רעה-טרם בדקתי ביסודיות את העניין.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

באמת נשמע סך הכול כמו רכב טוב, רציתי לישמוע קצת יותר על המנוע

איך הוא מסתדר עם מהירויות ממאה וצפונה ?

ראיתי שמישהו כתב שב100 המכונית נמצאת על 3200 סלד האם זה סביר ? ניתן לשייט בכמות כזאת של סלד במהירות הזאת?

ניתן ליסוע יותר מהר מכך ( בשיוט , האצות וכו',)?

איך המשיכה שלו בכללי וכו' .

תודה לכולם על התגובות!

פורסם

אם לא הבנת אני אסביר את זה בפשטות - בגלל היחס משקל לעומת מנוע - כמעט בכל מצב - היא יותר זריזה מכל 1.6 אוטומט ממוצעת על הכביש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הסל"ד ב-100 קמ"ש הוא 2600-2700. מי שאמר לך אחרת - מטעה אותך (יש לי 2 כבר 3+ שנים).

כמו שליביו רשם מעליי - זריזה יותר מהרוב המוחלט של 1600 אוטומט.

בכללי הרכב מהנה מאוד (הכל יחסי כמובן), נהנת להוציא את הזנב למשחקים, אחיזה נמוכה יחסית בתור סטנדרטית (אצלי זה השתפר מאוד עם החלפה לצמיגים איכותיים יותר - S.DRIVE). אני אישית מרוצה מהרכב, ולו היה לי הממון להחליפו, הייתי מחליף רק לרכב שהוא בנישה אחרת (כגון שירוקו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...