Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2 ... מה אתם אומרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפשרות לרכוש רנו מגאן 2 דגם previlige

שנת 2004, 107,000 ק"מ , מגנזיום , sunroof

מחירון 42,500 לפי דברי הקונה כשאפשר להסתדר עוד קצת על המחיר...

עכשיו הדרישות שלי מהרכב הם, שיהיה די חזק (יחסית - היה לי פולו 2004 שלא ממש סחבה) , שיהיה חסכוני בדלק ופגז' אחורי גדול, אני אצטרך להכניס לשם עגלה , וכמובן רכב בטיחותי, ואם אפשר מינימום תקלות...

האם הרנו הנ"ל תעמוד בדרישות שלי? האם הרכב מומלץ?

שאלה נוספת למי שמכיר את הרכב, הבנתי שהגיר הוא טיפטרוניק? זה אומר שזה גם אוטומט לכל דבר? האם הגיר הזה יכול לגרום לבעיות בעתיד???

נ.ב

בלי קשר אם אתם ממליצים לי על רכב אחר שיעמוד בדרישות שלי אני אשמח לדעת... תודה רבה מראש לכל המגיבים!!!

פורסם

אני נוהג על מגאן 2008 -ליסינג עם 125K-דגם בסיסי -

לגבי בטיחות-מצוינת למרות שבשנה הזאת(2004) לדעתי עוד לא היה ESP

צריכת דלק- טובה מאוד יחסית ל1600 אחרות.

ביצועים-עגלה בלי סוסה(בגרסת ה1600)

גיר-AL4ידוע בחסרונותיו-מעבר עם מכות,חוסר זמינות והיריעה קצרה מלהכיל.

טיפולים קטנים-מחיר סביר.

טיפולם גדולים-מחיר יקר.

פלסטיקה מתפרקת לחלוטין(מחוזקת אצלי עם ברגים)

אמינות-נתקעתי איתה כשהיתה חדשה בשל רצועת שירות שנקרעה(נקרעה שוב לפני שנה)

חדירת מים לדלת מDAY1

נורת חזית נשרפת פעם בחודש-פק"ל.

מקווה שעזרתי.

כמובן שאופי הנהיגה משפיע על המון פרמטרים,אבל אצלנו רכבים אחרים שעברו חיים הרבה יותר קשים משלי לא רואים מוסך לעומתי.

אם בכל זאת בא לך על הרכב-תבדוק שטופל בזמן!!

נ.ב-נוחות נסיעה מצוינת לטעמי

בגאז' ענק-מספיק בשביל הכול לצוציק/צוציקית.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

יש לי רכב כזה אך 5 דלתות עם גיר ידני, כל הפלסטיקה שלמה לחלוטין ובמצב חדש,

הרכב אצלי כבר מעל שנתיים ולא החלפתי אפילו נורה אחת, לגבי הנורות פשוט צריך להשתמש בנורות איכותיות וזה נכון לכל רכב.

לגבי הגיר האוטומט אין לי ניסיון אך הבנתי שהוא לא נוח ולא הכי אמין.

פורסם
אני נוהג על מגאן 2008 -ליסינג עם 125K-דגם בסיסי -

לגבי בטיחות-מצוינת למרות שבשנה הזאת(2004) לדעתי עוד לא היה ESP

צריכת דלק- טובה מאוד יחסית ל1600 אחרות.

ביצועים-עגלה בלי סוסה(בגרסת ה1600)

גיר-AL4ידוע בחסרונותיו-מעבר עם מכות,חוסר זמינות והיריעה קצרה מלהכיל.

טיפולים קטנים-מחיר סביר.

טיפולם גדולים-מחיר יקר.

פלסטיקה מתפרקת לחלוטין(מחוזקת אצלי עם ברגים)

אמינות-נתקעתי איתה כשהיתה חדשה בשל רצועת שירות שנקרעה(נקרעה שוב לפני שנה)

חדירת מים לדלת מDAY1

נורת חזית נשרפת פעם בחודש-פק"ל.

מקווה שעזרתי.

כמובן שאופי הנהיגה משפיע על המון פרמטרים,אבל אצלנו רכבים אחרים שעברו חיים הרבה יותר קשים משלי לא רואים מוסך לעומתי.

אם בכל זאת בא לך על הרכב-תבדוק שטופל בזמן!!

נ.ב-נוחות נסיעה מצוינת לטעמי

בגאז' ענק-מספיק בשביל הכול לצוציק/צוציקית.

שלי ידנית אז אין לי את הצרות של הגיר אבל לגבי שאר הדברים 5 שנים וכמעט 150K ק"מ ושום פלסטיק לא נשר.

אני מנחש ששלך היא ליסינג ולכן סביר להניח שהחליפו את פולי האלטרנטור המקורי (עם קלאץ' ) בפולי מתכת מאולתר ולכן נקרעה הרצועה שוב. אצלי לפני כחצי שנה גם נקרעה הרצועה והפולי הוחלף בחדש אורגינלי (אצל חשמלאי/מוסך מדרכה הפולי לא היה מוחלף והרצועה היתה הולכת שוב).

לגבי נורות הן מחזיקות כמעט שנתיים ובכל פעם שנשרפה נורה השנייה נשרפה מס' ימים אחריה. שים נורות טובות והן יחזיקו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שלי ידנית אז אין לי את הצרות של הגיר אבל לגבי שאר הדברים 5 שנים וכמעט 150K ק"מ ושום פלסטיק לא נשר.

אני מנחש ששלך היא ליסינג ולכן סביר להניח שהחליפו את פולי האלטרנטור המקורי (עם קלאץ' ) בפולי מתכת מאולתר ולכן נקרעה הרצועה שוב. אצלי לפני כחצי שנה גם נקרעה הרצועה והפולי הוחלף בחדש אורגינלי (אצל חשמלאי/מוסך מדרכה הפולי לא היה מוחלף והרצועה היתה הולכת שוב).

לגבי נורות הן מחזיקות כמעט שנתיים ובכל פעם שנשרפה נורה השנייה נשרפה מס' ימים אחריה. שים נורות טובות והן יחזיקו.

לגבי הפולי-מעניין אותי כשלג דאשתקד.

אם הרכב חדש וצובר מ"ס מצומצם של קילומטרים וכבר רצועה קורסת(נתפסה והתחילה להתלקח דרך אגב)אז זה אומר משהו לגבי איכות החומרים וההרכבה.

לגבי הגיר-סיוט שאין לתאר.

פלסטיקה-כיסוי הרמקולים שלך לא מעוותים ויושבים במקום?את זה אני חייב לראות(יש לנו עשרות רכבים וכולם עם הבזיון המתפרק הזה)אתה לא יכול להגביר את המוזיקה מבלי לשמוע תזמורת של פלסטיקים שנוגעים זה בזה

הגומיות מסביב לידית בלם היד קיימות ולא נפלו פנימה?הגומיות מסביב לדלתות לא צונחות?כיסויי הנורות בתוך בית הגלגל קיימים?

הציפוי על הידיות של הדלתות לא מתקלף?הציפוי הכסוף של הסמל של רנו על ההגה לא מתקלף לך?

שתבין-אני נלחמתי בכדי לקבל את הרכב הזה בזמנו(:roll:)

יש לרכב ערימות של מחלות שונות ומשונות.

קישור להחלפת נורה ברנו-תענוג בחורף כששתי המנורות נשרפות לך בהפרש של יומיים...

http://www.streetfire.net/video/411-fifth-gear-the-new-renault-megane_636579.htm#

שים לב איזה ביקורת "טובה" מקבל הרכב על רמת הרכבה ואיכות חומרים.

לי היה הכי חשוב לקבל את הרכב הבטיחותי ביותר שאפשר ואכן,זה מה שקיבלתי:

אמנם הרכב הוא ליסינג-אבל זה לא אומר שאם מחליפים לנורה זולה(הנורות הם של חברת HELLA) היא אמורה להישרף במהירות מסחררת(כל הרכבים מקבלים נורות זולות לצורך העניין,אבל רק אני מכיר את הבחור עם המוסך הנייד באופן אישי...:x)

נ.ב-3 פעמים עפו לי ווישרים במהלך נסיעה (פעם אחת כאשר הייתי בכביש 6 במהירות 120 קמ"ש ורכב מאחור נפגע)וזה קרה כי המוט של הווישר השתחרר עם הזמן מההברגה המשוננת שלו,ולדברי המוסך הנייד-בכל חורף הוא מחזק ומתקין ווישרים לעשרות בעלי רנו )

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בעבר היו ברשותי 2 מאגאנים מליסינג , מודל 2005 + מודל 2008.

המאגאן האחרונה הוחזרה לפני 6 חודשים.

בכל אחד מהרכבים הנסועה הייתה כ 120K במהלך 3 השנים , הבעיות היו:

מודל 2005 - שסתומי גיר .

מודל 2008 - פולי מזגן אשר נתקע וגרם לקריעת רצועת אלטרנטור.

מעבר לזאת שום תקלה, איכות הגימור אומנם לא מבריקה אבל שום דבר לא התפרק, מזמזם כן, מתפרק לא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

המגאן לא נסחרת במחיר מחירון ולכן אין כל סיבה לשלם מחיר כזה על מגאן שאפשר למצוא במחיר הנ"ל מליסינג חדשה בשלוה שנתונים, אם תצליח להוציא מחיר שיהיה זול משמעותית (לפחות ב15-20 אחוז) אז יש על מה לדבר. שים לב לכל המחלות שהוזכרו כאן ובמיוחד לגיר.

פורסם

כניראה שהבעיות ברכב הזה ה של הדגם האוטומטי. לי יש את הדגם הידני הקודם, מודל 2002. אין בעיות רכב נהדר וזול.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

במגאן II מהשנתונים 2004-2006 היה מנגנון תזמון שסתומים משתנה (פולי דיפייזר) בעייתי משהו.

תעשה חיפוש בפורום עם מילות המפתח "פולי דיפייזר" למידע נוסף.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

תשמע הרנו מגאן בכללי הוא אחלה של אוטו ,אם האוטו שאתה מדבר עליו הוא מטופל ושמור כמו שצריך אז אין שום בעיה לקנות אותו ולהיפך הייתי ממליץ (ככה זה חולה צרפתיות).

בקשר לגיר האוטומט AL4 יש לי את אותו הגיר בסיטרואן C5 אני לא אומר שהוא לא מעצבן בהתחלה שקניתי את האוטו אבל אחרי זה מתרגלים אליו ולומדים אותו .

שלא יבלבלו לך את המוח בעיות חשמל או "צרפתיות"כי אנשים חושבים שהיפניות החדשות או הגרמניות החדשות זה הסובארו לאונה של פעם ,הכוונה שלי היא שלכל המכוניות היום יש בעיות חשמל כולם כבר עם מחשבים ,חישנים ועוד אביזרי אלקטרוניקה שנוטים להתקלקל.

עכשיו תעשה את השיקול שלך.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

הדגם שמצאתי הוא הדגם המשודרג, עם גג נפתח וגלגלי מגנזיום

מה שמפחיד אותי שהרכב עשה 108000 ק"מ ועדיין לא עשה טיימינג

הבנאדם שממנו אני קונה אמר שיעשה בשבילי טיימינג וכל תקלה אחרת הוא יסדר.

פורסם

המגאן מהשנים הראשונות הייתה רכב די לימוני עם הרבה מחלות ילדות ותלונות על איכות חומרים נמוכה ותקלות שונות, כאשר היקרה ביניהן היא פולי הדיפייזר שהוזכר כאן שבכל מגאן משנתונים 2004-5 יגיע הזמן להחליף אותו, וזו מכה די כואבת בכיס (באיזור ה 4K ש"ח).

מעבר לזה, חבר שלי רכש לפני שנתיים מגאן ממודל 2004 5 דלתות והיא לא עשתה לו שום תקלה עד היום למעט הפולי דיפייזר. הוא מרוצה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...